ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ποιου το νούμερο διάλεξε ο Πόνσε!

Καμία χρονοτριβή, καμία καθυστέρηση. Ο Έκι Πόνσε, που ταξίδεψε την Πέμπτη στην Αθήνα, ολοκλήρωσε την ένταξή του στην ΑΕΚ υπογράφοντας το συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ποιου το νούμερο διάλεξε ο Πόνσε!

Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει και αποδείχθηκε περίτρανα στις μεταγραφές της ΑΕΚ. Διότι όσο χρόνο έχασε η Ένωση όλο το προηγούμενο διάστημα, τον κάλυψε σε λίγες μόνο ώρες χάρη στις μεθοδικές κινήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως αφότου έκλεισαν οι συμφωνίες όλα κύλησαν ταχύτητα.

Την Πέμπτη ήταν η σειρά του Έκι Πόνσε να έρθει στην Αθήνα, ακολουθώντας το δρόμο του Μπογέ. Αντίστοιχη διαδικασία ακολουθήθηκε, αντίστοιχο φινάλε υπήρξε. Καθώς το βράδυ η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ενημέρωσε για την υπογραφή συμβολαίου με τον Αργεντινό φορ της Ρόμα, ο οποίος την τελευταία 2ετία έπαιξε δανεικός se Γρανάδα και Λιλ.

"H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού, Εζεκιέλ Πόνσε για τη σεζόν 2018-19 με δικαίωμα επέκτασης της συμφωνίας και αγοράς του ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο του 2019. Είναι διεθνής με την U20 της Αργεντινής με την οποία έπαιξε και στα τρία ματς, που έδωσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2017 στη Νότια Κορέα. Στην ΑΕΚ ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα φοράει τη φανέλα με το Νο 22" ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ

Ποιος ποδοσφαιριστής όμως, της ΑΕΚ την περασμένη, πρωταθληματική, σεζόν, φορούσε την φανέλα με το νούμερο 22 που ζήτησε και πήρε ο Πόνσε; Ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος πλέον παίζει στην Χαποέλ Μπερ Σεβά!!

ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΣΚΌΚΟ, ΟΥΤΕ... ΜΠΛΆΝΚΟ!!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ ο Πόνσε καθησυχασε τους οπαδούς της πως δεν θα πρέπει να ανησυχούν γιατί και ήθελε να έρθει και είναι χαρούμενος με την επιλογή του. Υπερθεματίζοντας μάλιστα εμμέσως "διέψευσε" πως πριν πάρει την απόφασή του για την Ένωση συμβουλεύτηκε τον Νάτσο Σκόκο (πρώην συμπαίκτες στην Νιούελς). Δηλώνοντας μάλιστα ανυπόμονος για την... κλήρωση της Δευτέρας.

«Το μήνυμα που στέλνω στους φιλους της ΑΕΚ είναι ότι πλέον δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να ανησυχούν για την καθυστέρηση που υπήρξε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ήθελα να έρθω εδώ και έχω ήδη εντυπωσιαστεί με την ποιότητα των ανθρώπων που συνάντησα αλλά και με την οργάνωση και το επίπεδο του club απ’ όσα έχω προλάβει να δω. Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της και αυτό αυξάνει τις απαιτήσεις όλων μας.

Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα σεζόν. Περιμένουμε όλοι με αγωνία την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας, για να μάθουμε τον αντίπαλό μας και να προσπαθήσουμε για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions Leagu. Δεν χρειάστηκε καν να μιλήσω με άλλους συμπατριώτες μου που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, έχω μαζέψει μόνος μου τις πληροφορίες που θα ήθελα και –πιστέψτε με- γνωρίζω πολύ καλά σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχω έρθει για να συνεχίσω την καριέρα μου».

News 24/7

24MEDIA NETWORK