Η πιο μεγάλη κατάντια: Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ!

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ δεν κάλυψαν το ποσό των 170.000 ευρώ προς την ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών κι έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών χωρίς να είναι τιμωρημένη!

Η πιο μεγάλη κατάντια: Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ!

Πιθανόν να είναι και η πρώτη φορά στα χρονικά της Α' Εθνικής που ένα παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο επειδή η γηπεδούχος ομάδα δεν κατέστη δυνατόν να παραλάβει θεωρημένα τα εισιτήρια από την εφορία.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έστειλε χτες e-mail σε όλους τους μετόχους (νυν και πρώην) ζητώντας να καλύψουν άμεσα τα 170 χιλιάρικα, ώστε η ΠΑΕ να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα, να θεωρηθούν τα εισιτήρια και "να γλιτώσει η ομάδα τον διασυρμό".

Ουδείς από τους μετόχους απάντησε σ' αυτό το e-mail και μέχρι την τελευταία στιγμή περίμενε το "πράσινο" φως από τους μετόχους ο Αντρέας Δημητρέλος. Δηλαδή τα χρήματα, προκειμένου να σφραγίσει η εφορία τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30). Μάταια όμως. Χρήματα δεν έστειλαν οι μέτοχοι, ρευστό δεν υπάρχει στα ταμεία κι έτσι η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς κόσμο στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Να υπενθυμίσουμε ότι σε ανάλογη περίπτωση πριν από δυο εβδομάδες η ΑΕΚ παρέλαβε εισιτήρια για το ματς με τον Πανιώνιο δίνοντας επιταγή 40.000 ευρώ που τελικώς ήταν ακάλυπτη!

Υπάλληλος της ΑΕΚ περίμενε μέχρι τις 3 το μεσημέρι στην εφορία. Είχε τα εισιτήρια αθεώρητα και η ΑΕΚ έπρεπε να στείλει τραπεζική επιταγή έτσι ώστε να θεωρηθούν. Να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΕΚ χρωστά από τον Σεπτέμβριο την ετήσια δόση της ρύθμισης για την υπαγωγή στο άρθρο 44: 1,25 εκ. ευρώ τα οποία δεν πλήρωσε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο η διοίκηση Αδαμίδη και μετά την παρέλευση διμήνου χάθηκε η ρύθμιση. Όλο αυτό το διάστημα, έδινε κάποιο έναντι στην εφορία για να θεωρηθούν τα εισιτήρια.

Η ΑΕΚ ελπίζει πλέον σε ένα μεγάλο... θαύμα. Ποιο είναι αυτό; Πρώτον, μέσα στο απόγευμα να καλύψουν τα 200 χιλιάρικα οι μέτοχοι. Και δεύτερον, να δώσει εντολή ο διευθυντής της ΦΑΕ Αθηνών κ. Καββαδίας να ανοίξει αργά το απόγευμα η υπηρεσία και να σφραγίσει τα εισιτήρια.

Ο πρόεδρος της κίνησης "Θεμέλιο 21" Γιάννης Βούρος κάνει σημαντικές προσπάθειες για να βρεθεί λύση στο ζήτημα, εξετάζοντας ακόμα και το ενδεχόμενο πολιτικής παρέμβασης, χωρίς ωστόσο σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας.

Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί το βράδυ του Σαββάτου αν μαζευτεί κόσμος έξω από το ΟΑΚΑ και ιδίως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επίσης δεν έχουν δικαίωμα εισόδου! Το απόγευμα αναμένεται σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ενώ από τον κ. Δημητρέλο πέρασαν σκέψεις για παραίτηση.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται να ανοίξουν οι θύρες διότι σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, η ΠΑΕ θα κληθεί να πληρώσει "τσουχτερό" πρόστιμο στη Super League. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο τα 60 άτομα που φέρουν προσκλήσεις (30 άτομα από κάθε ομάδα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK