Πανθρακικός-Βέροια 1-0

Με γκολ από το συνήθη ύποπτο Ιγκόρ, ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 τη Βέροια στην Κομοτηνή και έφθασε τους 8 βαθμούς στο φετινό μαραθώνιο της Superleague.

Πανθρακικός-Βέροια 1-0

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης ο Πανθρακικός κατάφερε να ελέγξει το τέμπο του αγώνα και να έχει την περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του. Μεγάλες φάσεις μπροστά από τα καρέ του Αναστασόπουλου δεν έφτιαξε, μία όμως ήταν αρκετή αφενός για να προηγηθεί και αφετέρου για να δείξει ο Ιγκόρ ότι είναι απευθείας συνδεδεμένος με το γκολ. Αυτή έγινε στο 42' και ο Βραζιλιάνος έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η αντίδραση της Βέροιας ήταν περιορισμένης δυναμικής. Ναι μεν ο Μρντάκοβιτς απείλησε άμεσα τον Σέρεμετ στη φάση του 53', είναι όμως γεγονός ότι οι Μακεδόνες δεν άσκησαν την πίεση που θα περίμενε κανείς από μία ομάδα που βρισκόταν πίσω στο σκορ και κυνηγούσε την ισοφάριση.

Ο Πανθρακικός αντίθετα έπαιξε άνετα. Αμύνθηκε αποτελεσματικά, ειδικά μετά την προσθήκη του Εμπό, και στην κόντρα έψαξε το δεύτερο γκολ που θα του εξασφάλιζε τους τρεις βαθμούς. Το έργο του έγινε πιο εύκολο μετά την αποβολή του Μπάρμπα στο 87'και η νίκη του μπορεί να χαρακτηριστεί φυσική εξέλιξη με βάση την εικόνα του ματς.

MVP

Ο Ιγκόρ έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Στη φάση του 42' κινήθηκε έξυπνα ανάμεσα στα στόπερ της Βέροιας και πέτυχε το γκολ που τελικά έκανε και τη διαφορά στο παιχνίδι. Πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής.

Aδύναμος Κρίκος

Η μεσαία γραμμή της Βέροιας και ιδιαίτερα το δίδυμο των Καλτσά και Μπαργκάν. Ο Κάανεν περίμενε δημιουργία και αγωνιστικότητα αλλά δεν πήρε σχεδόν τίποτα.

Σχόλιο

Ο Πανθρακικός, αθόρυβα, γεμίζει το σακούλι του με πολύτιμους βαθμούς και ανεβάζει την ψυχολογία του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Ακης Μάντζιος δείχνει να έχει βρει τον κατάλληλο σχηματισμό ο οποίος εξασφαλίζει ασφάλεια στα μετόπισθεν και εκμετάλλευση των ευκαιριών. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, χρειάζεται δουλειά. Η Βέροια έχει καλές μονάδες αλλά δεν έχει αποκτήσει ακόμα χημεία.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ρομέου (90' Κατσικοκέρης), Μίκουλιτς, Ιγκόρ, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Κάσες (77' Εμπό), Τζάνης (67' Ζεκίνια), Χρήστου.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Μπάρμπας, Καλτσάς, Μπαργκάν (84' Παυλίδης), Ορέστες, Αμαραντίδης,Γεωργιάδης, Μπεν, Τραπ (74' Οστοϊτς), Μρντάκοβιτς, Ζεζίνιο (46' Σιόντης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK