Λαγός και Φούντας τα προβλήματα

Με ηρεμία και χωρίς πολλά προβλήματα, πλην των Λαγού και Φούντα, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Λαγός και Φούντας τα προβλήματα

Ο Παναγιώτης Λαγός ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός προπόνηση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα της Τρίτης, ενώ ο Ταξιάρχης Φούντας δεν προπονήθηκε το απόγευμα λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα. Κατά τα λοιπά, ο Γιάγκο, ο οποίος το πρωί δεν ακολούθησε το πρόγραμμα, το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά.

Οσον αφορά στα εισιτήρια του ντέρμπι, δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη κίνηση, αλλά στην ΑΕΚ ευελπιστούν ότι μέχρι την ώρα του ματς ο κόσμος θα ανηφορίσει στο ΟΑΚΑ και θα βοηθήσει (και οικονομικά) την ομάδα στη δύσκολη και συνάμα κρίσιμη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Σχετικά με τον Δημήτρη Βιντιάδη, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Από αύριο και βλέπουμε, όπως λέει δεξιά και αριστερά ο Ανδρέας Δημητρέλος. Τούτη τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και άπαντες περιμένουν την επίσημη τοποθέτησή του. Αυτή μπορεί να γίνει την Πέμπτη ή το αργότερο μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.

Με λογική Τούμπας στο ντέρμπι

Τα πρώτα δείγματα του Έβαλντ Λίνεν ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φανερώνουν ότι η ΑΕΚ ενδεχομένως να αγωνιστεί όπως στο παιχνίδι της Τούμπας: δηλαδή χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό. Συγκεκριμένα φανέλα βασικού πήραν οι Κωνσταντόπουλος, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Γιάγκο, Κουτρουμπής, Φέτσης, Κορδέρο, Κοντοές, Κατίδης, Φούντας και Γκερέιρο.

Η χρησιμοποίηση του Μπουγαΐδη στο αριστερό άκρο της άμυνας έγκειται στο γεγονός ότι ο Λαγός ταλαιπωρείται από ίωση. Μόλις επιστρέψει, θα πάρει τη γνωστή θέση στο κέντρο και πίσω του θα αγωνιστεί ο Κοντοές. Αναφορικά με τον παίκτη που θα έχει ελεύθερο ρόλο στον άξονα, ο Γκερέιρο προτιμάται μέχρι στιγμής από τον Φουρτάδο, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα στις επόμενες ημέρες. Δεδομένο είναι ότι ο Λίνεν δεν υπολογίζει ούτε στον Κατσικοκέρη ούτε στον Παυλή.

*** Μόλις 100 εισιτήρια του εκδοτήριου στο Σταθμό Ειρήνη βρήκαν κάτοχο την Τετάρτη. Αυτό, πρωτίστως, οφείλεται στην απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK