Ξέσπασε ο Κοντοές

Με δική του πρωτοβουλία ο Γιάννης Κοντοές μίλησε στους Δημητρέλο και Μπόβαλη και περιέγραψε την τραγική κατάσταση της ΑΕΚ ζητώντας εξηγήσεις.

Ξέσπασε ο Κοντοές

Ο Γιάννης Κοντοές ξέσπασε στους Δημητρέλο και Μπόβαλη για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας αμυντικός βρέθηκε τη Δευτέρα στα Σπάτα για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και ευκαιρίας δοθείσης μίλησε με τους δύο άνδρες.

Ο Κοντοές ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και μίλησε για μία ΑΕΚ που δεν επικρατεί οικογενειακό κλίμα και άπαντες νιώθουν ανασφαλείς. Δεν στάθηκε τόσο στο οικονομικό κομμάτι, αφού τα προβλήματα είναι γνωστά, αλλά στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί. "Πριν από μία εβδομάδα τρώγαμε όλοι μαζί και τώρα κοιτάξτε πως είμαστε", είπε μεταξύ πολλών άλλων.

Επίσης, ο Γιάννης Κοντοές ρώτησε και για την περίπτωση των Χάρις-Βιντιάδη θέλοντας να μάθει αν θα προχωρήσει και τι εξελίξεις υπάρχουν.

Από την κουβέντα που έκανε με τους Δημητρέλο και Μπόβαλη έγινε αντιληπτό ότι δεν πρόκειται να μείνει στην ΑΕΚ αν το περιβάλλον δεν τον ικανοποιεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK