Δεν έβγαλε απόφαση για Μελισσανίδη η ΕΕΑ

H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν κατάφερε να βγάλει απόφαση την Τετάρτη (22/7) σχετικά με την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ασυμβίβαστο που θεωρεί ότι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν έβγαλε απόφαση για Μελισσανίδη η ΕΕΑ
Μελισσανίδης ΑΕΚ INTIME SPORTS

Με ψήφους 3-3 και το μέλος Ειρήνη Μαρούδα να ψηφίζει "λευκό", η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έβγαλε απόφαση για την ΑΕΚ μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ασυμβίβαστο που θεωρεί ότι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από τα επτά μέλη της ΕΕΑ, οι τρεις που τάχθηκαν υπέρ της καταγγελίας του Ολυμπιακού, ήταν ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Παπαλάκης, καθώς και τα μέλη, Γεώργιος Βάμβουκας και Παναγιώτης Περάκης.

Ο ισχυρός άνδρας της "Ένωσης" κλήθηκε ενώπιον της Επιτροπής την Τρίτη 28 Ιουλίου, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις ως "τρίτο πρόσωπο".

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε καταγγείλει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να βρίσκεται στο κουπόνι του στοιχήματος εξαιτίας του ρόλου που υποστηρίζει ότι έχει στην ΠΑΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK