Η "καμπάνα" στον Πατίτο για το χτύπημα στο "Καραϊσκάκης"

Όπως αναμενόταν μετά τη δίωξη εις βάρος του, ο Πατίτο Ροντρίγκες τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό για το χτύπημα εκτός φάσης στον Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Η "καμπάνα" στον Πατίτο για το χτύπημα στο "Καραϊσκάκης"

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου είχε ασκήσει δίωξη για βιαιοπραγία στον Πατίτο Ροντρίγκες για την γροθιά στον Ντιόγκο Φιγκέϊρας, στο πλαίσιο του πρόσφατου ντέρμπι Ολυμπιακος-ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης", και το μεσημέρι της Παρασκευής (14/10) έμαθε την τιμωρία του, που είναι τιμωρία αποκλεισμού για 3 ματς και πρόστιμο 200 ευρώ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α) PATRICIO JULIAN RODRIGUEZ  (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ) : «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 31244/10-10-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 13ης-10-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών». ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού διακοσίων (200,00) ευρώ.

Βάσει της απόφασης αυτής, ο Αργεντινός winger θα απουσιάσει από τα δύο προσεχή ματς πρωταθλήματος της Ένωσης με ΑΕΛ (17/10 εκτός) και Πανιώνιο (22/10 εντός) αλλά και με την Κέρκυρα (25/10) για το Κύπελλο Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δίωξη στον Πατίτο για βιαιοπραγία
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ