Ανοιχτό ενδεχόμενο μίας ή δύο αλλαγών

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Παναγιωταράς δεν έδειξε κάτι συγκεκριμένο ως προς την 11άδα της "Ένωσης" στο σημερινό ματς, αλλά όλα δείχνουν ότι η «Ένωση» θα πάει με συνταγή Πανιωνίου και μία ή δύο αλλαγές

Ανοιχτό ενδεχόμενο μίας ή δύο αλλαγών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η AEK με την απογεματινή προπόνηση της Κυριακής ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με του πολύ σημαντικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ. Όι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν για μία ακόμα φορά υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα, ο οποίος -φυσικά- θα κάτσει στον πάγκο της «Ένωσης» και στο σημερινό αγώνα κόντρα στους «πράσινους». Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής χωρίς όμως να δώσει κάποιο σημαντικό δείγμα ως προς τις σκέψεις σου για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας που σκέφτεται να παρατάξει στον σημερινό αγώνα.

Σκέφτεται τον Μπακάκη

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανακάτεψε την τράπουλα χρησιμοποιώντας ανάμεικτα αναπληρωματικούς και βασικούς, ωστόσο η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή ως προς τον τρόπο που θα παραταχθεί η «Ένωση» στο ντέρμπι, έχει να κάνει με μια 11άδα αρκετά κοντινή με αυτή που έπαιξε στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ανοιχτό είναι βέβαια το ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες αλλαγές, πρώτα με την είσοδο του Μπακάκη και ενώ πιθανότητες συμμετοχής συγκεντρώνει και ο Κορδέρο.

Το τι ακριβώς θα συμβεί τελικά θα διαπιστωθεί σήμερα λίγες ώρες πριν την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Μετά τη χθεσινή προπόνηση η ΑΕΚ ολοκλήρωσε ενόψει Λεωφόρου και είναι έτοιμη για να υπερασπιστεί την παρουσία της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι-οφ στο ίσως δυσκολότερο ματς από αυτά που απομένουν.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της ΑΕΚ για τη Λεωφόρο έχει ανακοινωθεί από το Σάββατο και περιλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές, με τον Παναγιωτάρα να αποφασίζει να κάνει ότι και στα προηγούμενα ματς (πριν τον Πανιώνιο μαζί με τον Μανωλά). Να πάρει, δηλαδή, μαζί στο ξενοδοχείο το σύνολο των ετοιμοπόλεμων παικτών για να αποφασίσει την τελευταία στιγμή ποιους θα κόψει από την αποστολή. Φυσικά απόντες είναι -για διαφορετικούς λόγους- οι Έλντερ Μπαρμπόσα και Ρόναλντ Βάργκας. Ο Πορτογάλος εκτίει την τιμωρία των τριών αγωνιστικών για το επεισόδιο της Τούμπας με τον Κάτσε, ενώ ο Βάργκας λόγω της θλάσης που υπέστη δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό ματς είναι οι εξής: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK