Λίνεν στους ποδοσφαιριστές: "Νέα αρχή με πειθαρχία"

Τους άξονες δουλειάς του ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές ο Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για βελτίωση στο επιθετικό σκέλος και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τομέα της πειθαρχίας. "Θέλω να ξέρετε ότι η πειθαρχία για μένα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι".

Λίνεν στους ποδοσφαιριστές: "Νέα αρχή με πειθαρχία"

" Πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να έχουμε μια καλή συνεργασία", είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός στην ομιλία του και κατόπιν μίλησε πιο συγκεκριμένα.

" Έχω δει αρκετά παιχνίδια της ομάδα. Έχουμε δεχθεί επτά γκολ στο πρωτάθλημα, είναι πολλά για την ΑΕΚ. Δεν είμαστε η χειρότερη άμυνα, μπορούμε να βελτιωθούμε εκεί. Η επίθεση είναι πολύ σημαντικό θέμα, για μένα το σημαντικότερο κομμάτι. Δεν βάζουμε εύκολα γκολ. Εκεί έχουμε πρόβλημα, εκεί θα δουλέψουμε πολύ. Δεν είναι μόνο η φάση, η σέντρα, το να βάλεις γκολ. Χρειάζεται καλή κυκλοφορία, να κρατάς σωστά την μπάλα και μετά να βάζεις το γκολ. Πρέπει να μάθουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο", υποστήριξε ο Λίνεν, στην ομιλία του.

Ξεκαθάρισε δε ότι " θέλω να ξέρετε ότι η πειθαρχία για μένα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Όπως και οι κίτρινες κάρτες. Δεν θέλω να βλέπω εύκολες κάρτες. Έτσι δίνουμε εύκολα στημένες φάσεις στο αντίπαλο και κινδυνεύουμε με αποβολές. Θέλω μεγάλη προσοχή σε αυτό το κομμάτι".

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε από την πλευρά του: " Θα ήθελα να πω σε όλους ότι είναι μεγάλη μας χαρά που βρίσκεται μαζί μας ο κ. Λίνεν και είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Η αξία του είναι γνωστή στην Ελλάδα και θέλω να ξέρετε ότι του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και τον στηρίζουμε για να βγάλει την ομάδα από την δύσκολη θέση. Πιστεύουμε ότι η ΑΕΚ μπορεί να αλλάξει εικόνα στο γήπεδο και να πάει πολύ καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK