Κωστένογλου: "Δεν υπάρχει σύγκριση με το 4-0"

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα στοιχεία που χρειάζονται για να έρθει η νίκη: "Δεν υπάρχει σύγκριση με το προ τριετίας 4-0". Οι δοκιμές του τεχνικού της ΑΕΚ στην προπόνηση της Τετάρτης.

Κωστένογλου: "Δεν υπάρχει σύγκριση με το 4-0"

"Κατανοούμε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι ψευδαίσθηση να λέμε ότι μέσα σε λίγες μέρες θα αλλάξει άρδην η εικόνα μας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια ξεκάθαρη αμυντική και επιθετική λειτουργία. Δε θέλουμε να λέμε δικαιολογίες. Θέλουμε να κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο και να πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Ενωσης στη Nova και πρόσθεσε:

"Δε σκέφτομαι ποτέ αρνητικά. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και θεωρώ ότι οι φίλαθλοί μας είναι ικανοί να επιβραβεύσουν την ομάδα και οποιαδήποτε αντίδρασή τους θα είναι μέσα σε αθλητικά πλαίσια".

Ερωτηθείς για το 4-0 της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού πριν από 3 χρόνια, ο Κωστένογλου ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση: " Δεν υπάρχει σύγκριση με τις δύο ομάδες. Αυτούς τους παίκτες έχουμε τώρα και σ' αυτούς θα δείξουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και πρέπει μαζί να δείξουμε σοβαρότητα για το ματς του Σαββάτου. Δε θέλω να κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε στη σκέψη μας διάφορες δικαιολογίες. Πρέπει να παρουσιαστούμε δομημένοι ως ομάδα και με παίκτες, οι οποίοι θα έχουν σύμπνοια και θα στοχεύουν μόνο στη νίκη".

Τέλος, σχετικά με το περσινό 6-0 και τις τάσεις... εκδίκησης, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: " Προσωπικά δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό μου και στο πνεύμα μου. Είναι ένα άλλο παιχνίδι και θα πρέπει να προετοιμαστούμε με τη σοβαρότητα που αρμόζει στην ΑΕΚ. Στο τέλος θα αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα και την εικόνα μας".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Κωστένογλου δοκίμασε νέα πρόσωπα -σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες- στην προπόνηση της Τετάρτης. Στο οικογενειακό διπλό, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ έβαλε στο τέρμα τον Αραμπατζή, δεξιά στην άμυνα τον Γεωργέα και αριστερά τον Κοντοέ, τους Μανωλά-Κάλα στόπερ, τον Μάκο κόφτη και μπροστά του τους Βάργκα και Λαγό, στα αριστερά της επίθεσης τον Γκούντγιονσεν, δεξιά τον Λεονάρντο και φουνταριστό τον Λυμπερόπουλο.

Είναι πολύ πιθανό αντί του Κοντοέ να παίξει ο Καράμπελας και στη θέση του Γεωργέα να παίξει ο Κοντοές, όπως είναι πιθανό να δούμε τον Γκέντζογλου στη θέση του Λαγού. Πιθανότητες συγκεντρώνει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στην πτέρυγα ο Χοσέ Κάρλος και να μείνει εκτός ενδεκάδας κάποιος από τους Λυμπερόπουλο-Γκούντγιονσεν-Λεονάρντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK