Μολότοφ σε βαν της NOVA

Σοβαρά επεισόδια με οπαδούς των "πράσιων" και την Αστυνομία έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

Μολότοφ σε βαν της NOVA

Παράλληλα, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου στο βαν της NOVA, πετώντας τρεις μολότοφ. Η μία εξ αυτών μπήκε στο βαν, αλλά δεν έσκασε μετά την έγκαιρη παρέμβαση ενός τεχνικού.

"Ευτυχώς η μολότοφ που έπεσε μέσα στο βαν δεν έσκασε και δεν είχαμε θύματα. Πρόκειται για δολοφόνους. Τα περιμέναμε, δυστυχώς. Ο κ. Αλαφούζος στοχοποιεί ανθρώπους", τόνισε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συνδρομητικού καναλιού, Γιάννης Φουρνάρος.

Μώραλης: "Ας πάμε σπίτια μας..."

Μιλώντας στη NOVA, ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης, καταδίκασε το γεγονός και μίλησε για άμεση εξεύρεση λύσης.

"Είναι θλιβερά αυτά τα πράγματα. Η μεταφορά ευθυνών εκ του αποτελέσματος δεν αποδίδει. Πρέπει να δούμε κι εμείς ως Λίγκα τι μέτρα μπορούμε να πάρουμε. Θέλουμε σύμμαχο την Αστυνομία. Καταδικάζουμε τα επεισόδια όπου κι αν γίνονται. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Είχα πει ότι έπρεπε να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ΣΚΑΪ και NOVA γιατί αυτή η αντιπαράθεση μπορεί να καταλήξει σε ανθρώπους που δεν σκέφτονται και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Αν φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε θύματα, τότε ας πάμε σπίτια μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ομάδα και η ΠΑΕ πρέπει να το δει αυτό. Πρέπει να αποφύγουμε παρόμοια περιστατικά", τόνισε μεταξύ άλλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK