Παίρνουν την άδεια ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό, Καλλονή

Κανονικά θα προχωρήσει η αδειοδότηση του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού και της Καλλονής, όπως εξηγούν οι άνθρωποι των ομάδων, κάνοντας λόγο για θετική εισήγηση από το τμήμα αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Παίρνουν την άδεια ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό, Καλλονή

Σε μία τέτοια περίπτωση, κατά πάσα πιθανότητα θα χορηγηθεί άδεια στις 3 ομάδες μέχρι το τέλος της ημέρας.

Οι εκπρόσωποι του "δικεφάλου του βορρά", οι δικηγόροι Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομάτης, αποχωρώντας από τα γραφεία της ΕΠΟ, δήλωσαν σχετικά ότι " η εισήγηση του τμήματος αδειοδότησης είναι θετική".

Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, στην ακρόαση παρευρέθηκαν οι δικηγόροι της ομάδας, αν και υπήρχε πιθανότητα να παρευρεθεί και ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος. Η διαδικασία για τους "πράσινους" άρχισε το μεσημέρι, μιας και αποτελούν την τελευταία ομάδα από τις 18 που εξετάζονται.

Επιπλέον, Λεβαδειακός και Καλλονή ανακοίνωσαν μέσω των ιστοσελίδων τους ότι και για τον δικό τους φάκελο, η εισήγηση ήταν θετική.

"Εξετάστηκε σήμερα ο φάκελος που υπέβαλλε η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στην επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Όπως κάθε χρόνο, η εξέταση είχε διάρκεια ελάχιστα λεπτά και η εισήγηση της επιτροπής ήταν θετική, δίνοντας έτσι το πράσινο φως για την αδειοδότηση της νέας περιόδου", αναφέρουν οι Βοιωτοί.

Οι νησιώτες, από την πλευρά τους, ανακοίνωσαν: "Θετική ήταν η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για την αδειοδότηση και τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ στην προσεχή αγωνιστική περίοδο της Superleague. Παρόντες στη διαδικασία ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Κώστας Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Αργύρης Λίβας και ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Ιατρέλλης".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μάλιστα, Νίκος Μιχαλάκης, δήλωσε: "Για αυτή την αδειοδότηση θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου για την προσπάθειά τους όλο το προηγούμενο διάστημα. Ευχαριστώ τον Αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη, την συντονίστρια της διαδικασίας της αδειοδότησης στην ομάδα μας Γεωργία Παπασταύρου και την υπεύθυνη του οικονομικού τμήματος της ΠΑΕ Χριστίνα Σικέλη για την ομαδική δουλειά που έκαναν όλοι τους ώστε να καταφέρει η ομάδα μας να αδειοδοτηθεί για τη νέα αγωνιστική χρονιά στη Super League".

News 24/7

24MEDIA NETWORK