Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Λαμπρόπουλο

Με επίσημη ανακοίνωση, η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο. Απόλυτη στήριξη από την ΑΕΚ και... deja vu για τον 27άχρονο άσο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
labropoulos EUROKINISSI SPORTS

Νοέμβριος του 2012. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει πάρει μεταγραφή στον Πανιώνιο και μάλιστα έχει σκοράρει το πρώτο γκολ της σεζόν για τον Ιστορικό κόντρα στον Άρη. Απέναντι στον Ατρόμητο, ωστόσο, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του γόνατο (ρήξη χιαστών), με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 24ο λεπτό. Στο πλευρό του ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος τον παρηγορεί.

Μάρτιος 2017. Πέντε χρόνια αργότερα, ο εφιάλτης επέστρεψε για τον 27άχρονο άσο, καθώς απέναντι στον Πλατανιά πάτησε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να υποστεί εκ νέου ρήξη χιαστών, αλλά στο άλλο πόδι (δεξί). Όπως τότε, έτσι και τώρα ο Χρήστος Αραβίδης είναι συμπαίκτης του.

Το καλό για τον Λαμπρόπουλο είναι πως έχει την απόλυτη στήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ, που δεν θα περιμένει να δει τα αποτελέσματα, αλλά τον κάλεσε για να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

"Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο και ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίον υποβλήθηκε, έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί το πρωί του Σαββάτου σε επέμβαση από τους κ. Παντελή Νικολάου και Αλκη Καλλιακμάνη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK