Βλάχος: "Αντί για χαρά, υπάρχει κατήφεια"

Ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε για το 1-1 με τον Άρη και σχολίασε πως είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Βλάχος: "Αντί για χαρά, υπάρχει κατήφεια"

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Βλάχου

Για τον αγώνα: "Δεν πίστευα ποτέ στην τύχη, πίστευα πάντα στην ικανότητα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και νομίζω ότι σήμερα θα μείνω σ’ αυτό το στοιχείο. Δεν είχαμε την ικανότητα να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα σε ένα ματς που το ελέγξαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Για το κλίμα στα Σπάτα: "Ηταν μια εβδομάδα συγκλονιστική στα Σπάτα, όλα τα παιδιά είχαν μεγάλη διάθεση, ήταν συγκεντρωμένα από το πρώτο λεπτό και παίξαμε τον Αρη στη μισή περιοχή. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν καταφέραμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο να μπορέσει να φύγει χαρούμενος από το γήπεδο.

Για το αποτέλεσμα: "Οι παίκτες έπαιξαν καλά για τον εαυτό τους και τον κόσμο, μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό".

Για το αν είναι θέμα ικανότητας ή ομαδικής δουλειάς: "Το θέμα της ικανότητας, αφορά την ομαδική δουλειά. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στο δημιουργικό κομμάτι, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά, δουλεύουμε τις φάσεις, αλλά πληρώνουμε μια ευκαιρία όπως σήμερα την ευκαιρία του Αρη και αποτέλεσμα είναι η κατήφεια, η στενοχώρια. Σήμερα έπρεπε να ήμασταν χαρούμενοι, αλλά δεν είμαστε…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK