Γιατί "φαγώθηκε" η Πέννυ Κονιτσιώτη

Απορίες και ερωτηματικά προκάλεσε στο χώρο της ΑΕΚ η είδηση της απόλυσης της νομικής συμβούλου της ΠΑΕ, Πέννυς Κονιτσιώτη. Την περασμένη Παρασκευή της κοινοποιήθηκε με εξώδικο η απόλυση και το ευτράπελο της ιστορίας είναι ότι πριν από δυο μήνες η ΠΑΕ της πρόσφερε νέο διετές κλειστό συμβόλαιο!

Γιατί "φαγώθηκε" η Πέννυ Κονιτσιώτη

Η 33χρονη Θεσσαλονικιά δικηγόρος, που ειδικεύεται στο Αστικό, Εμπορικό και Αθλητικό Δίκαιο, προσλήφθηκε στην ΑΕΚ τον Οκτώβριο του 2006 με απόφαση του Ντέμη Νικολαΐδη. Είχε άψογη συνεργασία τόσο με τον Ντέμη όσο και με τις μετέπειτα διοικήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, η κ. Κονιτσιώτη κοινοποίησε εγγράφως την άνοιξη στον Σταύρο Αδαμίδη ότι η ΠΑΕ θα σταματήσει να του καλύπτει το ενοίκιο του σπιτιού του (1.400 ευρώ μηνιαίως) κι ακόμα ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην ΑΕΚ το αυτοκίνητο, το λάπτοπ και 15 διαρκείας!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Αδαμίδης δεν πέταξε από τη χαρά του μ' αυτή την κίνηση της νομικής συμβούλου της ΠΑΕ. Όπως διέρρευσε μάλιστα από πρώην παράγοντα της διοίκησης, λίγες ώρες μετά την κοινοποίηση της απόλυσης ο κ. Αδαμίδης φέρεται να έκανε τηλεφώνημα... συμπαράστασης στην κ. Κονιτσιώτη.

Πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί για ποιο λόγο απολύθηκε και κυρίως αν συνδέεται το τάιμινγκ με την έλευση του Θωμά Μαύρου στα Σπάτα. Αν δηλαδή κρίθηκε σκόπιμο ότι δεν πρέπει ο Μαύρος, στην περίπτωση που αποκτήσει θεσμικό ρόλο, να ενημερωθεί για εταιρικά ζητήματα (και όχι μόνο) από την Πέννυ Κονιτσιώτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK