Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 1-0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε, έστω και δύσκολα, του Πλατανιά με 1-0, εκμεταλλευόμενος το... δώρο του Κέβιν Ολιμπά, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας στο σουτ του Αμπντούλ Ατζαγκούν. Δοκάρι με το Μπεργκ στο 47' είχαν οι "πράσινοι".

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 1-0
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με επιθετικές βλέψεις στην αναμέτρηση, όμως ο Πλατανιάς έκλεισε τους χώρους και δεν άφησε τους επιθετικούς του "τριφυλλιού" να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Κέβιν Ολιμπά. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου πίεσαν ψηλά και δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό την κυκλοφορία των "πρασίνων". Η έλλειψη κενών χώρων ανάγκασε τους γηπεδούχους να δοκιμάζουν μακρινά σουτ, τα οποία όμως δεν ανησύχησαν τον γκολκίπερ της χανιώτικης ομάδας.

Στο 29' σημειώθηκε η καλύτερη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Μάρκους Μπεργκ από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αμπντούλ Ατζαγκούν δοκίμασε ένα αρκετά φιλόδοξο σουτ, η μπάλα πήρε φάλτσα, μπέρδεψε τον Ολιμπά (ο οποίος φέρει τεράστια ευθύνη) και κατέληξε στο βάθος της εστίας για το 1-0.

Με την έναρξη του δευτερου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έφθασε μία "ανάσα" από το 2-0, όμως η μπάλα δεν έκανε το χατήρι στον Μπεργκ, αφού χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Ολιμπά και κατέληξε άουτ. Ο Πλατανιάς ανέβασε την απόδοσή του, είχε κάποιες καλές στιγμές, με κυριότερη του Κώστα Μενδρινού, το σουτ του οποίου πέρασε πάνω από την εστία του Λουκ Στιλ.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, πίεσαν στα 3/4 του γηπέδου και κυνήγησαν το δεύτερο γκολ. Στο 75' ο Μπεργκ έβγαλε με τακουνάκι(!) τον Νίκο Καλτσά τετ α τετ με τον Ολιμπά, αλλά ο Γάλλος τερματοφύλακας αρνήθηκε το γκολ με εντυπωσιακή απόκρουση. Στα τελευταία λεπτά οι Χανιώτες προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, είχαν κάποια αξιόλογα σουτ, όμως το τελικό σφύριγμα βρήκε τους "πράσινους" να παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

MVP

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Παναθηναϊκού. Βοήθησε το δημιουργικό κομμάτι, πίεσε ψηλά και είχε σωστές μεταβιβάσεις. Το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ...

Αδύναμος κρίκος

Ο Κέβιν Ολιμπά ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενος. Ο Γάλλος γκολκίπερ φέρει τεράστια ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, καθώς δεν είχε καθόλου σωστή αντίδραση. Γενικότερα, είχε μία μέτρια παρουσία και δεν ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του.

Σχόλιο

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον μαχητικό Πλατανιά, ο οποίος είχε διαβάσει σωστά τον τρόπο παιχνιδιού των "πρασίνων". Παρόλα αυτά, το... δώρο του Ολιμπά αποδείχθηκε ικανό να χαρίσει το "τρίποντο" στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Η εμφάνιση θα πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους του "τριφύλλιου", καθώς σ' ακόμη μία αναμέτρηση οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Νάνο (90' Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής, Πράνιτς, Ατζαγκούν (57' Αμπέντ), Ζέκα, Καρέλης (64' Καλτσάς), Μπεργκ

Πλατανιάς: Ολιμπά, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Σελίν, Βάντερσον, Αποστολόπουλος (56' Τσουράκης), Γκνιάνιτς, Στανισάβλιεβιτς (76' Γιακουμάκης), Μενδρινός, Ντίνας, Ράμος (82' Γουνδουλάκης)

To live της αναμέτρησης

15:36
Καλησπέρα σας από την Λεωφόρο εδώ όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
15:40
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων: 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρινάκης, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Ζέκα, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπεργκ. 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Ντίνας, Μενδρινός, Αποστολόπουλος, Ράμος. 
15:43
Στον πάγκο για τις δυο ομάδες: 

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Αμπέντ, Κλωναρίδης, Καλτσάς, Μπούρμπος. Εκτός έμειναν οι Γιαννακόπουλος, Δώνης και Αγγελόπουλος ενώ έπιστρέφουν μετά από καιρό οι Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος. 

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Δημήτρης, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Γιακουμάκης. 
15:44
Οι παίκτες των δυο ομάδων αποσύρονται για τις τελευταίες οδηγίες ενώ την ίδια ώρα στο γήπεδο βρίσκεται λίγος κόσμος αλλά έξω από την Λεωφόρο γύρω από τις θύρες και τα εκδοτήρια υπάρχουν αρκετοί φίλοι του τριφυλλιού. 
15:46
Για τον Παναθηναϊκό εκτός έχουν μείνει οι Πέτριτς, Σάντσεθ, Λουντ, Εσιέν, Νίνης, Βέμερ, Κότσαρης αλλά και ο Λαγός εξαιτίας των όσων έγιναν στην προπόνηση της Πέμπτης και της Παρασκευής. 
15:51
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, ένα ματς που καθάρισε σε 20΄και κέρδισε 3-0. Ενώ ο Πλατανιάς αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Ηρακλή στα Χανιά.
15:56
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιωάννης Δελφάκης από την Αρκαδία ενώ βοηθοί του οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Πετρόπουλος Τρύφων (Αρκαδίας). 
15:57
Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η αναμέτρηση σε τέσσερα λεπτά με τον κόσμο να αυξάνεται ενώ στην 13 υπάρχει και ένα πανό το οποίο πιθανότατα θα αναφέρετε στην κάρτα φιλάθλου. 
16:00
Ο Πλατανιάς θα είναι στη σέντρα του αγώνα αφού ο Ζέκα διάλεξε εστία.
16:01
"Το προϊόν" σας είναι μάπα... δεν χρειαζόμαστε τη "χρεωστική σας κάρτα" αναφέρει το πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού.
16:01
Ξεκίνησε ο αγώνας.
16:02
1' Οφσάιντ ο Μπέργκ: Ο Σουηδός έβγαινε απέναντι στον Ολιμπά. Οριακή η φάση, αλλά ο βοηθός δικαιώνεται στο ριπλέι.
16:04
Με 3-6-1 μοιάζει η διάταξη του Πλατανιά. Θα δούμε σε λίγα λεπτά εάν θα επαληθευτεί αυτό που βλέπουμε.
16:06
Πιέζουν ψηλά οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύοντας την κυκλοφορία της μπάλας στους πράσινους.
16:07
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με Καλλονή και Λεβαδειακό οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού φωνάζουν από το πρώτο λεπτό.
16:08
7' Σέντρα από τον Ράμος χωρίς να βρει κάποιον συμπαίκτη του. 
16:10
Στα 3/4 του γηπέδου πιέζει ο Πλατανιάς.
16:14
Φτάσαμε στο 12ο λεπτό με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα Πλατανιά.
16:15
14' Σουτ του Πράνιτς άουτ: Ο Κροάτης είδε εκτός θέσης τον Ολιμπά και προσπάθησε να τον κρεμάσει με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πλατανιά.
16:16
15' Παράλληλη σέντρα από τον Μπεργκ και ο Σελίν παραχωρεί κόρνερ.
16:18
16' ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ: Μετά το κόρνερ του Νάνο η  άμυνα του Πλατανιά έδιωξε. Ο Μαρινάκης με κεφαλιά επανέφερε την μπάλα στην περιοχή με τον Ταυλαρίδη να σκοράρει με γυριστό όντας όμως από θέση οφσάιντ. Σωστή η υπόδειξη του επόπτη.
16:19
18' Άστοχο σουτ του Κουλιμπαλί: Ο αμυντικός του Πλατανιά διέσχισε το μισό γήπεδο και σούταρε έξω από την περιοχή του Στιλ χωρίς να βρει στόχο. Έξαλλος ο Στιλ φωνάζει στους συμπαίκτες του.
16:20
Μετά από μία σύγκρουση με τον Ζέκα ο Μενδρινος πέφτει στο έδαφος και έχουμε μία μικρή διακοπή στο παιχνίδι.
16:22
Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε οδηγίες στον Μπεργκ και τον Κουτρουμπή αλλάζοντας το σύστημα των πράσινων σε 4-2-3-1. Οι Ζέκα και Κουτρουμπής θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, μπροστά δεξιά ο Ατζαγκούν, αριστερά ο Πράνιτς και πίσω από τον Μπεργκ θα είναι ο Καρέλης.
16:23
Τελάντερ και Ταυλαρίδης προσπαθούν από πίσω να βρουν τον Μπεργκ χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα. 
16:24
23' Έξυπνη μπαλιά του Ατζαγκούν στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά, αλλά ο Μπεργκ είχε αντίθετη φορά και δεν μπόρεσε να μπει στη φάση.
16:26
24' Ωραία αντεπίθεση από τον Πλατανιά, αλλά ο Ντίνας καθυστέρησε και στη συνέχεια ο Αποστολόπουλος σούταρε πάνω στον Νάνο.
16:27
26 Σουτ του Καρέλη άουτ: Καρέλης και Μπεργκ παίζουν το 1-2 έξω από την περιοχή του Πλατανιά με τον Έλληνα επιθετικό να σουτάρει και την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Ολιμπά.
16:28
27': Επικίνδυνη σέντρα από τον Μαρινάκη και μετά από κόντρες η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
16:29
Και άλλο κόρνερ από την άλλη μεριά και πάλι.
16:30
29' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Μετά το κόρνερ του Νάνο, ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Ταυλαρίδης γύρισε και εκείνος με το κεφάλι, όμως ο Μπεργκ από πλεονεκτική θέση αστοχεί.
16:32
31' Σέντρα ακριβείας από τον Καρέλη, ο Μπεργκ πέφτει κάτω και ζητάει πέναλτι όμως από το μαρκάρισμα δεν φαίνεται να τον έχει βρει ο Βάντερσον.
16:34
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά η εξάδα του Πλατανιά στο κέντρο κλείνει όλους τους διαδρόμους.
16:37
36 Σέντρα του Στανισάβλιεβιτς, ο Ντίνας θα πάρει την κεφαλιά και ο Στιλ θα μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.
16:38
37' Σέντρα σουτ από τον Μαρινάκη θα μπλοκάρει ο Ολιμπά.
16:40
Μετά από ώρα ο Νάνο ανέβηκε από τα αριστερά με τους πράσινους να παίζουν περισσότερο από τα δεξιά με τον Μαρινάκη.
16:41
40' Σουτ του Μαρινάκη μπλοκάρει ο Ολιμπα: Ο Ζέκα έδωσε στον Μαρινάκη με τον νεαρό άσο να σουτάρει πάνω όμως στον Ολιμπά.
16:46
44' Σουτ του Ράμος άουτ. Ο Στανισάβλιεβιτς βρήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού τον Μενδρινού, εκείνος γύρισε στον Ράμος με τον Αργεντινό επιθετικό να προσπαθεί να σκοράρει με γυριστό αλλά αστόχησε. 
16:47
45' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Ο Παναθηναϊκός γύρισε την μπάλα αρκετά, αυτή έφτασε στον Ατζαγκούν ο οποίος σουτάρει έξω από την περιοχή με τον Ολιμπα να μην υπολογίζει καλά και τον Παναθηναϊκό να κάνει το 1-0.
16:47
Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
16:49
Την ώρα που οι αποδοκιμασίες από την εξέδρα αυξάνονταν ο Παναθηναϊκός πήρε μία "ανάσα" με το γκολ του Ατζαγκούν. Οι πράσινοι έχουν την κατοχή της μπάλας, προσπαθούν να διασπάσουν την άμυνα του Πλατανιά, αλλά οι χώροι που υπάρχουν είναι ελάχιστοι. 
16:50
Από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου ο Γιάννης Αναστασίου έχει σηκώσει τους Αμπέντ, Καλτσά και Κλωναρίδη και περιμένουμε να δούμε εάν θα κάνει κάποια αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. 
16:51
Στην αντίπερα όχθη ο Πλατανιάς με αυτό το 3-6-1 που αγωνίζεται έχει περιορίσει τους κινδύνους μπροστά από την εστία του Ολιμπά, βγαίνει επικίνδυνα στην κόντρα, αλλά κάτι του λείπει στην τελική προσπάθεια.
16:52
Κι όμως ο Μπεργκ το έχασε από εκεί. Η φάση που σας περιγράψαμε νωρίτερα με τον Σουηδό να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
16:59
Λίγο αργότερα ο Ράμος προσπάθησε να σκοράρει με εντυπωσιακό γυριστό αλλά αστόχησε.
17:04
Όλα είναι έτοιμα για το δεύτερο ημίχρονο.
17:04
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
17:05
Αμπέντ και Κλωναρίδης έκαναν πιο εντατικό ζέσταμα στο ημίχρονο αλλά κανένας τους δεν μπήκε στον αγώνα.
17:06
47' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Καλή πάσα του Νάνο στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά, ο Μπεργκ κατέβασε την μπάλα, σούταρε όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ολιμπά.
17:08
49' Κίτρινη κάρτα στον Σελίν. Ο αμυντικός του Πλατανιά κράτησε τον Μπεργκ και σωστά είδε την κάρτα από τον Δελφάκη.
17:12
53' Ωραία πάσα του Ζέκα στον Μαρινάκη, η σέντρα του αμυντικού του Παναθηναϊκού σταματά πάνω σε παίκτη του Πλατανιά και έχουμε κόρνερ.
17:12
Κακή εκτέλεση από τον Νάνο και πλάγιο για τον Παναθηναϊκό.
17:12
Σε λίγο θα έχουμε αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Αποστολόπουλος θα παραχωρήσει τη θέση του στον Τσουράκη.
17:14
55' Κόρνερ για τον Πλατανιά. Σέντρα από τον Βάντερσον και ο Ταυλαρίδης παραχωρεί κόρνερ. Το πρώτο του Πλατανιά στον αγώνα.
17:15
56' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Ο Τσουράκης περνά στη θέση του Αποστολόπουλου.
17:15
57' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Ο Αμπέντ μπαίνει στη θέση του Ατζαγκούν.
17:17
58' Ο Καρέλης κέρδισε τη μονομαχία από τον Τσουράκη έψαξε τον Μπεργκ στο δεύτερο δοκάρι με τον Ολιμπά να βγαίνει και να μπλοκάρει.
17:20
62' Φάουλ σε καλή θέση για τον Πλατανιά.
17:21
Κακή εκτέλεση από τον Ντίνα... 
17:23
64' ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Ο Κουλιμπαλί εκνευρισμένος από ένα μαρκάρισμα του Μπεργκ τον χτυπά εκτός φάσης και βλέπει την κίτρινη.
17:23
64' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Ο Καρέλης αφήνει τη θέση του στον Καλτσά.
17:29
Συμπληρώνουμε σε λίγο στο 70ο λεπτό με το παιχνίδι να μην έχει ρυθμό αφού ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στην τελική πάσα, ενώ ο Πλατανιάς μέχρι την περιοχή των πράσινων και μετά δεν έχει κάποιον να κάνει την τελική προσπάθεια.
17:30
71' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Ο Ντίνας βρήκε τον Μενδρινό στο ύψος της περιοχής του Στιλ με τον αρχηγό του Πλατανιά να είναι ολομόναχος αλλά και απελπιστικά άστοχος.
17:30
72' Φάουλ σε καλή θέση για τον Παναθηναϊκό.
17:31
Νάνο και Μπεργκ πάνω στην μπάλα.
17:32
Σέντρα επιχείρησε ο Μπεργκ, αλλά η φάση πέρασε χωρίς κίνδυνο για την εστία του Ολιμπα.
17:33
75' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Μαγική πάσα από τον Μπεργκ με το τακουνάκι στον Καλτσά, εκείνος σουτάρει διαγώνια και ο Ολιμπά κρατά ζωντανό τον Πλατανιά.
17:34
76' Κόρνερ κερδίζει ο Πλατανιάς.
17:35
76' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ο Γιακουμάκης μπαίνει στη θέση του Στανισάβλεβιτς.
17:35
Περνά ανεκμετάλλευτο το κόρνερ για τον Πλατανιά.
17:36
Σε 3-5-2 αλλάζει το σχήμα του Πλατανιά.
17:38
Φτάσαμε στο 80 και απομένουν 10 λεπτά + τις όποιες καθυστερήσεις για να τελειώσει ο αγώνας.
17:38
Θα μπει και ο Γουνδουλάκης σε λίγο για τον Πλατανιά.
17:40
82 ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Ο Γουνδουλάκης θα μπει στο παιχνίδι στη θέση του Ράμος.
17:42
84' ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Ο Μενδρινός σούταρε έξω από την περιοχή με τον Στιλ να διώχνει δύσκολα και ο Γουνδουλάκης από καλή θέση αστοχεί.
17:43
Διακοπή στον αγώνα αφού ο Πράνιτς χτύπησε στην προηγούμενη φάση.
17:43
Θα συνεχίσει ο Πράνιτς.
17:44
86' Σουτ από τον Τσουράκη και η μπάλα περνά αρκετά άουτ.
17:45
87' Κόρνερ κερδίζει ο Παναθηναϊκός.
17:46
Καλή ήταν η εκτέλεση από τον Καλτσά έδιωξε ο Βάντερσον.
17:47
Πιέζει ο Πλατανιάς.
17:47
89' Σέντρα από δεξιά ο Κουλιμπαλί παίρνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι όμως ήταν άστοχος. 
17:48
90' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Ο Νάνο θα δώσει τη θέση του στον Τριανταφυλλόπουλο
17:49
Συμπληρώσαμε τα 90 λεπτά.
17:49
Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
17:51
Πιέζει ο Πλατανιάς με τον Παναθηναϊκό να είναι πίσω και να περιμένει. Πέρασαν τα δύο λεπτά.
17:52
90+3 Σέντρα από τον Βάντερσον περνά από όλους.
17:52
Συνεχίζονται οι αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο.
17:53
90+4 ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ
17:54
Ο Παναθηναϊκός έστω και με άγχος πήρε τη νίκη χάρη στο τέρμα του Ατζαγκούν.
17:55
Έντονες είναι οι αποδοκιμασίες στον Γιάννη Αναστασίου κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK