Η Praxis Energy διαψεύδει τον Αδαμίδη!

Ο Σάκης Κυριαζής, ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ και ιδιοκτήτης της εταιρίας Praxis Energy, δηλώνει άγνοια περί του υποτιθέμενου ενδιαφέροντός του για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η Praxis Energy διαψεύδει τον Αδαμίδη!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Διακουμάκος που εργάζεται στα γραφεία της Praxis Energy στο Αμβούργο ως διευθύνων σύμβουλος αποκάλυψε στο Sentra Fm πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την Praxis Energy!

Παράλληλα, τόνισε πως επικοινώνησε με τον κ.Κυριαζή, ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα μόλις άκουσε ότι ο Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στην εταιρεία, αλλά και στο όνομά του. Μάλιστα, είναι πιθανόν να τοποθετηθεί επί του θέματος την Πέμπτη.

Χαρακτηριστικά, ο κ.Κυριαζής δήλωσε: " Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία επαφή της Praxis με την ΑΕΚ ή ανθρώπους της. Δεν έχουμε έρθει σε κάποια διαπραγμάτευση ή έστω συζήτηση. Και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της εταιρίας μας για να μπει ως επενδυτής στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. Τόσο ο Σάκης(σ.σ. Κυριαζής) όσο και εγώ είμαστε απο παιδάκια ΑΕΚτζήδες. Άλλο αυτό όμως κι άλλο τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα οποία πληροφορηθήκαμε και εμείς απο τα ελληνικά ΜΜΕ. Φυσικά και διαβάζουμε καθημερινά τα νέα της ΑΕΚ, στεναχωριόμαστε για το πως την έχουν καταντήσει αλλά έχουμε πολύ σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις και είμαστε προσηλωμένοι σε αυτές στον απόλυτο βαθμό που δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε και με τις σκοτούρες της αγαπημένης μας ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK