Έμεινε στο 1-1 με τον Ιωνικό

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ιωνικός και ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης.

Έμεινε στο 1-1 με τον Ιωνικό

Στο πρώτο μέρος οι λιγοστοί φίλαθλοι των γηπεδούχων παρακολούθησαν ένα ιδιαίτερα ανιαρό παιχνίδι. Η "Ένωση" αντιμετώπισε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και τα λιγοστά σουτ που επιχείρησαν οι παίκτες της ήταν τελείως άστοχα.

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό με κεφαλιά του Τσίτα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παυλή, και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της (με τους Τσίτα και Κουρέλλα).

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Ιωνικός ανέβασε την απόδοσή του, έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 71' με το χαμένο τετ α τετ του Λαμπρινάτου, αλλά εν τέλει έφτασε στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαλελή στο 89'.

H σύνθεση της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος: Μακρυωνίτης, Βλάχος, Τσούπρος, Ντούμπερετ, Νικολόπουλος, Φέτσης, Κοτσαρίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Σταματής, Φουρτάδο.

Η σύνθεση της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος: Μοσχονάς, Αργυρίου, Νικολόπουλος (73' Μάλτσι), Βλάχος, Τσούπρος, Φέτσης, Δημγκιόκας, Σακκόπουλος, Παυλής (69' Νικολιάς), Κουρέλλας, Τσίτας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK