ΑΕΚ... παντός καιρού!

Πάνω από 25.000 οπαδοί της ΑΕΚ αναμένεται να δώσουν το «παρών» το βράδυ στην Καλογρέζα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

ΑΕΚ... παντός καιρού!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες το βράδυ δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο ΟΑΚΑ κάνει κρύο και το… καλοκαίρι ενδεχομένως να έπαιζαν αρνητικό ρόλο στην προπώληση των εισιτηρίων του ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, αρκετά εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί στην προπώληση των προηγούμενων ημερών ενώ το ενδιαφέρον εξακολουθεί να υφίσταται. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ αναφέρουν ως πιθανή προσέλευση γύρω στις 25-30.000 κόσμο το βράδυ στην Καλογρέζα, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να σημειωθεί η μεγαλύτερη προσέλευση στο πρωτάθλημα.

Ούτως ή άλλως, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος εντός έδρας της ΑΕΚ με βασικό ανταγωνιστή της, στον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν την παρθενική τους νίκη με ομάδα της πρώτης πεντάδας στο πρωτάθλημα. Συνεπώς το ενδιαφέρον του κόσμου είναι λογικό να είναι αυξημένο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και εξηγεί την κινητικότητα στην προπώληση που είναι δυσανάλογη με τις καιρικές συνθήκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK