Αυτή είναι η πραγματική πρόταση της Τουλούζ για Γιόχανσον!

Η ΑΕΚ δεν... σκοτώνει τον Γιόχανσον, αυτό είναι το μήνυμα που διαρρέεται από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα η Τουλούζ προχώρησε την τελική της πρόταση ύψους 3.000.000 ευρώ με την Ένωση να λέει "όχι". Τι ισχύει για τα 3 εκατ. και ποιο το ακριβές νούμερο;

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
johanson EUROKINISSI SPORTS

Δεν ήταν 3.000.000 ευρώ η τελική, όπως την παρουσιάζουν οι Γάλλοι πρόταση της Τουλούζ στον Γιόχανσον της ΑΕΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα χρήματα για την αγορά του Σουηδού έφτασαν στο 1,5 εκατ. ευρώ μαζί με ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Η ΑΕΚ είπε "όχι" στην προσφορά και συνεχίζει στο πλάνο της που πρωταρχικό ρόλο παίζει η ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς Σουηδού και όχι το... σκότωμα σε τιμή ευκαιρία με γνώμονα τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών το επόμενο καλοκαίρι βάσει συμβολαίου.

Επίσης, στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να τα βάλουν κάτω με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για να τερματιστεί η παραφιλολογία να μπει το θέμα παραμονής ή όχι του μέσου σε μια σειρά! Το μήνυμα από την ΠΑΕ έχει σταλεί στον μάνατζερ και το μόνο που απομένει τώρα είναι να οριστικοποιηθεί ο ερχομός του στην Ελλάδα για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK