Δοκίμασε Φέτση ο Λίνεν

Ο Έβαλντ Λίνεν δοκίμασε στην προπόνηση της Τετάρτης τον Φώντα Φέτση στη μεσαία γραμμή, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο τον τραυματία (θλάση) Ρίκκα.

Δοκίμασε Φέτση ο Λίνεν
INTIME SPORTS

Πλην του Φέτση πάντως δεν πρόκειται να προχωρήσει ο Γερμανός τεχνικός σε άλλη αλλαγή στην ενδεκάδα, συγκριτικά πάντα με το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Και αυτό γιατί ο Βαλεντίνος Βλάχος εκτίει ακόμη μία αγωνιστική τιμωρίας και τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει εκ νέου ο Χρήστος Αρκούδας. ΄

Αναλυτικά κάτω από την εστία θα κάτσει ο Κωνσταντόπουλος, την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Αρκούδας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής και Τσουμάγκας.

Στη μεσαία γραμμή ο Μητρόπουλος σε ρόλο κόφτη, οι Φέτσης και Κορδέρο στις πλευρές και ο Γκερέιρο (δεν αλλάζει) στην κορυφή. Επιθετικό δίδυμο κλασικά οι Φούντας και Πετρόπουλος.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν το τέλος του διπλού ο Λίνεν αντικατέστησε τον Πετρόπουλο με τον Φουρτάδο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Φουρτάδο υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει αντί του Πετρογκολ, απλώς ο Γερμανός τεχνικός τον δοκίμασε σε αυτή τη θέση, καθώς στο μεθεπόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Πετρόπουλος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας και ενδεχομένως ο Φουρτάδο να πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται πριν εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, να καταφέρει η ΑΕΚ να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Κλωναρίδη ή ακόμη και να προχωρήσει σε μεταγραφή έκπληξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK