Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (VIDEOS)

Με γκολ του Νόε Ακόστα στο 62ο λεπτό, ο ΠΑΣ επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μακριά από τα Ιωάννινα.

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (VIDEOS)
INTIME

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ο Πανιώνιος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με ωραία ανάπτυξη κυρίως από τις πτέρυγες και τον Πάνο να δημιουργεί από δεξιά συχνά ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΣ.

Οι Γιαννιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι από το διάστημα 20'-25' και έπειτα, ωστόσο οι γραμμές του δεν συνεργάζονταν ιδανικά ώστε να δημιουργεί ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν δύο αρκετά αξιόλογες στιγμές: στο 7’ με τον Γιάννου να προσπαθεί να κρεμάσει τον Βελλίδη αλλά να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 39’, όταν πάλι ο Γιάννου ταλαιπώρησε τον Στρούνα από αριστερά, έκανε το διαγώνιο πλασέ και το "έβγαλε" εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βελλίδης.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να συνεχίζει στο ίδιο τέμπο με το πρώτο μέρος και να διατηρεί την πρωτοβουλία, έχοντας μάλιστα και μια ωραία κεφαλιά του Γκίνη στο 52’ (από φάουλ του ακούραστου Ιμπαγάσα) την οποία μπλόκαρε ο Βελλίδης.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε και πάλι σταδιακά να ισορροπήσει και στο 59’ "προειδοποίησε" με την καλύτερη του στιγμή μέχρι το σημείο εκείνο: ήταν μια κεφαλιά του Τσάβες από κόρνερ του Ακόστα που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Οι γηπεδούχοι δεν πήραν το "μήνυμα" και τρία λεπτά αργότερα βρέθηκαν πίσω στο σκορ! Οι Τσάβες και Τσουκαλάς συνεργάστηκαν ιδανικά, με τον Αργεντινό να κάνει το γύρισμα στον επερχόμενο Ακόστα, ο οποίος δεν δυσκολεύεται να σπρώξει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του Παπαδόπουλου και να σημειώσει το 0-1.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά λίγο ο εκνευρισμός, λίγο οι αλλαγές που δεν βγήκαν στον Τερεζόπουλο, μετέτρεψαν σε άκαρπες όλες τις προσπάθειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το τέλος του αγώνα, η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων ήταν ένα σουτ του Κολοβού στο 73’, το οποίο απέκρουσε ο Βελλίδης σε κόρνερ.

Αποτέλεσμα; Ο ΠΑΣ να πανηγυρίσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για φέτος και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα, προσπερνώντας μάλιστα τον Πανιώνιο στην βαθμολογία.

MVP

Ο Ακόστα ήταν ο "χρυσός" σκόρερ της συνάντησης, άρα και πολυτιμότερος του αγώνα, ωστόσο ο ΠΑΣ οφείλει πολλά και στον Βελλίδη που όποτε χρειάστηκε «φώναξε» παρών».

Αδύναμος κρίκος

Επιπόλαιος ο Γιάννου, ανύπαρκτος ο Μπουμάλ, λίγα πράγματα ο Κολοβός, με αντοχές αλλά χωρίς ουσία ο Ιμπαγάσα.

Σχόλιο

Συνολικά ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, αλλά η ήττα του δεν ήταν άδικη. Αντιθέτως, όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ και έχεις μπροστά σου μισή ώρα να αντιδράσεις και το μόνο που κάνεις είναι ανούσιες επιθέσεις και ένα μόνο αξιόλογο σουτ, ίσως και να μην αξίζεις τελικά ούτε την ισοπαλία. Για τον ΠΑΣ που "έκλεψε" ουσιαστικά τη νίκη, το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο και του δίνει ώθηση για να βελτιωθεί και να εμφανίσει και καλύτερο πρόσωπο από την μετριότητα που είδαμε στη Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Ν. Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Τασουλής (85' Μασούρας), Παντίδος, Μπουμάλ (55' Φούντας), Πάνος, Σιώπης, Γκίνη (80' Σμυρλής), Ιμπαγάσα, Κολοβός, Γιάννου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Κρητικός, Ακόστα (57' Χαρίσης), Στρούνα, Τσουκαλάς, Τσάβες (85' Ναδάλες), Μανιάς (68' Σαπαλίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK