Έτσι θα... τρέξει ο Μάνταλος για Ολυμπιακό

Αγωνία στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για την κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου. Βγήκε από το νοσοκομείο ο άσος της Ένωσης, από τι θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μία σύγκρουση του Μάνταλου με τον Ροντρίγκο Γκάλο είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να σπάσει τη μύτη του και να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Τα πάντα πήγαν καλά έτσι την Παρασκευή (23/0) ο αρχηγός της ΑΕΚ πήρε εξιτήριο.

Οι οδηγίες που πήρε είναι να ξεκουραστεί το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα που η Ένωση αγωνίζεται με τον Ηρακλή. Την Τρίτη θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Αν μέχρι την Παρασκευή πάρει το ΟΚ από το ιατρικό τιμ, δεν αποκλείεται να βρεθεί έστω και στον πάγκο για τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2/10, 20:30). Βέβαια μέχρι στιγμής οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΟΚ στην ΑΕΚ: Χάνει το ντέρμπι ο Μάνταλος!  
Πέφτουν... κορμιά στα Σπάτα  
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα