Η συζήτηση με τον Άκη Γεωργίου

Ο Άκης Γεωργίου συνομίλησε με τους φιλάθλους της ΑΕΚ μετά από την ισοπαλία με την Ίντερ στην Ιταλία.

Η συζήτηση με τον Άκη Γεωργίου
Μπουονανότε-Τζεμπούρ-Δέλλας-Αραβίδης-Σιμόες-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ίντερ στην Ανκόνα και βρίσκεται μία εβδομάδα πριν από την επάνοδό της στα "σαλόνια" της Super League.

Ο Άκης Γεωργίου άνοιξε για δύο ωρες τον διάλογο με τους αναγνώστες του Contra.gr για την Ένωση, την προετοιμασία και τον βαθμό ετοιμότητάς της.

Οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, αυτές που δεν έγιναν και εκείνες που θα γίνουν.

12:43
Ο Άκης Γεωργίου ανοίγει τον διάλογο για την ΑΕΚ σε λίγα λεπτά. Στείλτε από τώρα τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας
12:50
Kαλησπέρα σε όλους. Για τις επόμενες δύο ώρες θα τα πούμε για την ΑΕΚ. Περιμένω τις ερωτήσεις και τις σκέψεις σας για να κάνουμε κουβέντα...
12:53
Θανασης : Ποτε εκτιμαται οτι θα επιστρεψει ο Μανταλος; Αυτη η ΑΕΚ χρειαζεται πολυ εναν καλο Μανταλο...
12:55
Στην ΑΕΚ θέλουν να τον πάνε σιγά-σιγά. Νομίζω ότι μέχρι τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τα Γιάννενα θα μπει.
12:55
Souvlakinho : Πιστεύω ότι με το τωρινό ρόστερ η ΑΕΚ, όχι μόνο δεν πάει για πρωτάθλημα αλλά με δυσκολία θα πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα.
12:56
Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός... Δεν πιστεύω ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι τόσο πολύ ανταγωνιστικό και νομίζω ότι το ρόστερ της ΑΕΚ έχει ικανοποιητική πληρότητα. 
12:57
Κων/νος Ρόδος : Ο Λούκα είναι κοντά Άκη; θα είναι αυτή η τελευταία κίνηση της ΑΕΚ;
12:59
Για τον Λούκα υπάρχει πολύ καλή άποψη και επιθυμία της Elenko να κάνει δουλειά με την ΑΕΚ. Στα θετικά ότι ράγισε το γυαλί ανάμεσα στον Λούκα με την Κρισιούμα, λόγω μιας κόντρας του παίκτη με την εξέδρα. Το αν θα προχωρήσει θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Τις τελευταίες μέρες συζητιέται έντονα ότι πέραν του μεσοεπιθετικού (Λούκα ή άλλος) θα αποκτηθούν ένας φορ και ένα στόπερ. 
12:59
ΦΟΡΤΗΣ : με τον Ανταμ τι προβλέπεις? ανανέωση ή αποδοχή καλής πρότασης?
13:00
Νομίζω ότι στην ΑΕΚ θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Άνταμ. Ακόμα δεν έχει γίνει κουβέντα απ' ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. 
13:00
stemix : Καλημέρα Άκη. Αν και ξέρω ότι μία ομάδα που μπορεί να ¨πνίγει" τον αντίπαλο, μπορεί να παίρνει τα γκολ που χρειάζεται και ας μην έχει σέντερ φορ (βλ. ΑΕΚ 1988-1989 που πήρε πρωτάθλημα χωρίς να έχει τέτοιον παίκτη), έχουν καταλάβει στην ομάδα ότι σέντερ φορ δεν έχουν; Γιατί αν και συμπαθώ τον Κρισάντους και δεν με χαλάει και να παίζει κιόλας, σέντερ φορ (με παράδειγμα τον Ντελίμπασιτς) δεν τον λες. Όσο για τον Τζιμπούρ, ήμουν και είμαι από αυτούς που έκραζαν και πραγματικά δεν περιμένω τίποτα απολύτως από αυτόν. Ούτε από τον "καλό" Τζιμπούρ που λέτε εσείς, γιατί εγώ τέτοιο δεν είδα ούτε όταν ήταν στα 25 του. Όχι τώρα στα 31.
13:02
Καλημέρα. Νομίζω ότι πλέον γίνεται κουβέντα για επιθετικό και το κοιτάνε πιο σοβαρά στην ομάδα. Για τον Τζιμπούρ δεν είμαστε μακριά στη σκέψη, αλλά όπως και να το δούμε πρόκειται για επιθετικό που έχει βγει πρώτος σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα. Δεν γίνεται να αποκλείουμε τελείως το ενδεχόμενο να ξαναγίνει.
13:03
Xρήστος Κ. : Άκη η ομάδα πήγε καλά ανασταλτικά,αλλά στο επιθετικό κομμάτι δεν είδαμε φαντασία,αυτοματισμούς,κίνηση χωρίς την μπάλα.Εντάξει παίζαμε με την Ιντερ αλλά υποψιαζομαι ότι και με αδύναμους αντιπάλους το πρόβλημα θα παραμείνει.Το είδαμε και στα φιλικά στην Πολωνία εξάλλου.Τί γνωμη έχεις;
13:04
Υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία παιχνιδιού αλλά κατά τη γνώμη μου από τη στιγμή που δεν έχουν μπει καν οι Μπουονανότε-Μάνταλος και δεν έχει αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης εκεί, νομίζω ότι είναι νωρίς για να... ανησυχήσει κανείς. Θα μου πεις τι γίνεται μέχρι να μπουν όλοι αυτοί σε ένα πρόγραμμα. Νομίζω ότι υπάρχει η ποιότητα σε ατομικό επίπεδο προκειμένου να καθαριστούν κάποια ματς, όπως π.χ. αυτό με τον Πλατανιά.
13:05
ΤΕΟ-21 : ΑΚΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1) ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ; 2) ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΑΜ (ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΟΧΙ)
13:06
Καλησπέρα. 1. Στόπερ, μεσοεπιθετικός και μάλλον φορ. 2. Αναπροσαρμογή εννοείς. Φαντάζομαι πως ναι.
13:06
Giannis21R : Γεια σου Ακη, πιστευεις ότι χρειαζόμαστε φορ? και επίσης η ομάδα θα παέι όπως και να χει να παρει φορ?
13:08
Γεια σου Γιάννη. Νομίζω πως θα απογειωνόταν η ΑΕΚ αν με Μπουονανότε, Μάνταλο, Βάργκας είχε και έναν φορ τύπου Μπλάνκο στα καλά του, για να βάζει τη μπάλα μέσα. Συζητιέται πολύ τις τελευταίες μέρες, νομίζω ότι πλέον υπάρχει η πρόθεση να αποκτηθεί ένας φορ. 
13:08
nikosral21 : Καλημέρα Άκη. Δίνεις πολλές πιθανότητες στο να γίνει το έγκλημα της παραχώρησης του Άνταμ;
13:10
Καλημέρα Νικόλα. Όχι. Απλά δεν έχει γίνει ακόμα η συζήτηση για αναπροσαρμογή. Ο παίκτης έχει κανονικά συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Νομίζω ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία. 
13:10
χρηστος : μια χαρα ειμαστε σαν ομαδα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ολοι εχουν την απαιτηση να παμε για πρωταθλημα απο φετος?δεν εχουμε ροστερ για αυτο και αν το βαλουμε ως στοχο θα εκτεθουμε,ας βγουμε ευρωπη πρωτα
13:12
Κατά τη γνώμη μου δεν είναι κακό σε μια τόσο μεγάλη ομάδα να ζητάει περισσότερα πράγματα ο κόσμος. Αν η ΑΕΚ κάνει σοβαρό πρωταθλητισμό -και ας μην πάρει το πρωτάθλημα- δε θα εκτεθεί. Ίσα-ίσα καλό θα της κάνει γιατί θα τη βάλει με το καλημέρα μέσα στον ποδοσφαιρικό χάρτη με την παλιά της μορφή.
13:12
Νακης : ακη καλησπερα και καλη εβδομαδα!πολθ καλη εμφανιση χθες καταρχην για την αεκ!εγω ειμαι ολυμπιακος και πιστευω οτι και φετος θα το κατακτησει η ομαδα μου.αν η αεκ καταφερι και παρει το κυπελλο ελλαδας θα παιξει κατευθειαν στους ομιλους του γιουροπα λιγκ η θα δωσει προκριματικα
13:13
Καλή εβδομάδα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο!
13:13
Φορτης : θα είσαι μπαλαδέρος και αυτή την εβδομάδα?
13:13
Όχι τελείωσα. Μόνο ρεπορτάζ. 
13:14
Στελιος : Καλημερα Άκη...πιστεύεις ότι η ομάδα έχει το βάθος να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο με την έννοια του πρωταθλητισμού η θα περιμένουμε μια χρονια με σκαμπανεβασματα;μπορεί να περάσει Παοκ Παο Αστέρα?
13:16
Πιστεύω ότι η ΑΕΚ έχει μετά από χρόνια ικανοποιητικές λύσεις και βάθος στο ρόστερ της. Δεν παύει όμως να είναι μία νέα ομάδα, άρα επικίνδυνη για σκαμπανευάσματα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα πριν κάνουμε εκτίμηση να περιμένουμε λίγο γιατί όπως και να το δει κανείς, οι παίκτες της ΑΕΚ μπαίνουν σε μία νέα πραγματικότητα. Διαφορετική από αυτή που υπήρχε τα δύο χρόνια. Και δύο χρόνια είναι πολύς καιρός...
13:16
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΚΗ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
13:17
Ε νομίζω ότι πλέον υπάρχει καλό κλίμα και ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για τον κόσμο. Γύρω στο 30άρι το κόβω. Θα έχει πολύ κόσμο.
13:18
Νικος : Ακη καλησπερα!πιστεύω οτι ο buonanotte αποκτήθηκε λιγο περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους και λιγοτερο για αγωνιστικούς.έχοντας στην ίδια θέση τον σούπερ Μάνταλο πού πιστέυεις θα χρησημοποιηθεί περισσότερο?ως αριστερό εξτρεμ(barbosa και μάλλον Λούκα),δεξιά δύσκολο με vargas ή αλλαγή του μάνταλου στο κέντρο?δέν είναι μεγάλο συμβόλαιο για να παίζει αλλαγή ή σε θέση που δεν του ταιριάζει?
13:19
Απ' ότι καταλαβαίνω, στη θέση του θα παίζει ο Μπουονανότε. 10άρι δηλαδή, με τον Βάργκας δεξιά και ενδεχομένως αριστερά τον Μάνταλο. Αν βεβαίως γίνει εφικτό να παίξουν οι τρεις αυτοί μαζί. Πάντως νομίζω ότι ο λόγος της απόκτησης του Μπουονανότε είναι ουσιαστικός. Διαφωνούμε.
13:19
Δούκας 21 : Είναι ο Γιάννης τσιλιγγιρης ο επιφανέστερος φίλαθλος της ΑΕΚ ;
13:20
Εννοείται!
13:21
Φωτης21 : Η ομαδα φαινεται να δενει αλλα θελουμε επειγοντως εναν στοπερ και ενα φορ..αλλιως δυσκολα χτυπαμε πρωταθλημα. Άκη τι πιστεύεις για την πορεία της ομάδας φέτος;
13:22
Για την πορεία είναι νωρίς να πούμε. Οι προδιαγραφές της ομάδας όμως είναι μια χαρά. Εμένα όλο αυτό που γίνεται μου αρέσει και έχει λογική. Για το αν θα τα καταφέρει να χτυπήσει το πρωτάθλημα δεν ξέρω. Ούτως ή άλλως όμως στόχος της είναι να μπορέσει να πρωταγωνιστεί ξανά. Ένα ένα τα βήματα. 
13:22
μάγος : Καλησπέρα... 1. Ποιο θεωρείς δίδυμο-φαβορί για το κέντρο της άμυνας; 2. Θεωρώ πως δε χρειάζεται ΚΑΜΙΑ μεταγραφή ακόμα η ΑΕΚ, μόνο ίσως έναν αμυντικό για 4ο μετά τους Τζανετόπουλο-Άρθο-Κολοβέτσιο. Συμφωνείς; 3. Σχόλιο προς τον "Θανασης" που έγραψε πρώτος.... όχι, δεν είναι απαραίτητος ο Μάνταλος. Η ομάδα παρουσιάζεται πολύ καλή με τον Βάργκας οργανωτή. Ο Μάνταλος θα προσφέρει ακόμα περισσότερες λύσεις, αλλά μπορούμε και χωρίς αυτόν (αυτό ήταν και το νόημα του να έχουμε βαθύ ρόστερ)
13:23
1. Τζανετόπουλο-Κολοβέτσιο ασυζητητί. 2. Διαφωνώ, νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλύτερο για την ομάδα να έπαιρνε έναν φορ killer. 
13:24
ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ21 : ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΚΗ ΜΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΔΕΙΑ Κ ΣΕΡΦΑΡΩ ΠΑΝΤΟΥ. Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ..Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΦΑΝΕΛΑΣ.. Η ΑΕΚ ΣΤΟ Α ΓΥΡΟ με 2 ΗΤΤΕΣ ΟΣΦΠ ΠΑΟ Κ Χ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ..ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΤΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ..ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
13:24
Θα τα δούμε όλα!
13:24
μακης : αυτη η αεκ με αυτους τους παικτες θα βγει ευρωπη σιγουρα αλλα μεχρι εκει μην τρελαθουμε κιολας και βαζουμε υπερβολικες απαιτησης απο την πρωτη χρονια για την ομαδα
13:25
Νομίζω ότι ο ρεαλιστικός και εφικτός στόχος που μπορεί να πιάσει αυτή η ΑΕΚ είναι να πρωταγωνιστεί και να εδραιωθεί ψηλά. Το επόμενο βήμα θα είναι το παραπάνω σκαλί. 
13:25
Panos 28 : Καλησπέρα!!! Παρατηρειται πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Μήπως παρότι η ομάδα έχει πάρει 2 δεκάρια ( Μπουονανόττε, Βάργκας + Μάνταλου)και κανένα κανονικό εξτρέμ δημιουργήσει πρόβλημα;
13:26
Προφανώς η ΑΕΚ απέκτησε ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένες προδιαγραφές που θεώρησε ότι τα χαρακτηριστικά τους μπορούν να ανταποκριθούν στο πλάνο της. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο ζήτημα.
13:26
axilleas : με djebour τι γινεται ποτε θα δουμε να ανεβαινει?
13:27
Όταν βάλει το πρώτο γκολ ;-)
13:27
ΦΩΤΗΣ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΠΟΝΑΝΟΤΕ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ?
13:28
Υπάρχει περίπτωση να τον πάρει ο Δέλλας στην αποστολή, αν και γραμμή της ΑΕΚ είναι να μην υπάρχει βιασύνη για να μπουν οι παίκτες. Πάντως ο Μπουονανότε ακολούθησε μέρος της προετοιμασίας της Γρανάδα, ενώ έκανε προπόνηση μόνος του με δικό του γυμναστή. Δεν πρέπει να είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. 
13:28
original_volos : τελικα θα κανουμε αλλες μεταγγραφες; Γιατι κατι ακουγεται οτι δεν θα κινηθουμε για αλλους παιχτες.
13:29
Όχι στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν ακόμα τουλάχιστον δύο κινήσεις.
13:30
ΑΕΚ Λονδινο : Πολυ ευχαριστημενος με την ομαδα χθες. Το κεντρο δουλεψε πολυ καλα, και επιτελους βλεπουμε ποιοτικα backs. Απογοητευση οι επιθετικοι, ο Τζιμπουρ δε μπορει να κανει κοντρολ και ο Χρυσανθους λιγος (περα απο τη πασα). Βασιλαντωνοπουλος/Γκαλο παρα πολυ καλοι αλλα πολλοι απο τους νεους παικτες θελουν ενδυναμωση γιατι πεφτουν ευκολα.
13:31
Όντως οι επιθετικοί έδειξαν να είναι πιο πίσω από τους άλλους.
13:31
Στελιος : Πιστεύεις ότι η Αεκ μπορεί να περάσει Παοκ Παο Αστερα?η θα παμε σε μια χρονια υπομονης;και που στηριζεσαι γι'αυτή σου την άποψη
13:33
Παιδιά αν δεν δούμε όλες τις ομάδες να μπαίνουν στο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρές εκτιμήσεις. Η ΑΕΚ έχει τα φόντα να πάει καλά. Ακόμα και να περάσει όλους όσους ανέφερες. Νομίζω ότι έχει πλέον την ποιότητα και την πληρότητα να το κάνει. Πρέπει όμως να το αποδείξει στο γήπεδο.
13:33
theo : ο σιμοες δεν κανει ...χιλιες φορες ο φαγε!
13:33
Troll
13:34
Γιώργος : Καλημέρα. Πιστεύω ότι θέλουμε ακόμα έναν επιθετικό (σέντερ φορ) και έναν κεντρικό αμυντικό για να έχουμε ομάδα πρωταθλητισμού με βάθος στο ρόστερ. Τι γνώμη έχεις;
13:36
Συμφωνώ. Αν και στα στόπερ νομίζω ότι Άνταμ-Κολοβέτσιος είναι πολύ αξιόπιστοι και πρέπει να τους δοθεί χρόνος γιατί κάτι ψιλοδείχνει ότι θα κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο που θα αντέξει χρόνια. Σημαντικό και το γεγονός ότι είναι και οι δύο Έλληνες. Πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες πορεύονται χρόνια με ντόπιους στόπερ.
13:37
Αλέκος : Πιστεύεις ότι ένα πακέτο Μαρσελίνιο-Ναπολεόνι από Ατρόμητο θα μπορούσε να βοηθήσει την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα;
13:38
Ο Μαρσελίνιο κατά τη γνώμη μου είναι απλά ένα κλικ καλύτερος από τον Μπαρμπόσα, απλά έχει λυθεί καλύτερα και έχει μεγαλύτερη σιγουριά. Για αυτό είναι πιο ουσιώδης. Γενικά δεν πιστεύω πως ο Μαρσελίνιο και ο Ναπολεόνι θα μπορούσαν να σταθούν σε μια ανταγωνιστική ΑΕΚ. 
13:39
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗ : Θεωρω οτι θελουμε στοπερ ηγετη για να κανει 3αδα με κολοβετσιο και ανταμ(τεταρτη επιλογη ενας εκ των λαμπροπουλου και αρθο),σεντερ φορ για να κανει 3αδα με τζιμπουρ κ αραβα(o κρισαντους δεν χωραει σε αυτη την ΑΕΚ).Ιδανικη περιπτωση ο CLAUDIO PIZARRO!! Ο εξτρεμ ισως θα επρεπε να ειναι τριτος στην μεταγραφικη ιεραρχια.καλυτερα να πεσει το οποιο χρημα σε στοπερ κ φορ.συμφωνεις ακη;
13:39
Και επαυξάνω!
13:39
SVERIGE 21 : Με το γήπεδο τι παίζει τελικά και δεν ξεκινούν τα έργα? Τζεμπουρ και Μάκη όσο τους πίστευα τόσο με διαψεύδουν και ιδιαίτερα ο Τζεμπουρ...βγάζει αδιαφορια
13:40
Με το γήπεδο βρισκόμαστε στη φάση της διαβούλευσης η οποία κρατάει τυπικά μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη. Από εκεί και πέρα θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια και όλα καλά. 
13:40
Γιώργος : Όταν γυρίσει ο Μανταλος και στη περίπτωση που πάρουμε τον Λούκας ή κάποιον άλλον σε αυτή τη θέση πως πιστεύεις θα παίζει μπροστά με ακομα βαργκας μπουανανοτε κτλ
13:42
Εμένα θα μου κόλλαγε πάρα πολύ να παίζει 10άρι ο Μπουονανότε, δεξί εξτρέμο ο Βάργκας και αριστερά ο Μάνταλος σε έναν ρόλο όπως τον παλιό του Τσιάρτα. Βεβαίως υπάρχει ένας εξαιρετικός και διαβασμένος προπονητής που αποφασίζει, εμείς λέμε απλά τη γνώμη μας σε καφενειακό επίπεδο. 
13:42
nikosral21 : Στην θέση του σέντερ φορ ποιος φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για την βασική εντεκάδα;
13:44
Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι είναι η πιο φλου θέση από άποψη βασικού. Νομίζω ότι είναι πιο μπροστά ο Αραβίδης από τους άλλους. 
13:44
Λεωνιδας Λαλος : Γεια σου Ακη μου,Πατε για πρωταθλημα φετος;
13:45
Έτσι λέμε.
13:45
Antonios : Καλημερα Ακη,ποσες πιθανοτητες πιστευεις πως εχουμε να σηκωσουμε την κουπα? Τι θα γινει με το γηπεδο?
13:46
Από τη στιγμή που μιλάμε για μία ομάδα που ακόμα και ενώ έχει πάρει το πρωτάθλημα (2008) της το πήραν πίσω, δεν νομίζω ότι χωράνε πιθανότητες και προγνωστικά. Το γήπεδο προχωράει κανονικά. 
13:47
λυμπε-33- : Ακαρε παιζει του μπερμπατοφ?
13:48
Από εξαιρετικά δύσκολο έως δραματικά απίθανο. Πρέπει να ρίξει το κασέ του κατακόρυφα.
13:48
Alex : Καλημερα Ακη, Ειμαστε σιγουροι οτι ο Λουκα προοριζεται για μεσοεπιθετικος? Λιγο που το 'ψαξα ειδα οτι ο παιχτης παιζει κυριως ως επιθετικος. Σκεφτομαι δηλαδη οτι αν κλεισει η μεταγραφη ισως και να μην κινηθουμε για αλλο επιθετικο.
13:48
Όλα παίζουν. Κυρίως από τη στιγμή που υπάρχει πληρότητα στους μεσοεπιθετικούς. 
13:49
Λεωνιδας Λαλος : Γεια σου Ακη,πιστευεις οτι το γηπεδο θα γινει; Και αν ναι ποτε;
13:50
Αν δεν γίνει και τώρα που εκτός από νόμος του κράτους έγινε και αποδεκτό από το ΣτΕ, τότε... Αν όλα πάνε καλά τέλος Σεπτέμβρη εκδίδεται η οικοδομική άδεια. Από εκεί και πέρα όλα είναι στο χέρι της πλευράς της ΑΕΚ. Σκόρπισαν οι... κακοί!
13:50
Βασιλης : Καλησπερα, με Βαργκας τι γινεται; Ο παιχτης την χαιδευει και δειχνει ενα επιπεδο πανω απ ολους. Εχει καποιο προβλημα και θα βγαζει 60 70 λεπτα η εναν στους 2 αγωνες; Γιατι κατι τετοια διαβαζω, ειδικη-σωστη μεταχειριση κλπ
13:51
Υπερφορτώθηκε από την προετοιμασία και τα ματς του Κόπα Αμέρικα. Επίσης έφαγε και μια κλωτσιά εκεί και του έκαναν μια ένεση για να παίξει στα υπόλοιπα ματς. Απλά στην ΑΕΚ θέλουν να τον πάνε σιγά-σιγά. Είναι τακτική που ακολουθείται με όλους και κατά τη γνώμη μου πολύ σωστά. 
13:52
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Καλημέρα Άκη...Αν και φανατικός ΑΕΚτζης, θεωρώ ότι δύσκολα φέτος μπορούμε να μπούμε στα play offs..Και αυτό γιατί υπάρχει μια κάποια διαφορά δυναμικότητας από ΠΑΟΚ, Αστέρα, Ατρόμητο και ΠΑΟ(δεν αναφέρομαι σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μακράν το ποιοτικότερο ροστερ)..Ποια η γνώμη σου και τι πιστεύεις πωσ πρέπει να γίνει για να μπούμε στημ 5αδα???
13:53
Θα καταλάβαινα τη δυσκολία να αντιληφθείς ότι η ΑΕΚ μπορεί να μπει στα play-off αν το επίπεδο ήταν γενικά υψηλό. Δεν είναι. 
13:53
sotos21r : καλησπέρα ακη,τι θεση πιστευεις θα τερματίσουμε στο πρωταθλημα?ποσο εντονα θα παιξει ρολο το παρασκηνιο και φετος?εχεις ακουσει κανενα ονομα για στοπερ?ο αρθο δεν μου γεμιζει το ματι
13:55
Το παρασκήνιο παίζει πάντα το ρόλο του όταν μιλάμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως και να έχει όμως, η ΑΕΚ έχει χρέος να φτιάξει μια σοβαρή ομάδα. Νομίζω ότι την έχει φτιάξει και τη βελτιώνει ακόμα περισσότερο. Η πορεία θα δείξει το αν θα είναι επιτυχημένη ή όχι. Για τον Άρθο πολύ φοβάμαι ότι έχεις δίκιο. 
13:55
αεκαρα : ακη καλημερα η ομαδα επεξε καλα με την ιντερ αλλα χριαζεται ενα σεντερφορ ο ανταμ τζανετοπουλοσ θα αφηση εποχη πρεπει να του γινη νεο συμβολαιο και γρηγορα ευχαριστω
13:56
Να 'σαι καλά
13:56
τασος : ο μποριελο η ο μπιανκη ερχοντε με κανα 200αρικο εαν μηνουνε στο ραφι μεχρη σεπτεμβρη??θα ενδιαφεροταν επισις και για τον στοχ??
13:57
Άμα είναι να βάλουμε στην ίδια ομάδα τον Στοχ και τον Τζιμπούρ νομίζω ότι ο Δέλλας πάει για μεγάλο τζακ-ποτ! Πλάκα κάνω, διάβασα ότι μιλάει ξανά με τον ΠΑΟΚ.
13:57
Βασίλης Π. : Άκη, πιστευεις ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα? Και αν ναι, μπορούμε να χτυπήσουμε τίτλο και με τις νέες προσθηκες?
13:58
Έτσι πιστεύω, ότι η ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι θα είναι αξιοπρεπής στον ανταγωνισμό. Θετικό για πρώτη χρονιά κατά τη γνώμη μου. Να χτίσει μια βάση, δηλαδή, για να πάει του χρόνου καρφί για το πρωτάθλημα. 
13:58
Βαγγέλης : Άκη μια πολύ σύντομη ερώτηση ποσό ευχαριστημένος είσαι με τις μεταγραφές που κάναμε ; Θεωρείς οτι έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να δει στα ίσα Ολυμπιακό , ΠΑΟ , ΠΑΟΚ ;
13:59
Για τον Ολυμπιακό δεν ξέρω, αλλά απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό νομίζω ότι η ΑΕΚ είναι αξιοπρεπέστατη και σε μερικές θέσεις πιο πλήρης. 
13:59
Alex : Καλημερα ακη. Πιστευεις οτι θα ταιριαξει η τριαδα μανταλου μπουονανοτε βαργκας?
14:00
Αν γίνει εφικτό να παίξουν και οι τρεις αυτοί μαζί θα κάνουν παπάδες. Υπάρχουν όμως και κίνδυνοι όταν βάζεις τρεις τέτοιους παίκτες μαζί στην ίδια ενδεκάδα. Θα το δούμε και αυτό.
14:01
Geo_Reth : Καλημέρα, βασικός μου ποβληματισμός για την φετινή ΑΕΚ είναι το υψος των παιχτών. Τι προβλέπεις για τις στημένες φάσεις δεδομένου ότι δεν έχουμε ψηλούς. Όσον αφορά τον Αδαμ πιστεύω ότι και λόγο υψούς πρέπει να είναι βασικός.
14:02
Καλημέρα. Είναι ένα θέμα αυτό όντως. Ντάξει στα στημένα θα γίνουν κάποιες προωθήσεις με τα ψηλά παιδιά της άμυνας, αλλά όπως και να το δει κανείς είναι κοντή η ομάδα και δεν είναι καλό αυτό για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Έχει όμως άλλες... χάρες!
14:02
Γιαννης : Καλημέρα Ακη ! Πιστεύεις αν παίζει ο Αραβίδης καθαρός Σέντερ φορ δεν θα είναι καλύτερα ; Σήμερα εντάξει δεν φάνηκε πολλή αλλα γενικά αν είναι πλήρης η ομάδα ρωτάω ;
14:03
Σέντερ φορ περιοχής είναι ο Αραβίδης έτσι κι αλλιώς. Ναι νομίζω θα είναι καλύτερα. 
14:03
chrisk21 : Ακη καλησπερα!Εχουμε ενημερωση για τη δευτερη και τριτη φανελα της ομαδας?θα γινει καποια παρουσιαση?
14:04
Ναι ξέρουμε ότι η δεύτερη είναι μπορντό και η τρίτη άσπρη με κίτρινα γράμματα. Δεν έχω μάθει κάτι για παρουσίαση, ξέρω όμως ότι όπου να 'ναι ανοίγει το e-shop στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και θα έχει τη δυνατότητα ο κόσμος να προμηθευτεί τη νέα φανέλα. 
14:05
Gana : Ντιντακ αλλαγή του σοιλεδη δυστυχώς.. Μη μου πεις νωρίς... Ο παίχτης δε προωθείται ποτέ....
14:06
Ε όχι και αλλαγή του Σοϊλέδη ο Ντίντακ ρε παιδιά με 45 λεπτά που ήταν καλός κιόλας αμυντικά... Για τον Θεό!
14:07
αλεξΑΕΚ : θα τα παρω με το καθε βαζελακι που βγαινει και λεει δε μπαινουμε 3αδα.Βαζελακια με Πρανιτς,Βεμερ και Ταυλαριδη πας μεχρι την Αρχαια Κορινθο να δεις αξιοθεατα.Εχουμε πληθωρα στον παγκο και αλλαγες καλες οταν οι αλλοι εχουν αναπληρωματικους κατι 18χρονα (παοκ) και ανυπαρκτους.Ακη διαφωνεις οτι ειμαστε δευτεροι ξεκαθαρα;Οχιδημοσιογραφικη γνωμη,ΑΕΚτζηδικη θελω
14:08
Ε ντάξει το δεύτερη ξεκάθαρα είναι υποκειμενικό ακόμα δεν αρχίσαμε! Αλλά η ΑΕΚ είναι σε καλύτερη φάση και συμφωνώ ότι σε πολλούς τομείς είναι πιο πλήρης από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, το είπα και σε έναν άλλο φίλο. 
14:08
Tozard : Η ΑΕΚ ΜΕ αριστερο εξτρεμ αμυντικο χαφ και επιθετικο θα κανει παπαδε Με εντυπωσιασε πολυ η αμυνα μας φετος
14:10
mpamhs : ακη ολα καλα αλλα να σου πω την αληθεια δεν βλεπω πρωταθλημα λογω του οτι ακομα ο ακατοναμαστος ειναι πανισχυρος εξωαγωνιστικα...βλεπε μπεσικτας και πεναλτι στο 90..μιλαμε οι τυποι ειναι εθισμενοι...οι πληροφοριες σου τι λενε;;;εξωαγονιστικα θα ημαστε εξισου ανταγωνιστικοι οπως στο χορταρι;;
14:11
Γιατί θυμάσαι εσύ ποτέ την ΑΕΚ εξίσου ανταγωνιστική παρασκηνιακά όπως στο χορτάρι; :)
14:11
αεκ2121 : ο κρισαντους λες να πωληθει; εσυ πως το βλεπεις ολο το θεμα αξιζει να μεινει και να του δοθει μια ευκαιρια;
14:11
Εγώ για τρίτο φορ μια χαρά τον βλέπω τον φίλο Χρύσανθο. Για κάτι παραπάνω με τίποτα. Έκανε πάντως τον αγώνα του για να ανέβει, προσπαθεί πολύ. 
14:12
Paolo 21 : Aκη,θεωρώ πως πρέπει επιθετικά να ενισχυθούμε με εγνωσμενης αξίας φορ,όπως αναλόγως και με στόπερ..άποψη σου?
14:12
Το είπα και σε έναν άλλο φίλο. Για φορ συμφωνώ. Στόπερ μια χαρά είναι Τζάνε και Κολοβέτσιος, νομίζω με έναν καλύτερο τρίτο στη θέση του Άρθο το κέντρο της άμυνας είναι σοβαρό. 
14:13
ΓΙΑΝΝΗΣ : ειναι δυνατον φετος ο αραβας να μην υπολογιζεται για τη κορυφη της επιθεσης αλλα για τα αριστερα αφου ετσι κ αλλιως τωρα πια δεν θ χωραει εκει
14:14
Αυτό είναι θέμα προπονητή. Είναι αρκετά αξιοκρατικός ο Δέλλας για να βάζει τον πιο έτοιμο πάντα και είναι κόουτς που υπολογίζει πάντα όλους τους παίκτες του. Χαρακτηριστικό είναι ότι έβαλε τον Πεταυράκη με τη Σεβίλλη πριν πάει στον Άρη. Κανείς δεν πάει χαμένος. Ούτε ο Αραβίδης...
14:14
Geo_Reth : Ο Μπρεσεβιτς είναι εκτός ομάδας; ή υπάρχει περίπτωση αν επανέλθει από τον τραυματισμό του να τον δούμε μέσα; Πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε μπροστά με τα φετινά χαφ που μπορούν να τον τροφοδοτίσουν σωστά (όπως αναμένεται).
14:15
Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο να ξαναδούμε τον Ιβάν στο σημείο που ήταν πριν. Κρίμα για το παιδί, αλλά το βλέπω δύσκολο. 
14:15
Νικος : καλησπερα Ακη.Ο buonanotte σε τι θέση θα παίξει παρουσία και του Μάνταλου και του Λούκα?
14:15
Φαντάζομαι δεκάρι. 
14:15
Γιωργος Παπ : Γεια σου Ακη,ποια η γνώμη σου για τον Faye,αξίζει θέση στην ΑΕΚ;
14:16
Γεια σου Γιώργο. Στη φετινή ΑΕΚ, νομίζω πως όχι. Σε μία μελλοντική ίσως. Ποτέ μη λες ποτέ.
14:16
Γιάννης : Καλησπέρα και από μένα. Εμένα Ακη με προβληματίζει πολύ η περίπτωση τζιμπουρ. Δεν δείχνει καθόλου έτοιμος να βοηθήσει ουσιαστικά και φοβάμαι πως μέσα στην χρονιά σαν προσωπικότητα θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από ότι θα θα δημιουργεί αγωνιστικές λύσεις. Θεωρώ πως η Αεκ χρειάζεται πολύ περισσότερο ένα φορ όπως λες παρά έναν ακόμα επιθετικό χαφ.
14:16
Συμφωνούμε!
14:17
stemix : Συγνώμη, δεν είναι ερώτηση. Απάντηση σε ένα φίλο. Αν δεν θες μην το ανεβάζεις. Ακόμα και την χρονιά που πέσαμε, με αρκετή υπερβολή, εγώ πρωτάθλημα κοιτούσα. Αυτή είναι η ΑΕΚ. Δεν λέω να μην ξέρουμε τι αδυναμίες έχουμε, αλλά δεν μπορεί η ΑΕΚ να ξεκινά για να πιάσει μια θέση στην τετράδα. Οτιδήποτε εκτός από πρωτάθλημα, είναι αποτυχία και χαμένη χρονιά, ασχέτως του ρόστερ. Τέτοια ομάδα είναι η ΑΕΚ. Οτιδήποτε άλλο την μικραίνει.
14:18
Μιλτος : Καλημερα Ακη.Πρωτον,φαινεται οτι η μεταγραφη Αρθο ειναι κακη κ περιττη.Θα επρεπε στην θεση του να παρουν το σεντερ μπακ που ψαχνουν τωρα(εμπειρο γρηγορο κ καλυτερο).Δευτερον,θεωρω οτι ο επιθετικος ειναι πιο απαραιτητος απο εξτρεμ αυτη τη στιγμη.Τριτον,καλο ειναι να δωθουν δανεικοι καποιοι παιχτες,οπως ζοριτς γροντης,φαγιε κλπ.
14:19
Συμφωνώ σε όλα. Κυρίως για τον Άρθο, τα μηνύματα δεν είναι καλά...
14:19
κωνσταντινος απο κυπρο : τι 8α γινει με ζοριτς φαγε? και αν παρει ακομα ενα αμυντικο γιατι πηραμε τον αρ8ρο? 8α εχουμε 4 αμιντικους? αν παρι φορ 8α δεχετε ο αλγερινος να μην πεζει? ο μπονανοτε 8α πεζει δεκαρι? στισ πτεριγες εχουμε αραβιδη πλατελλα μπαρμποσα βαρκας αρα καπιοι δεν 8α πεζουν δεν 8α υπαρξη προβλημα?
14:21
Ζόριτς, Φαγιέ λογικά φεύγουν για δανεικοί. Η μεταγραφή του Άρθο δε φαίνεται ότι βγαίνει, για αυτό καταλαβαίνω ότι γίνεται η συζήτηση για νέο σέντερ μπακ.
14:22
Σουρουκλεμες : Καλησπέρα Ακη. Διαφωνώ με την σημερινή σου τοποθέτηση για τον Ντιντάκ. Θεωρώ πως περισσότερα αρνητικά έδειξε εχτές παρά θετικά. Επίσης θεωρώ πως χρειάζεται ηγέτης έμπειρος στην άμυνα τύπου Γκαμάρα ή Μελμπεργκ. Και επιθετικός περιοχής που θα τελειώνει τις φάσεις των πολύ δημιουργικών μας χαφ. Με τον Κορδέρο και εν γένει το τεχνικό επιτελείο τι γίνεται ; Τον Ανδρεόπουλο θα τον δούμε ή πάει για δανεικός ;
14:23
Σεβαστό για τον Ντίντακ. Εγώ νομίζω ότι αμυντικά πήγε καλά και ότι ξέρει τη θέση. Όχι ότι έκανε κάτι εξαιρετικό. Ο Κορδέρο θα μπει σύντομα, το ιατρικό επιτελείο συνεχίζει ως έχει. Η κουβέντα για τους δανεικούς θα γίνει πολύ σύντομα.
14:23
Sb21 : Καλησπέρα Άκη... η ΠΑΕ σκέφτεται το ενδεχόμενο Μπερμπάτοφ ή απλά φήμες?
14:24
Καλησπέρα. Η πρώτη φορά που άκουσα για Μπερμπάτοφ στην ΑΕΚ ήταν στο αεροδρόμιο στην άφιξη του Σιμόες. Πριν ακουστεί για τον Ολυμπιακό δηλαδή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι, το κασέ του είναι τεράστιο για την ΑΕΚ.
14:25
ΗΛΙΑΣ : ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΚΗ........ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΙΣ ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ Η 5ΑΔΑ?
14:26
Αν ταβάνι εννοείς το ανώτατο σημείο που μπορεί να φτάσει, όχι ταβάνι είναι η πρώτη θέση. 
14:26
Δημήτρης_3καλα : Άκη καλησπέρα, το μόνο που θέλω να θίξω είναι το θέμα του Τζανετόπουλου, πιστεύω ότι θα είναι έγκλημα από πλευράς ΑΕΚ, αν δεν κάνει αναπροσαρμογή και να τον πουλήσει μόνο όταν έρθει μια πρόταση τουλάχιστον δέκα εκατομμυρίων, γιατί αν πουλήθηκε ο Μανωλάς με ποσό ρεκόρ, ο οποίος σε ποιότητα είναι δέκα κλάσεις κατώτερος (είναι όμως πιο γρήγορος και αλτικός), ο Αδάμ ένας Θεός ξέρει με τι ποσό πρέπει να φύγει. Γενικότερα η ΑΕΚ θα πρέπει να πουλάει πολύ ακριβά και να μην χαρίζει για ψίχουλα τους καλούς της παίκτες όπως δυστυχώς έκανε κατά κόρον στο παρελθόν. Ευχαριστώ.
14:27
Συμφωνώ αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει (ή υπήρξε ποτέ) κανένα σοβαρό πρόβλημα με τον Τζανετόπουλο. 
14:27
γερος : πιστευω η αεκ χριαζετε φορ σαν τον μπαραλες του αστερα..ποια η γνωμη σου...
14:27
Θέλει έναν φορ killer. Το είπαμε και πριν. 
14:27
Κώστας : Άκη καλησπέρα. Πιστεύεις πως ο Buonanotte , είναι σε εκείνο το βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, που θα του επιτρέψει να τον δούμε να ξεκινάει στο βασικό σχήμα στο ματς του Σαββάτου?
14:28
Για βασικό κιόλας το βλέπω δύσκολο. Πάντως είναι σε καλή κατάσταση σωματικά. 
14:28
Νικος : Το οτι εχουμε τρια 10αρια σου λεει κατι?Γιατι κ Βαργκας κ Μπουονανοτε κ Μανταλος φυσικη τους θεση ειναι το 10.
14:29
Για αυτό υπάρχει προπονητής για να τους χωρέσει όλους με ρόλους που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά τους.
14:29
πατρινος ο ΑΕΚτζης : Ο Πλατελλας υπολογιζεται για βασικος την επομενη χρονια;
14:29
Όχι
14:29
thanossalonica : Ποιον να φοβηθω ρε ακη το σιοβα μποτια κεντρο αμυναςκαμπιασο μιλξβογιεβιτς χαφ τον γερο ντομινκεζ να τα κανειολα σε δημιουργια σκοραρισμα βοηθημα στο μαρκαρισμα η παρντο ντουρμαζ εξτρεμ η φιμπογκασον εννιαρι;Απο το ΠΑΟ σαντσες ταυλαριδη τα ζωα μου αργα η νινηζεκα πρανιτς εσιεν στα ζαφ ενας μπεργκ ολη η ομαδα ειναι.ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙΚΑΝΕΝΑ...ΕΣΥ,;;;,;;;;
14:30
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ ;)
14:35
ioannis : Καλημέρα Άκη.Παρακολουθώ πολύ ελπιδοφόρους νεαρούς έλληνες παίκτες της ΑΕΚ όπως τον Γροντή,τον Πλατέλλα,τον Βασιλαντωνόπουλο,Ανδρεόπουλο κ.α.Σε ένα τέτοιο μεγάλο ρόστερ με ήδη 29 ποδοσφαιριστές(οι 15 ξένοι και αναμένονται και άλλοι)θα έχουν χώρο να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αξιοποιηθούν?Για παράδειγμα πήραμε έναν βετεράνο στόπερ τον Άρθο αλλά οι Τζανετόπουλος,Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος είναι πολύ καλύτεροι του.Δεν θα πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρταρισμα στο ρόστερ?
14:36
Για μένα πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, ωστόσο έγιναν ορισμένες λάθος επιλογές και αυτό το καλοκαίρι. Π.χ. ο ξένος που έρχεται πρέπει να είναι... δυναμίτης. Βάργκας, Μπουονανότε. Κάτι τέτοιο. Όχι π.χ. Άρθο. Να έχεις δηλαδή, 3-4 Έλληνες καλύτερους μπροστά του. 
14:36
PETROS : ΑΚΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕς ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΧ Η ΑΜΥΝΑ . ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ... ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ, ΙΣΧΥΕΙ;
14:37
Όχι δεν ισχύει. Η ΑΕΚ θέλει να πάρει έναν εξτρέμ και γίνονται σκέψεις για σέντερ φορ και στόπερ. Καλό σέντερ φορ και εγώ νομίζω ότι έπρεπε να πάρει. 
14:38
Γιώργος : H AEK φαίνεται να έχει πληθώρα παιχτών σε αρκετές θέσεις, οι αγώνες όμως δεν είναι πολλοί αφού δεν υπάρχει Ευρώπη. Αυτό θα είναι καλό για την ομάδα με τον εσωτερικό ανταγωνισμό ή φοβάσαι γκρίνιες που μπορεί να διαταράξουν τα αποδυτήρια
14:38
Αυτό θα το δούμε. Θα είναι ένας ακόμα παράγοντας πάνω στον οποίο θα κριθεί ο Δέλλας στη σεζόν, η ισορροπία στα αποδυτήρια. Μέχρι τώρα έχει πάρει άριστο βαθμό -και- σε αυτό, τώρα όμως το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει. 
14:38
aektzis : για φορ και αμυντικο θα χτυπησουν παιχτες διαφορας?
14:40
Βάσει ρεπορτάζ μπορώ να σου πω ότι η κλειδωμένη κίνηση που θα γίνει είναι ο μεσοεπιθετικός. Για τον στόπερ και τον φορ φαντάζομαι ότι αν αποφασιστεί οριστικά θα πάνε για καλές λύσεις. 
14:40
κοσταΣ : για τον ντιdiac bila πωσ βλεπεισ ειναι καλοΣ
14:40
Ένας παίκτης με τέτοιο βιογραφικό δεν γίνεται να μην είναι καλός. Το θέμα είναι η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί...
14:40
Obione : Ρε παιδιά πως βλέπετε το μέλλον του Τζιμπούρ, γιατί βλέπω μεγάλη διχογνωμία...
14:41
Σάββατο... κοντή γιορτή!
14:41
Αντωνης : Καλησπερα Ακη.Μετα το φιλικο με την Ανορθωση ακουστηκε στην Κυπρο οτι η Αεκ ενδιαφερθηκε για τον Λαιφη.εγινε καποια κρουση η οχι?
14:41
Δεν έχω μάθει κάτι για κάποια κρούση. Ο συγκεκριμένος παίκτης πάντως άρεσε όντως στους ανθρώπους της ομάδας. 
14:42
γερο : ποτε θα γυνει ι επισημη παρουσιαση για της φανελες και ποτε θα μπορουμε να της αγορασουμε ??
14:42
Για παρουσίαση δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Θα μπορείτε να τις αγοράσετε πολύ σύντομα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΕΚ που θα λειτουργήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (aekfc.gr)
14:43
πατρινος ο ΑΕΚτζης : Σε περιπτωση που η ΑΕΚ παρει μια θεση που οδηγει στην Ευρωπη υπαρχει καποιο προβλημα και δεν βγαινουμε η βγαινουμε κανονικα;
14:43
Kανένα πρόβλημα, παίζει Ευρώπη κανονικά. 
14:43
greg21 : Aki kalispera. Thewreis pws ena systhma 4-2-3-1 tairiazei sthn aek? pistevw pws akoma kai xwris klassiko for, an ths piasoun oi akraioi mia kalh apodwsh k me perisyni xronia mantalou tha pame kala.
14:44
Καλησπέρα Greg. Νομίζω ότι με αυτό το σύστημα ο Δέλλας δίνει μια πιο μόνιμη ταυτότητα σε αυτό που έχει στο μυαλό του. 
14:44
Μπομπερ21 : Καπου διαβασα οτι ο Μπρανκο εχει στα σκαρια κατι σουπερ για το κεντρο της αμυνης....σε φαση να παμε παλι αεροδρομιο. Ξερεις κανεναν παιχτη τετοιου επιπεδου ελευθερο; η εχεις ακουσει εσυ τιποτα; Καλημερα :)
14:45
Όχι αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κάτι για στόπερ. 
14:45
thanos salonica : Δωσε με ποσοστα δικα σου τις πιθανοτητες πρωταθληματος απο τους διεκδηκητες να δω πισο ψηλα θα βαλεις την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016...
14:46
Δεν τα κάνω εγώ αυτά το είπα και σε άλλους φίλους. Η ΑΕΚ έχει βελτιωθεί σημαντικά και ανέβασε τις πιθανότητές της. Είναι όμως πολύ νωρίς. 
14:46
Δημητρης21 : ακη βλέπεις κολοβέτσιο-τζανε για την πρεμιέρα στα στοπερ?
14:47
Τους βλέπω ακλόνητο φαβορί για δίδυμο. Νομίζω ότι ο Άρθο είναι πολύ πίσω από τον Τζάνε.
14:47
μάγος : Άκη αν είχαμε φορ killer τότε όχι απλώς θα ήταν καλό για την ομάδα, θα πηγαίναμε στα ίσια για πρωτάθλημα. Ένας Μπεργκ λείπει από την ΑΕΚ για να πάρει πρωτάθλημα, αν τον είχε πραγματικά δε θα είχε τίποτα να ζηλέψει από το ρόστερ και το βάθος του Ολυμπιακού.
14:49
Συμφωνώ. Στόπερ και να μην πάρει έχει καλό δίδυμο, μεσοεπιθετικό και να μην πάρει δεν χάθηκε ο κόσμος τόσους έχει. Φορ που να έχει το εύκολο γκολ όμως (και ας μην κάνει τίποτα άλλο), δεν έχει. 
14:49
Obione : Τι νούμερο φανέλα θα φοράει φέτος ο Τζιμπούρ να προλάβω να πάρω 2
14:50
19. Ήθελε το 10, το είχε ο Ανάκογλου και πήρε το 1+9=10
14:50
ιορδανης : υπαρχει καμια ενημεροση σχετικα με το ποσα διαρκιας εχουν πουληθει???
14:51
Η τελευταία ενημέρωση ήταν όταν ξεπεράστηκε το φράγμα των 7.000. Πλέον νομίζω ότι θα φύγει κανένα δεκάρι συνολικά. Ίσως και παραπάνω. 
14:51
αλεξανδρος : με τζανετοπουλο τι γινεται? και απο οτι ξερω δεν θα παρει αλλον στοπερ αλλα εναν μεσοεπιθετικο και ενα σεντερ φορ ισχυει??
14:52
Για άλλο στόπερ υπάρχει σκέψη να αποκτηθεί. Όπως και για φορ. Για μεσοεπιθετικό υπάρχει απόφαση και κινούνται για την απόκτηση του Λούκα, κοιτάζοντας και άλλες περιπτώσεις. 
14:52
ηλιας21 : καλησπερα Ακη,βλεπω μια ανοδο στην αποδοση του Σοιλεδη και τον θεωρω φαβορι για το ματς του Σαββατου για βασικο. επισης,θελω να δω Κρισαντους πισω απο το ΦΟΡ ,νομιζω οτι του ταιριαζει αρκετα(κραταει μπαλα,καθετη στον Γροντη χθες) την αποψη σου θα ηθελα,Ευχαριστω!
14:54
Και εμένα μου άρεσε ο Σοϊλέδης με την Ίντερ, νομίζω ότι του κάνει καλό ο ανταγωνισμός. Το ίδιο ισχύει και με τον Ανέστη. Από τότε που ήρθε ο Μπαρόχα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Για Χρύσανθο συμφωνώ. Ήταν εξαιρετική η μπαλιά στον Γροντή.
14:54
Τεο jiggy : Η ΑΕΚ ασχέτως του ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας, με μια προσθήκη καλού επιθετικού (ή με εκπληκτική μετάλλαξη Τζιμπούρ, Κρισάντους) είναι αντικειμενικά το φαβορί για τον τίτλο. Μην λέμε ό,τι θέλουμε. Έχω παρακολουθήσει όλες τις ομάδες. ΠΑΟ και ΠΑΟΚ είναι σαφώς χειρότερες ομάδες. Ο Ολυμπιακός βασίζεται καθαρά στον κορμό Μαζουακού, Ρομπέρτο, Ελ Εμνταλαουί (μαζί με τον Πάρντο που φαίνεται καλός). Αποχώρηση ενός εξ αυτών σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πέφτει επίπεδο. Για Καμπιάσο ούτε λόγος. Ο Γιόχανσον σε αυτή τη φάση είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Με λίγα λόια θεωρώ ότι φαβορί για τον τίτλο είναι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Το να λέμε "η ΑΕΚ πάει για 3άδα είναι υπερβολή"
14:55
Θα τα δούμε όλα. Υπομονή!
14:55
alex : Καλησπερα. Πιστευεις οτι ο δελλας ειναι ο ιδανικος προπονητης για την αεκ αυτη τη χρονια? και αν τυχον γινει καποια αλλαγη στο θεμα προπονητη θα χαλασει η χημεια της ομαδας?
14:56
Νομίζω ότι γενικά είναι ένας πάρα πολύ καλά διαβασμένος προπονητής, εξελίξιμος και με ορθολογικό πλάνο παιχνιδιού. Γνώμη μου είναι πως η ΑΕΚ είναι τυχερή που έχει στα χέρια της ένα τέτοιο στοίχημα σε εξέλιξη όπως αυτό του Δέλλα. Το αν είναι ο ιδανικός προπονητής για την ΑΕΚ στην επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ θα το δείξει η ιστορία!
14:56
βαγγέλης : Γίνομαι λίγο ἐκτὸς θέματος, ἀλλὰ πιὸ πολὺ μὲ ἐνδιαφέρει τὸ θέμα τοῦ γηπέδου. Ποῦ βρισκόμεθα;
14:57
Σε πολύ καλό δρόμο. Συγκεκριμένα βρισκόμαστε στη φάση της δημόσιας διαβούλευσης. Το τελευταίο χρονοβόρο βήμα δηλαδή πριν την έκδοση της άδειας.
14:58
trelos21 : Ακη καλησπερα..ποσες μεταγραφες θα κανουμε ακομα σιγουρα;;εσυ πιστευεις οτι χρειαζομαστε και αλλο φορ για βασικο και να καθεται παγκο ο αραβιδης και ο τζιμπουρ;;δεν νομιζω οτι θα κινηθουμε για φορ κανονι..ελπιζω να παρουμε σιγουρα στοπερ και εξτρεμ παντως!!
14:59
Σίγουρη είναι μόνο μία μεταγραφή. Αυτή του μεσοεπιθετικού. Αλλά νομίζω ότι είναι αρκετές οι πιθανότητες να κινηθεί και προς άλλες περιπτώσεις η ΑΕΚ (στόπερ, φορ). 
14:59
pedrito11 : Ακη καλησπερα! πιστευεις οτι με την σωστη τροφοδοτηση κυριως ο τζιμπουρ ο οποιος δειχνει να κερδιζει την θεση βασικου μπορει να αποδωσει τα αναμενομενα τα οποια πιστευω ειναι ενας αριθμος κοντα στο +-10 γκολ? 2ον με το υπαρχων ροστερ ποιος ειναι ο αντικειμενικος στοχος της ΑΕΚ στο φετινο πρωταθλημα? ευχαριστω
15:00
Για τον Τζιμπούρ αυτό με τα 10+ γκολ ελπίζουν και στην ΑΕΚ. Ο αντικειμενικός στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί και να καθιερωθεί ξανά στα πάνω σκαλοπάτια της Σούπερ Λιγκ.
15:03
Κάπου εδώ η κουβέντα μας για την ΑΕΚ λαμβάνει τέλος. Ζητώ συγνώμη που δεν απάντησα σε όλα τα μηνύματα αλλά δε γινόταν! Την επόμενη φορά -που θα είναι αρκετά σύντομα- θα πούμε περισσότερα πράγματα. Σας ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη συμμετοχή, καλό απόγευμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK