ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή 0-0 (VIDEO)

Το δοκάρι του Ντάσιου στο 91' ήταν η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει τη νίκη επί της Καλλονής στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Το 0-0 έγραψε την ιστορία. Με 10 από το 51' οι γηπεδούχοι.

ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή 0-0 (VIDEO)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Σε μία αναμέτρηση με υποτονικό ρυθμό και λίγες φάσεις -οι σημαντικότερες εξ αυτών έγιναν στο τέλος- οι εμπνεύσεις των Τσάβες και Λεοζίνιο δεν αποδείχθηκαν αρκετές για να αλλάξουν ιστορία της αναμέτρησης.

Ντάσιος για τους γηπεδούχους και Στεφάνοβιτς, Αναστασιάδης για τους φιλοξενούμενους είχαν χρυσές ευκαιρίες να δώσουν τη νίκη στις ομάδες τους, αλλά ο πρώτος βρήκε μπροστά του το δοκάρι και οι άλλοι δύο τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Βελλίδη.

Ο Λίλα άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες στο 51ο λεπτό ανακόπτοντας την μπάλα με το χέρι, με το διαιτητή του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό όμως δεν βοήθησε την Καλλονή που με εξαίρεση κάποιες εμπνεύσεις του Λεοζίνιο και ένα σουτ του Στεφάνοβιτς στο 72', δεν έβρισκε τους χώρους, που λογικά με το αριθμητικό πλεονέκτημα θα έπρεπε να βρει.

Στο τέλος το δοκάρι του Ντάσιου ήταν η μεγάλη χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων για να πάρουν το τρίποντο της νίκης και μάλιστα με παίκτη λιγότερο. Η Καλλονή έφυγε με τον σημαντικό βαθμό.

MVP:

Ο Τσάβες είναι παίκτης που με τις εμπνεύσεις του μπορεί να αλλάξει τον ρου ενός αγώνα. Προσπάθησε να το κάνει το Σάββατο, αλλά ένας Τσάβες... δεν φέρνει την άνοιξη.

Αδύναμος κρίκος:

Χαζή κάρτα (και ενέργεια) για τον Λίλα που άφησε σχεδόν για ένα ημίχρονο τον ΠΑΣ Γιάννινα με παίκτη λιγότερο.

Σχόλιο:

Αμφότερες οι ομάδες είχαν την ψυχολογία υπέρ τους μετά τις νίκες της περασμένης αγωνιστικής, αμφότερες ήθελαν τη νίκη, αλλά -βάσει εξέλιξης- το 0-0 δεν είναι το χειρότερο αποτέλεσμα. Θα κοιτάξουν να πάρουν τους δύο χαμένους βαθμούς σε άλλα παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Στρούνα, Τσουκαλάς (86' Γιάκος), Λίλα, Ακόστα (79' Ντάσιος), Χαρίσης, Τσάβες, Ίλιτς (55' Μανιάς)

ΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Αντέτζο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε (80' Κύπρου), Κεϊτά, Μπαρέρα (60' Στεφάνοβιτς), Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο (75' Πιπίνης), Χουάνμα

SuperBALL και αυτή την Κυριακή με την ανάλυση του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και όλων των αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής, με σχόλια, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ απ' όλα τα γήπεδα. Σέντρα της εκπομπής στις 21:45, αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων. Στο στούντιο όλοι οι ρεπόρτερ των ομάδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK