Επαφές επί επαφών στα Σπάτα, ένταση στο ΔΣ της Ερασιτεχνικής

Mπαράζ επαφών είχαν την Δευτέρα στα Σπάτα οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας.

Επαφές επί επαφών στα Σπάτα, ένταση στο ΔΣ της Ερασιτεχνικής
bagevic.jpg INTIME SPORTS

Οι τρεις άνδρες μίλησαν με ποδοσφαιριστές του προηγούμενου ρόστερ για ενδεχόμενη παραμονή τους αλλά και με παίκτες που ενδιαφέρουν την τεχνική ηγεσία ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, κατά προτίμηση νεαρούς και ταλαντούχους.

Ο Λυμπερόπουλος τα είπε επίσης και με τον Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος εκπροσωπεί πέντε ποδοσφαιριστές (Φέτσης, Κουρέλλας, Γροντής, Τσούπρος, Νικολόπουλος). Ο Τσιάρτας τόνισε για μία ακόμη φορά ότι οι πελάτες αναμένεται να παραμείνουν στην Ενωση και τη νέα σεζόν.

Προσέγγιση για παραμονή έγινε επίσης στον Τσουκαλά (με καλές πιθανότητες αυτή να γίνει πραγματικότητα) αλλά και στον Αραμπατζή που προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας. Αγκάθι όμως στην υπόθεση του τελευταίου είναι τα 400.000 που του χρωστά η ΑΕΚ από τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Η παραμονή του Κορδέρο τέλος φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας της πρόθεσης του Ισπανού να επιστρέψει στη χώρα του.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επίσης είχε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλο. Με τον τελευταίο τα είπε τηλεφωνικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το θέμα της εκκαθάρισης της εταιρίας οι τίτλοι τέλους της οποίας θα πέσουν στη Γενική Συνέλευση της 7ης Ιουνίου.

Ενταση στο ΔΣ της Ερασιτεχνικής

Ανέβηκαν οι τόνοι τη Δευτέρα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Οπαδοί της ομάδας, μιλώντας σε έντονο ύφος, απαίτησαν από τον Τζούλιο Συναδινό να μην κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο στις προσεχείς εκλογές τονίζοντας ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Την Τετάρτη, τέλος, αρχίζει στο τριμελές κακουργιοδικείο η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη στα ποινικά δικαστήρια με την ΑΕΚ να προσδοκά επιστροφή μέρους των χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν από τα ταμεία της. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση από την πλευρά Ψωμιάδη για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK