Επιστρέφουν ρόμβος και 3 παίκτες

Σε σχήμα ρόμβου μετά από 2 αγωνιστικές θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο καθοριστικό παιχνίδι με την Βέροια (16/03, 19:30), ενώ στο αρχικό σχήμα επιστρέφουν οι Παύλος Μητρόπουλος, Αντώνης Πετρόπουλος και Βαλεντίνος Βλάχος.

Επιστρέφουν ρόμβος και 3 παίκτες

Ο Έβαλντ Λίνεν θα παραταχθεί με το καλύτερο δυνατό σύνολο, αυτό δηλαδή που έτρεξε το αήττητο σερί των 7 αγωνιστικών στο δεύτερο γύρο.

Το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ θα αποτελείται από τους Κωνσταντόπουλο, Βλάχο (δεξί μπακ), Κουτρουμπή, Μπουγαΐδη, Τσουμάγκα (αριστερό μπακ), Μητρόπουλος (αμυντικός μέσος), Ρίκκα (αριστερός ενδιάμεσος μέσος), Κορδέρο (δεξιός ενδιάμεσος μέσος), Γκερέιρο (επιτελικός), Πετρόπουλος και Φούντας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Τσούπρος, Φέτσης, Τσουκαλάς, Ανάκογλου, Κατίδης και Κατσικοκέρης.

Αναφορικά με τους παίκτες που βρίσκονται εκτός αποστολής, εκτός του Μιχάλη Παυλή που είναι ανέτοιμος, οι υπόλοιποι (Καραλής, Σταματής, Τσίτας, Φουρτάδο, Αναστασόπουλος) δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Λίνεν είτε για το παιχνίδι με την Βέροια είτε γενικά. O Kαραλής, μάλιστα, έγραψε στο facebook "κακή ψυχολογία", δείγμα της κατάστασης που βρίσκεται.

Ο Ηλίας Καλογερής, τέλος, έχει επανέλθει στις προπονήσεις μετά από την επέμβαση στους χιαστούς, αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ κρίνει ότι δεν βρίσκεται ακόμα σε θέση να αγωνιστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK