Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-0

Σπουδαία νίκη που τον φέρνει πάνω από τον Παναιτωλικό και τη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε ο Λεβαδειακός με πρωταγωνιστή τον Σουμπίνιο που σκόραρε δις (2-0). Σε μπελάδες οι Αγρινιώτες.

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-0

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής/Βοηθοί: Σπάθας Ηλίας (Πειραιά) / Καρσιώτης Μιχαήλ (Κορινθίας), Βασιλειάδης Λεωνίδας (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Λαμπρόπουλος Μάριος (Ηλείας) / Καλαθενός Μιχαήλ (Δωδεκανήσου)

Σκόρερ: Σουμπίνιο (10', 84')

Κίτρινες κάρτες: Φαβάλι (52') / Χαριστέας (23'), Σιόντης (63'), Καμαρά (72')

Η εικόνα του αγώνα:

Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που διεκδικούσε θέση στα πλέι οφ και ο Λεβαδειακός τους βαθμούς εκείνους για να κάνει εκκίνηση και να παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου βρίσκεται πάνω από την επικίνυνη ζώνη, εκεί που βρίσκεται πλέον η ομάδα του Τάκη Λεμονή μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Πώς αλλάζουν οι καιροί; Φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς της Τετάρτης και στον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων. Ενας επιθετικός Λεβαδειακός που πήρε τα πάνω του μετά τη μεγάλη επιτυχία επί του Παναθηναϊκού και με έναν εξαιρετικό Σουμπίνιο γεμίζει το σακούλι και βρίσκει τρόπους να παίρνει βαθμούς.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να είχε την πρώτη μεγάλη φάση, οι Βοιωτοί όμως ήταν αυτοί που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 10ο λεπτό με τον Σουμπίνιο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είχαν τις φάσεις να "καθαρίσουν" το ματς από το πρώτο μέρος.

Οπως και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σουμπίνιο να έχει δοκάρι και τον Λισγάρα να χάνει το... άχαστο. Τελικά το θρίλερ αποφεύχθηκε, αφού ο Λεβαδειακός πήρε αυτό που του άξιζε: τη νίκη. Αυτή τη σφράγισε ο Σουμπίνιο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 84ο λεπτό.

Και ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες να μπει στο ματς, αλλά δεν είχε ψυχολογία. Εξ ου και τα πολλά αβίαστα λάθη. Εξ ου και οι τρεις συνεχόμενες ήττες. Αν μη τι άλλο ο Τάκης Λεμονής έχει πολλή δουλειά να κάνει ενόψει των δύσκολων αγώνων.

MVP:

Θέλει και ερώτημα; Σουμπίνιο. Εχει δώσει μεγάλες βοήθειες και βαθμούς.

Ο αδύναμος κρίκος:

Τα βαριά όπλα του Παναιτωλικού, Καμαρά και Χαριστέας, δεν βοήθησαν.

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK