Η φανέλα της ΑΕΚ στη μνήμη του Παντελίδη

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησαν οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι επισκέφθηκαν τους γονείς του Παντελή Παντελίδη και τους παρέδωσαν ένα συμβολικό δώρο.

Η φανέλα της ΑΕΚ στη μνήμη του Παντελίδη

Η αγάπη του Παντελή Παντελίδη για την ΑΕΚ ήταν γνωστή. Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής διατηρούσε πολύ καλή σχέση και με αρκετούς από τους παίκτες της Ένωσης, οι οποίοι λίγους μήνες μετά τον θάνατό του προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη συμβολική κίνηση.

Οι Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Πλατέλλας, Έλντερ Μπαρμπόσα, Μιχάλης Μπακάκης, Αντρέ Σιμόες και Βασίλης Λαμπρόπουλος επισκέφθηκαν το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί η οικογένεια του Παντελίδη και παρέδωσαν στους δικούς του μια φανέλα της ΑΕΚ με τον αριθμό "10" και το όνομα του τραγουδιστή, την οποία είχε υπογράψει όλη η ομάδα.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ