Ρήγας Φεραίος-ΑΕΚ 1-3

Με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, o οποίος σκόραρε δις, η -βελτιωμένη στο β' μέρος- ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Ρήγα Φεραίου σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά.

Ρήγας Φεραίος-ΑΕΚ 1-3

Η ΑΕΚ άρχισε το φιλικό με διάταξη 4-4-2 και ρόμβο στο κέντρο. Στο τέρμα ήταν ο Καραγκιολίδης, δεξί μπακ ο Τσουκαλάς, αριστερό ο Γεωργέας, στόπερ οι Ντούμπερετ και Τζανετόπουλος, αμυντικό χαφ ο Ζιβάνοβιτς, εσωτερικά χαφ ο Ρόβας (δεξιά) με τον Κάτσικα (αριστερά), ο Παληαρούτας επιτελικός χαφ και στην επίθεση ο Παυλής με τον Θαναηλάκη.

Αντίθετα, στην επανάληψη ο Δέλλας άλλαξε όλη την ομάδα και παρέταξε την ΑΕΚ με διάταξη 4-2-3-1. Στο τέρμα ήταν ο Βούρας, Αργυρίου δεξί μπακ, αριστερό μπακ Τσουμάγκας, Κέζος - Σταθάκης τα στόπερ, αμυντικά χαφ ο Κορδέρο με τον Ανάκογλου, ενώ πίσω από τον Μπρέσεβιτς βρίσκονταν οι Δημγκιόκας, Καζβιρόπουλος, Πεταυράκης.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με ωραίο σουτ του Παληαρούτα στο 45ο λεπτό, ωστόσο ο Ρήγας Φεραίος βρήκε τον τρόπο να απαντήσει με κεφαλιά του Χατζή στο 58', στη μία και μοναδική του φάση στο φιλικό.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε από τον Μπρέσεβιτς, ο οποίος με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (67', 71') "καθάρισε" και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK