Επίσημη κρούση σε Γκέκα, προσφεύγει για... Στεάουα ο Κοντοές

Επισημοποιήθηκε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Φάνη Γκέκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος προ ολίγων ημερών από την ισπανική Λεβάντε. Η αντίδραση του διεθνούς επιθετικού και οι εναλλακτικές περιπτώσεις. Ετοιμάζεται για προσφυγή και... Στεάουα ο Κοντοές.

Επίσημη κρούση σε Γκέκα, προσφεύγει για... Στεάουα ο Κοντοές

Στην προσπάθεια για την εξεύρεση αξιόπιστης λύσης στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, οι Ανδρέας Δημητρέλος και Έβαλντ Λίνεν συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον Φάνη Γκέκα, εκφράζοντάς του την επιθυμία να συνεργαστούν.

Ο διεθνής επιθετικός επιφυλάχθηκε να απαντήσει, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως η υπόθεση θα προχωρήσει αν προχωρήσει και το deal με τον Δημήτρη Βιντιάδη, αφού -ως γνωστόν- τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ είναι απαγορευτικά για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής.

Εναλλακτικές επιλογές αποτελούν οι Βαγγέλης Μάντζιος και Αντώνης Πετρόπουλος. Στον πρώτο, μάλιστα, είχε κατατεθεί επίσημη πρόταση το καλοκαίρι, όμως εκείνος προτίμησε να μετακομίσει στη Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, απ' όπου έμεινε ελεύθερος προ ημερών.

Σε άλλο μεταγραφικό μέτωπο, η ΑΕΚ φέρεται να έχει μπει σφήνα στη διεκδίκηση του Παύλου Μητρόπουλου, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Άρη. Έχει διαρρεύσει, μάλιστα, ότι θα καταβάλλει το ποσό των 20 χιλ. ευρώ στον Παναιτωλικό για να εντάξει στο ρόστερ της τον 22χρονο αμυντικό μέσο.

Σε πείσμα των μεταγραφικών αναζητήσεων, οι ποδοσφαιριστές του "δικεφάλου" είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι από την ασυνέπεια της διοίκησης και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Κοντοές ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος και να διασφαλίσει τα χρήματά του. Δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσουν και δύο συμπαίκτες του, ο ένας εκ των οποίων είναι νεαρής ηλικίας.

Για τον Κοντοέ, πάντως, υπάρχει ανεπίσημο ενδιαφέρον από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Μάλιστα, ο πρόεδρος της πρωτοπόρου του ρουμανικού πρωταθλήματος Τζίτζι Μπεκάλι προτίθεται, σύμφωνα με δήλωσή του, να έρθει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον Κοντοέ στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

"Πάμε γερά"

Πενήντα περίπου οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν την Παρασκευή στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στα Σπάτα και παρότρυναν τους παίκτες ενόψει του δευτέρου γύρου: "Ξέρουμε ότι δεν φταίτε εσείς για όλα αυτά που συμβαίνουν. Πάμε γερά για τη συνέχεια!", τους είπαν μεταξύ άλλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK