Εποχή Μαύρου στην ΑΕΚ

Εικοσιπέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του, ο Θωμάς Μαύρος επέστρεψε και επίσημα στην ΑΕΚ -με το ρόλο του επίτιμου προέδρου- σηματοδοτώντας μία νέα εποχή στον ιστορικό σύλλογο. O Γ. Ξενάκης έχει το ρεπορτάζ.

Εποχή Μαύρου στην ΑΕΚ

Μετά από δίωρη συνάντηση που έγινε μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλου, του προέδρου της Ερασιτεχνικής Κώστα Παπαδημητρίου και του μεγάλου άσου του "δικεφάλου" στο μαγαζί του τελευταίου, οριστικοποιήθηκε το πλάνο της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα οι τρεις άνδρες αποφάσισαν ότι οι κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν θα διατίθενται με το ποσό των 150 ευρώ, πλην της VIP και της θύρας 29 (επίσημα). Παράλληλα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα -χωρίς καταβολή ποσού αρχικά- δήλωση συμμετοχής κάθε οπαδού για τη σωτηρία της ΑΕΚ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα ότι θα γίνει η συγκέντρωση των αναγκαίων χρημάτων.

Στη Γ.Σ. της 4ης Ιουλίου ο Θωμάς Μαύρος θα ορίσει διοικητικό συμβούλιο που θα αποτελείται από άτομα της εμπιστοσύνης του, ενώ ο Ανδρέας Δημητρέλος θα παραμείνει στην προεδρία.

Τη Δευτέρα (25/06), εξάλλου, θα ξεκινήσει η αναζήτηση του νέου προπονητή. Επικρατέστερος είναι ο Βαγγέλης Βλάχος, ενώ δεύτερη επιλογή αποτελεί ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος, πάντως, έχει συμφωνήσει να παραμείνει στον Αστέρα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Θωμάς Μαύρος έκανε την εξής δήλωση:

"Μετά από συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Δημητρέλο και ενημέρωση για τα προβλήματα της ομάδας, τη Δευτέρα μπαίνω ενεργά στην ΑΕΚ για να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα μας και να αναγεννηθεί. Σας καλώ να είστε κοντά μας να βοηθήσετε στην αναγέννηση της ΑΕΚ και να γεμίσετε το γήπεδο. Για το σκοπό αυτό και κατόπιν εισηγήσεως μου στον πρόεδρο:

Α) Μειώθηκε η τιμή των εισιτηρίων στο ποσό των 150 ευρώ για όλο το γήπεδο -γενική είσοδος- (εκτός από τις θύρες 29, Ρ, Ρ1 και Ρ2) και ανοίγουν όλες τις θύρες (όσοι έχουν πάρει ήδη διαρκείας θα πάρουν ένα ακόμα δώρο στην ίδια θύρα).

Β) Ξεκινάει τη Δευτέρα -χωρίς καταβολή ποσού αρχικά- δήλωση συμμετοχής κάθε οπαδού για τη σωτηρία της ΑΕΚ, προκειμένου να διαπιστώσουμε ότι θα πετύχουμε τη συγκέντρωση των αναγκαίων χρημάτων. Η δήλωση συμμετοχής θα τελειώσει την 6η Ιουλίου. Για τους τρόπους επικοινωνίας και τη νομική διαδικασία θα ενημερωθείτε από τη ΠΑΕ.

Γ) Πιστεύω στην αγάπη σας , στο κάλεσμα για τη σωτηρία της ΑΕΚ μας και όραμά μου είναι η ομάδα μας να γίνει λαϊκής βάσης και να ανήκει στους ΑΕΚτζήδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK