Η ΑΕΚ "τελείωσε" για δεύτερη φορά τον αδιάφορο και... ακριβό Πατίτο

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Πατίτο Ροντρίγκες. Γιατί η Ένωση... τελείωσε τον Αργεντινό για δεύτερη φορά φέτος και ποιοι οι βασικοί λόγοι του διαζυγίου που έρχεται λίαν συντόμως.

Η ΑΕΚ "τελείωσε" για δεύτερη φορά τον αδιάφορο και... ακριβό Πατίτο

Πατίτο ήταν και πάει για την ΑΕΚ, κι αυτή τη φορά οριστικά...

Ο Αργεντινός το καλοκαίρι βρέθηκε με το μισό πόδι εκτός Σπάτων, ωστόσο αποφασίστηκε να παραμείνει στο ρόστερ και να πάρει τις ευκαιρίες του! Ο Χιμένεθ έλεγε τότε ότι ο Πάτο έδειχνε αλλαγμένος ως προς την νοοτροπία του άλλα φτάνοντας στο σήμερα συνέχισε να δείχνει "κολλημένος" στο ίδιο καλοκαιρινό μοτίβο: " Έτσι κι αλλιώς θα φύγω..."

Το συμβόλαιο του επίσης αποτελεί μεγάλο βραχνά για την Ένωση και τα μεταγραφικά της σχέδια, καθώς ο Αργεντινός, για παίκτης που δεν παίζει αμείβεται με αρκετά χρήματα, ενώ θα έπαιρνε περισσότερα από τα μπόνους τα οποία είχαν περιέλθει για να συμφωνήσει με το ελληνικό κλαμπ το καλοκαίρι 2016.

Συνολικά εάν ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι η συνεργασία του με την ΑΕΚ ο Πατίτο θα είχε βάλει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Η "χρυσή τομή" βρέθηκε για να λυθεί η συμφωνία φιλικά και ήδη από την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκύπτει ότι κάτι υπάρχει στον μεταγραφικό... ορίζοντα στη μετά ΑΕΚ εποχή. Με πέντε συμμετοχές συνολικά στο πρώτο μισό της σεζόν, ο πρώην παίκτης της Σάντος δεν θα βρει τα 700.000 δολάρια που του προσέφεραν οι Τζετς από την Αυστραλία το καλοκαίρι. Γι' αυτό δεν αποκλείεται να επιλέξει μία ομάδα με λιγότερα χρήματα ώστε να πάρει παιχνίδια και την ερχόμενη θερινή μεταγραφική σεζόν να αναζητήσει ένα υψηλό συμβόλαιο σε χώρες που ακόμη πληρώνουν καλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK