Δέλλας: "Στόχος μου να φτιάξω ομάδα"

Προσγειωμένος παρά την ισοπαλία στη φιλική αναμέτρηση με την Ίντερ εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος επεσήμανε πως στόχος του είναι να φτιάξει ένα σύνολο που δεν θα παίζουν μόνο... 11 παίκτες.

Δέλλας: "Στόχος μου να φτιάξω ομάδα"
Δέλλας INTIME SPORTS

"Τα παιδιά αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σήμερα. Στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε καθόλου. Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά. Έκανα και πολλές αλλαγές, όμως αυτό που μετράει είναι το ομαδικό πνεύμα που έδειξαν όλοι. Ήταν ένα δυνατό τεστ για ματς, να τσεκάρουμε τις δυνάμεις μας, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν… υπάρχει Ίντερ στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε τώρα την πρεμιέρα με τον Πλατανιά", είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ στην κάμερα του OTE TV.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι έκανε πολλές αλλαγές και δεν φάνηκε τόσο η διαφορά στην ΑΕΚ μέσα στο ματς τόνισε: "Στόχος μου είναι να γίνουμε ομάδα. Ομάδα δεν είναι 11 παίκτες, αλλά όσοι βρίσκονται στο ρόστερ. Σίγουρα 11 ξεκινούν το ματς, αλλά είναι και οι υπόλοιποι".

Ερωτηθείς αν περιμένει κι άλλες μεταγραφές, ο "Κολοσσός" απάντησε: "Δεν μιλάω δημόσια για μεταγραφές. Για το οτιδήποτε υπάρχει ο Μιλοβάνοβιτς. Όταν έρθουν οι καινούργιοι θα δούμε τότε".

Σχετικά με τη δουλειά που κάνει στην Ελλάδα κι αν στέλνει μήνυμα στην… Ιταλία δήλωσε: "Η δουλειά που κάνουμε και τα δύο χρόνια στην ΑΕΚ "μεγαλώνει" την ομάδα. Δεν είναι η δική μου προβολή το θέμα, αλλά της ομάδας. Αυτός είναι ο σκοπός μου. Ελπίζω και τα επόμενα χρόνια να προχωρήσουμε καλά".

Όσον αφορά το επίπεδο της ΑΕΚ σχολίασε: "Η βελτίωση πάντα υπάρχει και την κυνηγάω. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά και να κρατήσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να έχουμε διάρκεια. Έχουμε έναν μαραθώνιο μπροστά μας. Δεν είναι 1 και 2 τα ματς".

Διαβάστε ακόμη:

Ίντερ - ΑΕΚ 0-0 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK