Αλλαγή δεδομένων στον δανεισμό του Πεταυράκη

Η παραμονή του Άρη στην ερασιτεχνική κατηγορία φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του Σταύρου Πεταυράκη, αφού αρχική πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν οι δανεικοί να βρίσκονται σε κλίμα επαγγελματικών κατηγοριών.

Όπως όλα δείχνουν ο Άρης θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κάτι που διαφοροποιεί τη συναλλαγή με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Σταύρου Πεταυράκη με μορφή δανεισμού. Η αρχική συμφωνία των δύο ομάδων ανέφερε ότι ο Πεταυράκης θα παίξει στον Άρη μόνο στην περίπτωση που η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλιζε τη συμμετοχή της στη Football League.

Με τον τρόπο που διαμορφώνεται τώρα η κατάσταση, φαίνεται ότι ο Πεταυράκης θα αποχαιρετίσει άμεσα στον Άρη, αφού στην «Ένωση» έχουν την επιθυμία να δανείζουν ποδοσφαιριστές μόνο σε ομάδες που συμμετέχουν σε επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς θεωρούν πως αν οι παίκτες παραχωρηθούν σε ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών τότε θα υπάρξουν σοβαρά εμπόδια στην εξέλιξή τους.

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα