ΑΕΚ-Κέρκυρα 1-1

Η ΑΕΚ απειλήθηκε με ήττα στο ΟΑΚΑ από την Κέρκυρα, αλλά ο Παυλής στο 74' σκόραρε και διαμόρφωσε το 1-1. Παρατείνεται η αγωνιστική κρίση των "κιτρινόμαυρων" που παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη και μόλις δύο βαθμούς.

ΑΕΚ-Κέρκυρα 1-1

Εικόνα αγώνα:

Οπου φτωχός και η μοίρα του. Η ΑΕΚ προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο κόντρα στην Κέρκυρα, έβαλε τη μπάλα κάτω, είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά η Κέρκυρα ήταν αυτή που σκόραρε και έβαλε σε μπελάδες τους γηπεδούχους.

Το 71%-29% του πρώτου ημιχρόνου στην κατοχή της μπάλας δεν λέει ψέματα. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε την κατοχή και τη μπάλα. Ψέματα έλεγε το σκορ του πρώτου μέρους. Η ομάδα του (προσωρινού) Μανώλη Παπαδόπουλου μπήκε με ορμή στον αγωνιστικό χώρο και με πλάνο.

Εβγαλε αρκετά πράγματα στο γήπεδο, έχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Κατίδη (δοκάρι) στο 17ο λεπτό, αλλά στο 31ο λεπτό είδε (κόντρα στη ροή του ματς) τον Βενέτη με κεφαλιά (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ) να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η μονότονη κατοχή της μπάλας δεν έφερνε ευκαιρίες στην εστία της Κέρκυρας. Ενώ υπήρχε η διάθεση για δημιουργία, δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Σε αυτά προσθέστε και τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις της Κέρκυρας.

Πάντως, ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 74ο λεπτό με το γκολ του Παυλή, αλλά δεν είδαμε κάτι περισσότερο. Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που λες ότι το γκολ... έφερε άγχος. Η Ενωση είχε υπέρ της την ψυχολογία από το 1-1, είχε όλες τις προϋποθέσεις για την ανατροπή, αλλά παρά την προσπάθεια το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Οι αισιόδοξοι μπορούν να δουν με καλό μάτι την ισοπαλία. Η αλήθεια είναι, όμως, σκληρή. Η ΑΕΚ δεν κέρδισε ούτε την Κέρκυρα (και δη στο ΟΑΚΑ) και παραμένει χωρίς νίκη μετά από 6 αγωνιστικές, ούσα τελευταία στη βαθμολογία με μόλις δύο βαθμούς.

Κλειδί αγώνα:

Η ΑΕΚ είχε όλο το πάθος και τη διάθεση για την πρώτη της νίκη, αλλά το γκολ του Βενέτη άλλαξε την εικόνα. Για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε πως η Ενωση δεν έχει τους παίκτες εκείνους που μπορούν να γυρίσουν ένα αποτέλεσμα.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο Φουρτάδο ήταν ακίνδυνος και αρκετές φορές έκανε... προκλητικά λάθη.

ΜVP:

Ο Βενέτης έβαλε την Κέρκυρα σε θέση οδηγού και πέραν του γκολ ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Παπαδόπουλος): Αραμπατζής, Αρκούδας (Παυλής 67'), Φερνάντες, Κουτρουμπής, Κοντοές, Ρίκκα (Γροντής 59'), Μπουγαϊδης (Κορδέρο 46'), Κατίδης, Φουρτάδο, Παπαδημητρίου, Λαγός

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Χαμπλ (Σταμόγιαννος 26'), Βασιλόγιαννης (Τσοκάνης 68'), Μπάρκογλου, Καραλής, Γιάντσης

* Δείτε την Κυριακή στις 22:45 την εκπομπή SUPER BALL. Παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων όσα συνέβησαν στην 6η αγωνιστική της Superleague. Ο Φάνης Γκέκας και ο Χοσέ Μαρία Μπακέρο από την Ισπανία σχολιάζουν το ντέρμπι μεταξύ Μπαρτελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Ελεγχος διαιτητών από τον Κωνσταντίνο Παπασταμάτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK