Αλλαγή δεδομένων στον δανεισμό του Πεταυράκη

Η παραμονή του Άρη στην ερασιτεχνική κατηγορία φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του Σταύρου Πεταυράκη, αφού αρχική πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν οι δανεικοί να βρίσκονται σε κλίμα επαγγελματικών κατηγοριών.

Αλλαγή δεδομένων στον δανεισμό του Πεταυράκη

Όπως όλα δείχνουν ο Άρης θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κάτι που διαφοροποιεί τη συναλλαγή με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Σταύρου Πεταυράκη με μορφή δανεισμού. Η αρχική συμφωνία των δύο ομάδων ανέφερε ότι ο Πεταυράκης θα παίξει στον Άρη μόνο στην περίπτωση που η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλιζε τη συμμετοχή της στη Football League.

Με τον τρόπο που διαμορφώνεται τώρα η κατάσταση, φαίνεται ότι ο Πεταυράκης θα αποχαιρετίσει άμεσα στον Άρη, αφού στην «Ένωση» έχουν την επιθυμία να δανείζουν ποδοσφαιριστές μόνο σε ομάδες που συμμετέχουν σε επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς θεωρούν πως αν οι παίκτες παραχωρηθούν σε ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών τότε θα υπάρξουν σοβαρά εμπόδια στην εξέλιξή τους.

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ