Το απόλυτο κουμάντο ο Μαύρος, τι προβλέπει το σχέδιο σωτηρίας

Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα και μετά από τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση κορυφής μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου, του Δημήτρη Χατζηχρήστου και του Μάκη Κασνακίδη με τον Θωμά Μαύρο στο καφέ που διατηρεί ο τελευταίος στην παραλία Αλίμου.

Το απόλυτο κουμάντο ο Μαύρος, τι προβλέπει το σχέδιο σωτηρίας

Αντικείμενο του ραντεβού δεν ήταν άλλο από το μέλλον της ΑΕΚ και κατά πόσο θα βρεθεί βιώσιμη λύση για την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Οι τέσσερις άνδρες συμφώνησαν στους γενικούς άξονες και πλέον απομένει ακόμη μία συνάντηση, η οποία ορίστηκε για το απόγευμα του Σαββάτου, μετά την επιστροφή του Δημητρέλου από την Πολωνία (θα πάει για το παιχνίδι της εθνικής), στην οποία θα ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες υλοποίησης του σχεδίου.

Βάσει των όσων συμφωνήθηκαν:

- ο Θωμάς Μαύρος θα φέρει τον τίτλο του επίτιμου προέδρου και θα αναλάβει εν λευκώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αποφασίζοντας δηλαδή τόσο για τον επόμενο προπονητή όσο και για τις κινήσεις που θα γίνουν στο μεταγραφικό πεδίο.

- ο Ανδρέας Δημητρέλος θα παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ και θα "τρέχει" όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα. Θα έχει τις επαφές με την Εφορία και το Δημόσιο, ενώ θα ασχολείται και με τα θέματα των χορηγιών.

- εφόσον αποφασίσουν ότι τίθεται σε εφαρμογή το συγκεκριμένο σχέδιο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα συνέντευξη Τύπου προκειμένου να δημοσιοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

- θα προωθηθεί νέα καμπάνια με εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Σε αυτό το σημείο μάλιστα ο Θωμάς Μαύρος εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να πείσει τον κόσμο να αγοράσει κάρτες προκειμένου να συγκεντρωθούν κάποιοι χρήματα

Στο ίδιο κομμάτι εντάχθηκε και η πρόταση του Δημήτρη Χατζηχρήστου έτσι ώστε να αξιοποιηθεί ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σύμφωνα με αυτήν, θα τυπωθούν μεγάλες αφίσες, στις οποίες θα απεικονίζονται ο Θωμάς, ο Ντέμης, ο Κωστής και ο Λυμπερόπουλος, κρατώντας εισιτήρια διαρκείας στα χέρια.

- θα αναζητηθεί η φόρμουλα για το καθεστώς που θα ισχύσει αν κάποιοι οπαδοί αποφασίσουν να δώσουν χρήματα στην ΠΑΕ. Αν δηλαδή αυτά τα ποσά θα αποτελούν έναντι για τη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα οριστεί από τη Γενική Συνέλευση της 4ης Ιουλίου.

Αν το σχέδιο αποφασιστεί να τεθεί σε εφαρμογή, ο Θωμάς Μαύρος θα θέσει σε προτεραιότητα το θέμα του προπονητή με τους Σάκη Τσιώλη και Βαγγέλη Βλάχο να αποτελούν τους βασικούς στόχους. Έκτοτε θα ακολουθήσουν οι μεταγραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK