Κωστένογλου: "Προσοχή στα στημένα"

Ανήσυχος ενόψει Λεβαδειακού (Τετάρτη, 23/11) είναι ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος έκρουσε τον κώδωνα κινδύνους στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ: "Είναι πολύ δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι, πρέπει να προσέξουμε τα στημένα του Λεβαδειακού". Υπεγράφη ο εσωτερικός κανονισμός, τι ισχύει με το βραδινό ωράριο.

Κωστένογλου: "Προσοχή στα στημένα"

Συστάσεις ενόψει του μεσοβδόμαδου αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό έκανε στους ποδοσφαιριστές του ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο Ελληνας τεχνικός έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου τονίζοντας στους παίκτες πως δεν πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι. Μάλιστα, ο Κωστένογλου στάθηκε στα πλεονεκτήματα των Βοιωτών, τα οποία είδε στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο.

" Ο Λεβαδειακός μπήκε αργά στο πρωτάθλημα, αλλά εμάς δεν πρέπει να μας καθησυχάζει αυτό το θέμα. Εχει έμπειρους ποδοσφαιριστές, παίζει χωρίς άγχος. Είναι πολύ δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι, με δυνατά παιδιά στον αέρα. Ειδικά οι αμυντικοί τους θέλουν μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις. Εκει θα προσπαθήσουν να μας κάνουν ζημιά", τόνισε χαρακτηριστικά ο "κιτρινόμαυρος" προπονητής και πρόσθεσε: " Είναι δύσκολο ματς, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε. Πρέπει να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να το δείχνουμε και στα αποτελέσματα μας".

Στο μεταξύ, μοιράστηκε στους ποδοσφαιριστές ο εσωτερικός κανονισμός και άπαντες το υπέγραψαν. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι, αφορά αυτό με το ωράριο των παικτών. Συγκεκριμένα, οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να παραμείνουν έξω το βράδυ μέχρι τις 00.00 τις καθημερινές και ανάλογα με το πρόγραμμα της ομάδας τα Σαββατοκύριακα, ενώ το πρόστιμο που μπορεί να τους επιβληθεί δεν μπορεί να υπερβαίνει το 15% των ετήσιων αποδοχών τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK