Ηρακλής - ΠΑΟΚ 3-3

Σ' ένα χορταστικό ντέρμπι ο ΠΑΟΚ πέταξε την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από το Καυτανζόγλειο. Ο Μπερμπάτοφ έχασε πέναλτι στο 90' και ο Μπαρτολίνι ισοφάρισε 3-3 στις καθυστερήσεις μετά από κακή εκτίμηση του Όλσεν. Δύο φορές είχε προηγηθεί ο Ηρακλής, είχε κάνει την ανατροπή ο "Δικέφαλος".

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 3-3

Η εικόνα του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλή παράδοση στο Καυτανζόγλειο και ο Ηρακλής φρόντισε να του υπενθυμίσει πως για ν' αλλάξει τα δεδομένα οφείλει να "ματώσει". Ο "Γηραιός", καλά στημένος πίσω από την μπάλα παρά την απουσία του Λάζαρ, ευνοήθηκε από το γεγονός ότι σκόραρε νωρίς, στο 14', με την προβολή του Μακρή που τον έχασε ο Τζαβέλλας και μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα δικά του μέτρα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά όχι τις κατάλληλες επιλογές. Ο νωχελικός Σάμπο, που έπαιζε δίπλα στον Τζιόλη, είχε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις, με αποτέλεσμα τ' ανεβάσματα του Ροντρίγκες που είχε όλη τη δεξιά πλευρά να μην γίνονται εκμεταλλεύσιμα. Όταν άλλαξε πλευρά ανάπτυξης ο "Δικέφαλος" και ο Λέοβατς μπήκε στο ματς, ήρθε το 1-1 στο 35'. Ο Κροάτης σέντραρε και ο Πέλκας, που πάτησε περιοχή χωρίς να τον ακολουθήσει κανένας χαφ σκόραρε με κεφαλιά.

Προτού πάντως η ομάδα του Τούντορ προσπαθήσει να "χτίσει" πάνω στο γκολ του νεαρού χαφ και ν' ανοίξει την άμυνα των γηπεδούχων, πλήρωσε το λάθος του Σάμπο και την οξυδέρκεια του Βέλλιου. Στο 43' ο βασικός φορ του Ηρακλή πρόλαβε τον Κόστα και δεν λάθεψε απέναντι στον Όλσεν πλασάροντας υπέροχα.

Στους φιλοξενούμενους είχαν κοστίσει οι ατομικές αδράνειες και έψαχναν από κάπου να πιαστούν. Ο Μπερμπάτοφ δεν είχε βοηθήσει, αλλά με το 2-1 δεν έδινε στον Τούντορ το... δικαίωμα να τον αντικαταστήσει. Φρόντισε μάλιστα να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης χρησιμοποιώντας τον Αθανασιάδη αντί του κακού Κόστα και χρησιμοποιώντας τον Τζιόλη ως τρίτο στόπερ. Ο Βούλγαρος ήρθε πιο πίσω για να παίξει επιτελικός και παρά τα συνολικά λάθη στην ανάπτυξη ο ΠΑΟΚ άρχισε να βρίσκει περισσότερους χώρους. Οι σταθερές προωθήσεις του Ροντρίγκες, που πατούσε περιοχή, δημιουργούσαν υπεραρθμία και στο 65' ο Μπερμπάτοφ εκμεταλλεύτηκε την κόντρα από το σουτ του Αθανασιάδη και σκόραρε με μια επαφή.

Ο Ηρακλής δεν είχε τρόπο ν' αντιδράσει ούτε έδειχνε πίστη ότι μπορεί ν' απειλήσει ξανά. Ο Παπαδόπουλος άργησε ν' αντιδράσει από τον πάγκο και όταν αυτό έγινε η ομάδα του είχε ήδη δεχθεί τρίτο γκολ. Από εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα στο 77'. Καλό το χτύπημα, αλλά το τείχος άνοιξε εμφανώς, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει από μέσα και ο Περνίς να μην προλάβει.

Όταν ο Περόνε πάτησε χορτάρι, μαζί με τον Ρομάνο, ο "Δικέφαλος" ήταν μαζεμένος πίσω, με Κάτσε και Γκολάσα στην 11άδα του, και κρατούσε μακρά τους κινδύνους. Ούτε η κεφαλιά του Μακρή στο 88' θορύβησε τον Όλσεν. Αντίθετα στο 90' ο Κάτσε ταλαιπώρησε τον Μπαρτολίνι και κέρδισε το πέναλτι. Μόνο που ο Μπερμπάτοφ αστόχησε (από υπερβολική σιγουριά ή κούραση) μετά από προσποίηση και ο Βραζιλιάνος στόπερ που είχε υποπέσει στην παράβαση εξιλεώθηκε με το γκολ στο 92'. Ο Όλσεν για άλλη μια φορά φοβήθηκε τη φάση μετά το άσχημο διώξιμο του Τζαβέλλα και το 3-3 ήταν αναπόφευκτο.

MVP

Ο Ντούσαν Περνίς δέχθηκε τρία γκολ, ταυτόχρονα όμως ήταν αυτός που κράτησε τον Ηρακλή ζωντανό μετά το 3-2 του ΠΑΟΚ. Πρώτα έβγαλε το σουτ του Ροντρίγκες και στη συνέχεια έπιασε το πέναλτι του Μπερμπάτοφ, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την ισοφάριση.

Αδύναμος κρίκος

Γιώργος Τζαβέλλας και Ρόμπιν Όλσεν μοιράζονται τον τίτλο. Ο Έλληνας μπακ, ανεξάρτητα από το γκολ-φάουλ, φέρει ευθύνη γιατί στο πρώτο και στο τρίτο γκολ έχασε τη φάση, ενώ ο Σουηδός γκολκίπερ επιβεβαίωσε με την αντίδρασή του στο φινάλε την... μπαλοφοβία του όταν η μάχη κρίνεται στον αέρα.

Σχόλιο

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι χάθηκε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ το γύρισε και σπατάλησε πέναλτι στο 90'! Αλήθεια είναι αυτό διότι μετά το 3-2 τίποτα δεν έδειχνε ότι ο καλά στημένος αλλά αποκαμωμένος Ηρακλής θα καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Άλλη μία γκάφα του Όλσεν όμως δούλεψε εις βάρος του "Δικεφάλου" και ο Μπαρτολίνι χάρισε στον Γηραιό έναν απρόσμενο βαθμό στο ντέρμπι.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Περνίς, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς (82' Ρομάνο), Στάμου, Ιντζόγλου (82' Περόνε), Μακρής, Κυριακίδης, Πασάς, Μπουλούτ (63' Πορτουλίδης), Βέλλιος

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα (62' Αθανασιάδης), Τζαβέλλας, Ροντρίγκες, Λέοβατς, Τζιόλης, Σάμπο, Πέλκας (73' Κάτσε), Μακ (84' Γκολάσα), Μπερμπάτοφ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Το 1-0:

Το 1-1:

Το 2-1:

Το 2-2:

Το 2-3:

Το 3-3:

Το χαμένο πέναλτι του Μπερμπάτοφ:

Το LIVE της αναμέτρησης

18:37
Καλησπέρα από το Καυτανζόγλειο
18:37
Ήδη έχει μαζευτεί πολύς κόσμος του Ηρακλή που υποδέχθηκε με συνθήματα και απαίτηση για νίκη την αποστολή των "κυανολεύκων"
18:37
Πολλά υβριστικά σε βάρος του ΠΑΟΚ,
18:38
Η αποστολή του "Δικεφάλου" φθάνει σε λίγο στο γήπεδο.
18:58
Εικόνα έξω από το Καυτανζόγλειο. Έντονη η παρουσία της Αστυνομίας
19:01
Η ομάδα του ΠΑΟΚ "πάτησε" Καυτανζόγλειο
19:03
Όλα ήρεμα κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ που πήγε στα αποδυτήρια από την πίσω πλευρά του γηπέδου. Η Αστυνομία είχε φροντίσει να αποκλείσει τον χώρο
19:09
Εικόνα από το Καυτανζόγλειο αυτή την ώρα
19:13
Και VIDEO από το Καυτανζόγλειο
19:31
Από τα μεγάφωνα ακούγονται συνθήματα του Ηρακλή εδώ και αρκετή ώρα
19:32
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε σχεδιάγραμμα 
19:33
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σάμπο, Τζιόλης, Πέλκας, Λέοβατς, Ροντρίγκες, Μακ, Μπερμπάτοφ
19:38
Στο Καυτανζόγλειο έχουν ρίξει φέιγ βολάν γραμμένα στα ελληνικά και τουρκικά με περιεχόμενο "μετανάστες καλώς ήρθατε στην πόλη μας".
19:43
Το φέιγ βολάν στα ελληνικά
19:44
Το φέιγ βολάν στα τουρκικά
19:48
VIDEO  από την κερκίδα των φανατικών του Ηρακλή που έχει μπει δίχτυ
19:49
Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων βγήκαν για ζέσταμα. Πρώτα οι γκολκίπερ του Ηρακλή και μετά οι Ολσεν, Γλύκος
19:53
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα
19:57
Όλσεν και Γλύκος κάνουν προθέρμανση
20:00
Οι παίκτες του Ηρακλή μπαίνουν για προθέρμανση
20:04
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μπαίνουν για προθέρμανση
20:05
H 11άδα του Ηρακλή: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Μακρής, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Βέλλιος, Μπουλούτ, Πασάς
20:11
Ο πάγκος του ΠΑΟΚ:  Γλύκος, Σκόνδρας, Γκολάσα, Μαλεζάς, Κάτσε, Αθανασιάδης, Ζάιρο. Ο Τούντορ άφησε τον Κοροβέση εκτός 18άδας
20:13
Ο πάγκος του Ηρακλή: Χουάντερσον, Ζιαμπάρης, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Περόνε, Λουκίνας, Τσιλιανίδης
20:15
Οι Ηρακλειδείς συνεχίζουν με πανό για τον ΠΑΟΚ:

"Δύναμη σου οι υπουργοί σου"

"Αλληγγεγύη στους εργαζομένους της ΣΕΚΑΠ"

20:15
Και πανό για την κάρτα φιλάθλου:

"Κάρτα-ΑΜΚΑ-ΦΑΚΕΛΩΜΑ-ΑΦΜ Είναι ελεύθεροι πολίτες οι οπαδοί"

20:18
Και φωτογραφία από το πανό 
20:19
Ο Σπύρος Παπαθανασάκης και η ΠΑΕ Ηρακλής υποδέχτηκαν τον Πασχάλη Τερζή
20:20
Από τα μεγάφωνα ακούγεται το τραγούδι "Εχω μια αγαπη..." του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή

20:22
Ο Τερζής "γέμισε" την ατμόσφαιρα του Καυτανζογλείου
20:22
Αποθέωση για τον γνωστό καλλιτέχνη από τους φιλάθλους του Ηρακλή
20:23
Αφιέρωση στον αποθανόντα πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρο Παπαδόπουλο
20:27
Οι δυο ομάδες εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ο κόσμος του Ηρακλή έχει δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα.
20:28
"ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ", το μήνυμα σε όλα τα ματς της 7ης αγωνιστικής στη Super League.
20:29
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου του Ηρακλή, Θεόδωρου Παπαδόπουλου.
20:32
Έναρξη του αγώνα.
20:33
Πρώτη εμφάνιση με την χακί φανέλα για τον ΠΑΟΚ που προκάλεσε πολλές συζητήσεις.
20:34
3' Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα στο Καυτανζόγλειο.
20:39
5' Κίνηση του Σάμπο από τα αριστερά και σουτ με το δεξί, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Αυτή ήταν η πρώτη τελική στο ματς.
20:40
6' O Μπερμπάτοφ άνοιξε αριστερά στον Λέοβατς, αυτός έκανε την χαμηλή μπαλιά, αλλά έπεσε και μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.
20:42
10' Έξυπνη ενέργεια του Ροντρίγκες από τα δεξιά, πήγε να βγάλει την κάθετη στον Πέλκα, αλλά ήταν δυνατή η μπαλιά και κατέληξε άουτ. Ωραία σκέψη, κακή εκτέλεση από τον άσο του ΠΑΟΚ.
20:43
Έχει πάρει μέτρα στο χορτάρι ο ΠΑΟΚ και σιγά σιγά παίρνει τον έλεγχο της αναμέτρησης.
20:44
12' Ο Σάμπο έκανε ωραίο 1-2 με τον Ροντρίγκες, αλλά ο Περνίς κατάλαβε τι πήγαν να κάνουν οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ και βγήκε να μαζέψει την μπάλα, τερματίζοντας κάθε απειλή για την εστία του.
20:45
14' ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή. Ο Μακρής με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Όλσεν για το 1-0 των "κυανόλευκων". Κακή αμυντική αντίδραση των παικτών του Ιγκόρ Τούντορ, αφήνοντας αμαρκάριστο τον σκόρερ.
20:48
16' Κίτρινη κάρτα στον Βέλλιο για επικίνδυνο παιχνίδι στην έξοδο του Όλσεν.
20:49
17' Ο Μπουλούτ δέχεται ιατρικές περιποιήσεις για τραυματισμό στο αριστερό του πόδι. Λογικά θα επιστρέψει εντός ολίγου.
20:50
Ο Ιντζόγλου σε μονομαχία με τον Πέλκα.
20:51
Ενθουσιασμός στις εξέδρες από τους φίλους του Ηρακλή μετά το γκολ του Μακρή. Να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ.
20:53
Ο κόσμος του Ηρακλή έχει δώσει δυναμικό παρών στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.
20:55
Ο Πασχάλης Τερζής στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα, τον Ηρακλή.
20:58
26' Χωρίς κάτι το αξιόλογο στα τελευταία λεπτά. Αρκετά λάθη και από τις δυο ομάδες, αλλά ο Ηρακλής παίρνει αυτό που θέλει ως τώρα, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που κυνηγάει.
20:59
27' 39%-61% η κατοχή της μπάλας για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν έχει μετουσιωθεί σε κάτι καλό για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ.
21:01
29' O Ροντρίγκες σούταρε από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε πολύ άουτ. Μετά, ζήτησε συγγνώμη για την επιλογή του.
21:02
1(1)-3(0) οι τελικές προσπάθειες στο ματς, με τον Ηρακλή να έχει... 100% ευστοχία!
21:05
7-4 τα φάουλ μέχρι στιγμής, τρία παραπάνω για τον "γηραιό".
21:06
35' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Πολύ ωραία σέντρα του Λέοβατς από τα αριστερά και ο επερχόμενος Πέλκας με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περνίς για το 1-1. Οι παίκτες του Τούντορ κυκλοφόρησαν πολύ καλά την μπάλα και δικαιώθηκαν με την ισοφάριση.
21:08
Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει και στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια του.
21:11
38' Ο Πέλκας σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Περνίς έπεσε και απέκρουσε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μακ επιχείρησε σουτ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ και τον Μπερμπάτοφ να σηκώνει τα χέρια, διότι περίμενε ουσιαστικά αφύλαχτος για μια μπαλιά από τον συμπαίκτη του.
21:13
41' Σέντρα του Σαραμαντά από τα αριστερά, ο Όλσεν βγήκε και δεν βγήκε, ο Κυριακίδης έκανε την προβολή, όμως η μπάλα πέρασε μακριά άουτ. Καλή στιγμή για τον Ηρακλή.
21:15
43' ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή. Ο Βέλλιος πρόλαβε τον Κόστα, του τσίμπησε την μπάλα μετά το αδύναμο γύρισμα του Σάμπο, βρέθηκε απέναντι από τον Όλσεν και με εξαιρετικό δεξί πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα του, σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική. Εξαιρετική αντίληψη από τον φορ του Ηρακλή, εκμεταλλεύτηκε το κακό γύρισμα προς τα πίσω και τελείωσε ιδανικά την φάση που ο ίδιος δημιούργησε.
21:17
Ψυχρολουσία για τον ΠΑΟΚ σε ένα σημείο που έδειχνε να έχει φέρει το ματς στα μέτρα του. Δύσκολα τα πράγματα ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.
21:17
Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
21:18
Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Ηρακλής - ΠΑΟΚ 2-1.
21:25
Ο πανηγυρισμός του Μακρή στο γκολ του.
21:26
Η ισοφάριση του Πέλκα.
21:36
Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
21:38
47' Κόρνερ από τα δεξιά για τον Ηρακλή.
21:39
48' Εξαιρετικό δεξί σουτ από τον Κυριακίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Όλσεν. Πολύ καλή στιγμή για τον Ηρακλή.
21:40
49' Σουτ από τον Τζιόλη λίγο έξω από την περιοχή ύστερα από πάσα του Μακ, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Περνίς.
21:43
Ο Βέλλιος πανηγυρίζει το 2-1 της ομάδας του.
21:46
55' Κίτρινη κάρτα στον Ιντζόγλου για παρατεταμένο κράτημα στον Μπερμπάτοφ.
21:48
58' Εδώ και κάμποσα λεπτά δεν έχει γίνει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δυο εστίες, κάτι βέβαια που βολεύει τον Ηρακλή.
21:51
Θα αποχωρήσει ο Ρικάρντο Κόστα σε λίγο, θα πάει κεντρικός αμυντικός ο Τζιόλης και ο Κλάους θα βρεθεί στο πλάι του Μπερμπάτοφ. Αυτό θα είναι λογικά το πλάνο του Τούντορ.
21:51
61' Ο Σάμπο σούταρε έξω από την περιοχή με το δεξί, μπλόκαρε ο Περνίς.
21:52
62' Έξω ο Κόστα και μέσα ο Αθανασιάδης.
21:53
63' Ο Μπουλούτ αφήνει την θέση του στον Πορτουλίδη και δεν είναι πολύ... ικανοποιημένος με την απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου.
21:56
65' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπερμπάτοφ κάνει την προβολή από κοντά μετά το "κάτι σαν σουτ" του Αθανασιάδη και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Περνίς, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με το δεύτερο φετινό του τέρμα. Θυμίζουμε ότι το πρώτο ήταν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.
21:59
Ο Βούλγαρος στράικερ αντιλήφθηκε πλήρως την πορεία της μπάλας και κατάφερε να σκοράρει, αλλάζοντας εκ νέου τα δεδομένα του αγώνα και βάζοντας την... υπογραφή του στο ματς. Έχει "ψωμί" ακόμα το παιχνίδι.
22:00
69' 43%-57% η κατοχή της μπάλας για τον ΠΑΟΚ.
22:03
Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.
22:03
73' Μέσα ο Κάτσε, εκτός ο Πέλκας.
22:06
75' Φάουλ για τον ΠΑΟΚ λίγο έξω από την περιοχή. Το έκανε ο Μπαρτολίνι στον Μακ.
22:07
77' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Περνίς και 3-2 για τον "Δικέφαλο" που φέρνει... τούμπα το ματς.
22:11
80' Ο Κάτσε έδωσε στον Ροντρίγκες, αυτός πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά ο Περνίς είχε κλείσει καλά την αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.
22:11
81' Κεφαλιά του Τζαβέλλα στο πρώτο δοκάρι μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.
22:12
82' Έξω ο Ιντζόγλου και στην θέση του ο Περόνε.
22:12
82' Στη θέση του Σαραμαντά μπήκε ο Ρομάνο.
22:14
84' Ο Μακ αφήνει την θέση του στον Γκολάσα.
22:15
84' Κίτρινη κάρτα στον Λέοβατς.
22:16
85' Κίτρινη κάρτα στον Τζιόλη.
22:18
Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Τζαβέλλα.
22:18
88' Γυριστή κεφαλιά του Μακρή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Όλσεν.
22:20
90' Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, το πήρε ο Κάτσε από τον Μπαρτολίνι. Σωστή η απόφαση του Κουκουλάκη.
22:20
90' Κίτρινη κάρτα στον Μπαρτολίνι.
22:21
90' Ο Περνίς έπιασε την εκτέλεση του Μπερμπάτοφ, πέφτοντας σωστά στην αριστερή του γωνία και κρατώντας όρθια την ομάδα του. Δεν ήταν καλό το πέναλτι του Βούλγαρου.
22:21
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
22:22
91' Κίτρινη κάρτα στον Τζαβέλλα.
22:22
92' ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή. Ο Μπαρτολίνι με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Όλσεν να είναι... μπλεγμένος με δυο παίκτες του Ηρακλή που όμως δεν κινούνται προς τα πάνω του, γι' αυτό και ο Κουκουλάκης δεν έδωσε επιθετικό φάουλ.
22:24
Λήξη του αγώνα.
22:25
Σε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ματς, Ηρακλής και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 3-3. Ο "Δικέφαλος" έχασε πέναλτι στο 90' για να κάνει το 4-2 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίστηκε. Τρελή εξέλιξη στο ντέρμπι του Καυτανζογλείου.
22:26
Ο Όλσεν συζητάει ακόμα την τελευταία φάση του αγώνα με τον διαιτητή, Κουκουλάκη.
22:26
Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK