Τον "καθάρισε" ο Μελισσανίδης, τον ανακοινώνει η Λας Πάλμας!

Η διαφορά στο οικονομικό λόγω... εφορίας που αποκάλυψε το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, δεν γεφυρώθηκε, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν απάντησε στην πρόταση που του έγινε και η διοίκηση της ΑΕΚ κοιτάζει πλέον την επόμενη μέρα χωρίς τον Ισπανό τεχνικό στη άκρη του πάγκου της. O Μαρίνος Ουζουνίδης είναι το πλέον το φαβορί για να πάρει το χρίσμα!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τέλος εποχής! Αυτό φαίνεται πως... έφτασε και στην περίπτωση της σχέσης του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Με τις δύο πλευρές να έχουν πάρει τις αποφάσεις που... "δείχνουν" δρόμους χωριστούς.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκάλυψε τη σημαντική διαφορά στο οικονομικό που είχε προκύψει μεταξύ των δύο πλευρών και είχε να κάνει ΒΑΣΙΚΑ με την ... εφορία στις καθαρές αποδοχές που του προτάθηκαν και δεν είναι ...100% καθαρισμένες από το ποσοστό του φόρου. Αυτή, λοιπόν, η διαφορά, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Μανόλο Χιμένεθ δέχεται κόρτε από την Λας Πάλμας, φέρνει το διαζύγιο.

H ΑΕΚ έδωσε προθεσμία στον Ανδαλουσιανό τεχνικό να απαντήσει στα όσα συζήτησαν για περισσότερες απο 3 ώρες με τον Μελισσανίδη στο κότερο του την περασμένη εβδομάδα (τότε που από την Ένωση διέρρεαν πως έδωσαν τα χέρια για ακόμη ένα χρόνο!). Εκείνος δεν άλλαξε άποψη για σημαντικές... λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου, περιμένοντας ως Πρωταθλητής να κάνει ... ένα βήμα πίσω ο διοικητικός ηγέτης και να τον... επιβραβεύσει. Ο τελευταίος όμως, όταν πληροφορήθηκε από... πρώτο χέρι κιόλας, πως ο Μανόλο μιλάει παράλληλα και με την Λας Πάλμας, αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση από το τραπέζι και πλέον στην πρωταθλήτρια Ελλάδας κοιτάζουν την επόμενη ημέρα.

Ο ίδιος μάλιστα, ο Χιμένεθ, είχε αφήσει να εννοηθεί μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σεβίλλης ότι πλησιάζει στην... Λας Πάλμας (έχει πρόταση για να αναλάβει την ομάδα της Σεγούντα Ντιβισιόν) τονίζοντας μεταξύ άλλων το βράδυ της Πέμπτης: " Τελειώνει το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω".

Πληροφορίες ,λοιπόν, από τα Κανάρια Νησιά θέλουν την ομάδα που υποβιβάστηκε στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν να ανακοινώνει την Δευτέρα ως προπονητή τον Χιμνένεθ, με 2ετές συμβόλαιο. Έτσι θα ξανασμίξει με τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος σε συνέντευξή του τον είχε χρίσει... ιδανικό για τον πάγκο της Λας Πάλμας, για να την επαναφέρει στην Πριμέρα! Ο Αραούχο αλλά και νέος τεχνικός διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, από ο τι φαίνεται έκαναν το...προξενιό στον Χιμένεθ!!

Όσον αφορά στον πάγκο της ΑΕΚ και την διάδοχη κατάσταση, οι πληροφορίες θέλουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να είναι το μεγάλο φαβορί, από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Ο Μελισσανίδης έχει σε εκτίμηση τον Εβρίτη τεχνικό, που ξέρει πολύ καλά την ομάδα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής σε σχέση με κάποιον ξένο κόουτς. Βέβαια θα πρέπει να λυθεί και μια ...παρεξήγηση που υπάρχει μεταξύ Λυμπερόπουλου και Ουζουνίδη, από την εποχή του... Παναθηναϊκού, κάτι όμως, που λογικά είναι στο ...χέρι του Μελισσανίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK