Πλατανιάς-Πανθρακικός 1-1

Ο Ναζλίδης απάντησε sto 87' στο γκολ του Κάσες και ο Πλατανιάς έσωσε την παρτίδα απέναντι στον Πανθρακικό που ολοκλήρωσε τoν αγώνα με 10 παίκτες (1-1).

Πλατανιάς-Πανθρακικός 1-1

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Πέμπτη ισοπαλία για τον Πλατανιά, αυτή τη φορά με χιτσκοκικό τρόπο. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έπεσε θύμα ενός εξαιρετικού Πανθρακικού που μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι -με τον Ζεκίνια, ο οποίος στο 24' αντικατέστησε τον τραυματία Ιγκόρ- και δεν κατάφερε να βρει αντίδοτο στις ορέξεις των φιλοξενούμενων.

Το ίδιο και στο δεύτερο μέρος, ειδικά όταν ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε άριστα τις αντεπιθέσεις και στο 49ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Κάσες.

Η είσοδος του Μπέλιτς στο ματς ανέβασε τον Πλατανιά. Τον έφερε στην περιοχή του Πανθρακικού και σε συνδυασμό με την αποβολή του Χρήστου στο 82', ήρθε το 1-1 με δυνατή κεφαλιά του Ναζλίδη.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 69ο λεπτό ο Φαϊσκα θα μπορούσε να είχε γράψει τότε το 1-1 και να άλλαζε την εικόνα του ματς. Εστω κι έτσι, όμως, η ομάδα του Πλατανιά λυτρώθηκε στο τέλος και πήρε τον βαθμό απέναντι στον αξιόμαχο Πανθρακικό.

ΜVP:

Κανονικά θα βάζαμε τον Ναζλίδη, αλλά ο Μπέλιτς νίκησε στο νήμα. Η είσοδό τους έδωσε κίνηση στον Πλατανιά και τον ανέβασε στην περιοχή του Πανθρακικού.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Χρήστου μπήκε αλλαγή για να βοηθήσει και στο 82ο λεπτό -στο κρισιμότερο σημείο- άφησε τον Πανθρακικό με 10 παίκτες.

Σχόλιο:

Ωραίο ματς για τα δεδομένα της Super League, ακόμα μία ισοπαλία για τον Πλατανιά που ακόμα δεν ξέρει να κρατά σκορ όταν προηγείται και να ανατρέπει αποτελέσματα όταν δέχεται γκολ. Ο Πανθρακικός έδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι ότι είναι σκληρό καρύδι.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης (85' Στόλερ), Φαΐσκα, Φερνάντες, Ραφαέλ, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (52' Μπέλιτς), Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Τόρες (58' Γ.Ε. Γιακουμάκης)

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζος (46' Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Εμπό (81' Τζάνης), Κάσες, Ρομέου, Ιγκόρ (25' Ζεκίνια)

News 24/7

24MEDIA NETWORK