Δέλλας: "Κάναμε το χειρότερο ματς"

Χρήσιμα συμπεράσματα που θα βοηθήσουν τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα έβγαλε ο Τραϊανός Δέλλας από τη φιλική ήττα από την Ανόρθωση. "Κάναμε το χειρότερο ματς", τόνισε χαρακτηριστικά.

Δέλλας: "Κάναμε το χειρότερο ματς"
INTIME SPORTS

"Τουλάχιστον για 60-65 λεπτά στην ομάδα δε λειτούργησε τίποτα. Γι’ αυτό το λόγο είναι τα φιλικά και η προετοιμασία για να βλέπουμε τα λάθη και τα προβλήματα. Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε δοκιμές. Σήμερα δεν λειτούργησε τίποτα: ούτε καλή κυκλοφορία, ούτε πρέσινγκ. Είναι ένα πολύ τεστ για μας για να δούμε πράγματα που πρέπει και θέλουν βελτίωση.

Κάθε παιχνίδι είναι μάθημα. Λέω στους παίκτες μου πως για να κερδίσεις πρέπει να διδάξεις και αν χάσεις πρέπει να διδαχθείς – εγώ σαν προπονητής. Αυτά ματς είναι... ακίνδυνα που δεν κοστίζουν κάτι.

Το νούμερο ένα στοιχείο που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα είναι να παλέψουμε κάθε παιχνίδι. Δεν το είδα σήμερα. Είδα χρήσιμα συμπεράσματα που θα βοηθήσουν και εμένα και την ομάδα για το μέλλον", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Για το αν υπάρχει κούραση: "Μέσα στην προετοιμασία η κούραση πάντα υπάρχει, αλλά δεν το βλέπω σαν δικαιολογία. Είπαμε συγκεκριμένα πράγματα, αλλά δεν το είδαμε".

Για μεταγραφές: "Σίγουρα υπάρχουν κενά. Έλειπαν και κάποιοι παίκτες. Τα ξέρουμε τα έχουμε συζητήσει και τις επόμενες ημέρες θα λυθούν κι αυτά".

Για τον Χαφέζ: "Είναι ένα ταλέντο επένδυση για την ομάδα. Να μπει στην ομάδα, να τον γνωρίσουμε και να μπει στο κλίμα. Πρώτη και δεύτερη επιλογή δεν υπάρχει πουθενά. Θα παίζουν όποιοι θέλουν και μπορούν".

Νωρίτερα ο προπονητής είπε στην κάμερα του ΟΤΕ: "Είδαμε πολλά σήμερα. Αρνητικά θα έλεγα τα περισσότερα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βλέπουμε και αξιολογούμε. Παίκτες, συμπεριφορές και προχωράμε. Στο τέλος θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν λειτούργησε τίποτε σήμερα. Ούτε η κυκλοφορία, ούτε το πρέσινγκ,. Τα έχω διαπιστώσει, θα αλλάξουν πολλά. Αν κρίνω από σήμερα, είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε. Κάναμε το χειρότερο ματς. Είναι χρήσιμα ματς αυτά".

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ - Ανόρθωση 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK