Aποφασισμένη και κυρίως... παρούσα η ΑΕΚ

Η επόμενη μέρα της συνάντησης που δεν… έγινε ποτέ, βρίσκει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο ίδιο σημείο ωστόσο για την ΑΕΚ ο στόχος δεν αλλάζει και δεν είναι άλλος από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αλλαγή του ποδοσφαίρου.

Aποφασισμένη και κυρίως... παρούσα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να πει κανείς ότι μένει ικανοποιημένη από τις εξελίξεις σχετικά με τη συνάντηση που τελικά μετατράπηκε σε φιάσκο και… δεν έγινε ποτέ. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ επέμεινε όσο μπορούσε προς την κατεύθυνση του να πραγματοποιηθεί αυτή συνάντηση καθώς στα θέματα της ατζέντας του Κοντονή την αφορούσαν άμεσα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έθεσε από την πρώτη στιγμή ζήτημα αξιοπιστίας το ποδόσφαιρό και τόνισε ότι η ενδεχόμενη βελτίωση του προϊόντος θα επιτευχθεί μόνο αν υπάρξουν αλλαγές σε ΕΠΟ και ΚΕΔ.

Από εκεί και πέρα στην AEK παρακολουθούν και τις τελευταίες τοποθετήσεις και ασχολούνται επί της ουσίας, όπως ανέφεραν στη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, και όχι επικοινωνιακά.

Η αδυναμία του βασικού αντιπάλου να εκπροσωπηθεί

Όπως είναι αντιληπτό, στο στρατόπεδο της "Ένωσης", γίνεται μεγάλη κουβέντα από χθες, γύρω από την αδυναμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να δώσει το "παρών", η οποία γνωστοποιήθηκε μόλις μερικές ώρες πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης συνάντησης. Οι "κιτρινόμαυροι" περνούν το μήνυμα ότι όχι μόνο είναι ανοιχτοί, αλλά επιδιώκουν συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και του ποδοσφαίρου, προτείνοντας λύσεις, την στιγμή που η διοικητική αιχμή του δόρατος του βασικού αντιπάλου δεν έχει πρόσβαση στο τραπέζι λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων.

Παρούσα η ΑΕΚ σε όλες τις θεσμικές συναντήσεις

Ως προς την ουσία της όλης κατάστασης, είναι σαφές πως δεν αλλάζει κάτι, αφού σε πρώτη φάση οι ισχυροί του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορούν καν… να βρεθούν και να συναντηθούν με τον Υπουργό για να συζητήσουν, αρχικά λόγω της άρνησης Αλαφούζου και έπειτα λόγω των περιοριστικών όρων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως και να έχει όμως, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ είναι σε κάθε περίπτωση θετική σε κάθε πρωτοβουλία αλλαγής στο ποδόσφαιρο δίνοντας το "παρών" στις σημαντικές συναντήσεις αυτού του πλαισίου, ενώ δεν παύει να διατηρεί ακλόνητη στην εμπιστοσύνη της προς τον Κοντονή, με τον οποίο υπάρχει κοινή ατζέντα στα θέματα διαφθοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ΑΕΚ στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK