Καταλήγει σε Μοντανιέ η ΑΕΚ

Ο Φιλίπ Μοντανιέ είναι το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ αφού φαίνεται ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη συνάντηση του Σαββάτου στο Παρίσι.

Καταλήγει σε Μοντανιέ η ΑΕΚ

Τη Δευτέρα (30/5) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τη συνάντηση με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα ολοκλήρωσε τον κύκλο των διά ζώσης επαφών με τους υποψήφιους προπονητές. Η τριάδα που είναι κλειδωμένη και ανάμεσα στην οποία θα επιλέξει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αποτελείται από τους Μοντανιέ, Φινκ και Αρουαμπαρένα. Αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή ως δεδομένο, είναι πως ο Γάλλος είναι το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

Ο Φιλίπ Μοντανιέ έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στην περίπτωσή του καταλήγει η ΑΕΚ, η οποία θα επιχειρήσει να φέρει τον Γάλλο τεχνικό στην Αθήνα τις επόμενες μέρες (το αργότερο μέχρι την Παρασκευή). Το αν θα εξελιχθούν όλα ομαλά θα το δείξει η πορεία, πάντως το σίγουρο αυτή την ώρα είναι πως ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Σοδιεδάδ και της Ρεν βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Πανιωνίου στο Europa League

News 24/7

24MEDIA NETWORK