Δεν έβγαλε απόφαση για Μελισσανίδη η ΕΕΑ

H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν κατάφερε να βγάλει απόφαση την Τετάρτη (22/7) σχετικά με την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ασυμβίβαστο που θεωρεί ότι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν έβγαλε απόφαση για Μελισσανίδη η ΕΕΑ

Με ψήφους 3-3 και το μέλος Ειρήνη Μαρούδα να ψηφίζει "λευκό", η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έβγαλε απόφαση για την ΑΕΚ μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ασυμβίβαστο που θεωρεί ότι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από τα επτά μέλη της ΕΕΑ, οι τρεις που τάχθηκαν υπέρ της καταγγελίας του Ολυμπιακού, ήταν ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Παπαλάκης, καθώς και τα μέλη, Γεώργιος Βάμβουκας και Παναγιώτης Περάκης.

Ο ισχυρός άνδρας της "Ένωσης" κλήθηκε ενώπιον της Επιτροπής την Τρίτη 28 Ιουλίου, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις ως "τρίτο πρόσωπο".

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε καταγγείλει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να βρίσκεται στο κουπόνι του στοιχήματος εξαιτίας του ρόλου που υποστηρίζει ότι έχει στην ΠΑΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων".

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ