Παναιτωλικός-Πλατανιάς 1-2

Σπουδαίο διπλό για τον Πλατανιά που έφυγε με το 2-1 από το Αγρίνιο.

Παναιτωλικός-Πλατανιάς 1-2
INTIME SPORTS

Εικόνα αγώνα:

Το γκολ του Μιλούνοβιτς στο 30ο λεπτό ήταν αυτό που ουσιαστικά άλλαξε τη ροή του αγώνα. Μέχρι εκείνο το σημείο παρακολουθούσαμε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς φάσεις. Ο Πλατανιάς, όμως, βρήκε το γκολ και "ανάγκασε" τους γηπεδούχους να βγουν μπροστά με ορθολογικό τρόπο και να αναζητήσουν την ισοφάριση.

Στο δεύτερο μέρος έγινε το αναμενόμενο. Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά και πίεσε τον Πλατανιά, ο οποίος, από την πλευρά του, ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στο 49ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν την απάντηση στο 0-1 και με γκολ του Κάπελ (μετά από κεφαλιά-πάσα του Μαρκόφσκι) έφεραν το ματς στα ίσια. Μαλιστα, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 51' θα μπορούσαν να κάνουν και το 2-1 μετά από μεγάλη ευκαιρία του Μαρκόφσκι με κοντινή κεφαλιά.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αν και οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση για να ψάξουν το δεύτερο γκολ, δεν είχαμε τη μεγάλη φάση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την είχαμε, όμως, στο 82' όταν ο Κουλιμπαλί με κεφαλιά σκόραρε και ο Πλατανιάς πήρε ξανά το προβάδισμα, το οποίο -παρά την πίεση των γηπεδούχων- κράτησε έως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

MVP:

Ο Μιλούνοβιτς ένα γκολ και μία ασίστ. Είναι σπουδαίο ταλέντο (22 ετών), αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Κυριακίδης έκανε απελπιστικά άστοχη έξοδο στο δεύτερο γκολ του Πλατανιά και ήταν αυτός που φέρει μεγάλη ευθύνη για το αποτέλεσμα, βάσει της εξέλιξης του αγώνα.

Σχόλιο:

Προβληματικός ξανά ο Παναιτωλικός. Καλός μπροστά, κακός πίσω. Τα ίδια δηλαδή. Οσον αφορά στον Πλατανιά, εκμεταλλεύτηκε τα κενά πίσω και πήρε σπουδαίο -πρώτο για εφέτος- διπλό.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Ρουσκουγέδα (64' Ουάρντα), Κουτρομάνος, Μάκος (85' Ρομέρο), Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ (78' Καμαρά), Βιγιαφάνες, Μαρκόφσκι

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μενδρινός (79' Μαχαμάτ), Μιλούνοβιτς (85' Αποστολόπουλος), Γιακουμάκης (69' Γκόμες), Ανγκούλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία της Super League

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK