Έτσι καλωσόρισαν τον Λύμπε στα αποδυτήρια

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και το απόγευμα της Παρασκευής (8/9) έκανε το... ντεμπούτο του στα Σπάτα, εκεί όπου τον καλωσόρισαν στα αποδυτήρια ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τι είπε στους ποδοσφαιριστές ο Λύμπε.

14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 14/05/2017 PANIONIOS VS PANATHINAIKOS FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN PANIONIOS STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η πρώτη του Νίκου Λυμπερόπουλου στα Σπάτα ήταν γεμάτη χαμόγελα και καλωσορίσματα.

Όταν ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης πέρασε την πόρτα των αποδυτηρίων, αυτός που τον υποδέχθηκε ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος είπε: "Οφείλω ένα ευχαριστώ στον Ντάνιελ. Έκανε πολύ καλή δουλειά και πάντα υπάρχει λύπη για κάποιον που φεύγει. Με τον Νίκο συνεργάστηκα σαν προπονητής με παίκτη. Είμαι σίγουρος τώρα ότι θα συνεργαστούμε πολύ καλά και από το καινούργιο του πόστο. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία."

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε: " Ο Λύμπε έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα στο παρελθόν. Είναι γνωστός σε πολλούς και τον καλωσορίζω. Όλοι θα τον βοηθήσουμε να έχει μία ακόμα επιτυχημένη αποστολή."

Όσον αφορά τον Νίκο Λυμπερόπουλο, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο είπε: " Δεν θα σας κουράσω με λόγια. Είστε καλοί παίκτες όλοι και είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε άψογα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω με την παρουσία μου πρώτα απ' όλα να βοηθήσω εσάς."

News 24/7

24MEDIA NETWORK