Εξελίξεις στην ΑΕΚ, στα γραφεία ο Μελισσανίδης

Τρέχουν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ. Από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ, γεγονός που μαρτυρά διεργασίες στο θέμα του προπονητή.

Εξελίξεις στην ΑΕΚ, στα γραφεία ο Μελισσανίδης

Όλα δείχνουν ότι εντός της ημέρας θα υπάρχουν εξελίξεις με τον Τιμούρ Κετσπάγια στην ΑΕΚ, με τον Γεωργιανό τεχνικό να αποχωρεί από τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Μάλιστα από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι προκειμένου να έχει τις τελικές διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Την ίδια ώρα φαίνεται πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν δρομολογήσει και την επόμενη μέρα, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό σε ό,τι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Κετσπάγια.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως το ενδεχόμενο οι όποιες εξελίξεις στο θέμα να έχουν γίνει γνωστές μέχρι αργά το απόγευμα.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ