Νέος πρόεδρος ο Δημητρέλος

Ο Ανδρέας Δημητρέλος νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίθεση σε Αδαμίδη: "Είσαι αρχιψεύτης". Κραυγές αγωνίας από μετόχους και οπαδούς στη ΓΣ της ΠΑΕ στα Σπάτα. Αναλυτικό ρεπορτάζ από το Contra.gr. "Διέλυσα το σπίτι μου για την ΑΕΚ, είμαι κατεστραμμένος",είπε στη γενική συνέλευση ο Δημητρέλος.

Νέος πρόεδρος ο Δημητρέλος
adamidis.jpg INTIME SPORTS

Νέο πρόεδρο, επίθεση στον Αδαμίδη και ένταση, είχαμε στη γενική συνέλευση της ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (03/02) στα Σπάτα.

Το αδιέξοδο στην Ένωση συνεχίζεται καθώς η γενική συνέλευση δεν επεφύλλασε κάποια σημαντική εξέλιξη. Ο Αντρέας Δημητρέλος διαδέχεται τον Σταύρο Αδαμίδη ως μεταβατικός πρόεδρος και μέχρι να βρεθεί λύση στα διοικητικά της ομάδας.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, στην τελευταία του μέρα στην προεδρεία της ομάδας, δέχθηκε φραστική επίθεση από το μέτοχο Νίκο Παρίση ο οποίος του είπε: "Είσαι αρχιψεύτης. Είστε απατεώνες. Που θα πάτε την ΑΕΚ;".

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ Αντρέας Δημητρέλος, δεσμεύεται με την περιουσία του για την ΑΕΚ, από το 2004 και για αυτό το λόγο ξέσπασε: "Διέλυσα το σπίτι μου για την ΑΕΚ. Είμαι κατεστραμμένος. Η ΑΕΚ όμως δεν έπρεπε να πάει Πρωτοδικείο!"

Δημητρέλος: "Ελπίζω η βόμβα να μη σκάσει στα χέρια μου"

Ο Αντρέας Δημητρέλος μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε πως ελπίζει να μη σκάσει η βόμβα στα χέρια του.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε: "Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Από σήμερα αναλαμβάνω πρόεδρος της ΠΑΕ και είναι μια συνειδητή απόφαση λόγω της κατάστασης. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και για αυτό ανέλαβα ξανά τη διοίκηση, όπως είχα κάνει το 2004. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και επειδή από τότε έχω πρόβλημα με την παρουσία μου, δεν έχω να χάσω κάτι και δε θέλω να πάει η ΠΑΕ στο πρωτοδικείο. Υπάρχουν προϋποθέσεις και προβληματισμός. Έχω ζητήσει από Αδαμίδη και μετόχους να με ενημερώσουν για το τι θα γίνει. Έχω πει μέχρι τα τέλη Φλεβάρη, αρχές Μάρτη θα έχω φύγει, αν δε γίνουν τα όσα έχουν συμφωνηθεί".

Για την αδειοδότηση είπε: "Είναι πολύ δύσκολη η αδειοδότηση. Συμφωνώ με όσους λένε ότι θέλουν έναν πρόεδρο να εμπνέει. Θα ήθελα έναν μέτοχο, αλλά κανείς τους δε θέλει, όπως και μια άλλη προσωπικότητα από την ΑΕΚ. Είναι δύσκολο να έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα και ελπίζουμε πολλά από την κίνηση του Ντέμη. Ελπίζουμε τη Δευτέρα να έχουμε ανακοινώσεις από αυτή την κίνηση. Έμαθα ότι εδώ είναι όλοι απλήρωτοι. Όσοι πέρασαν από εδώ έδιναν υποσχέσεις. Εγώ δε δίνω υποσχέσεις γιατί δεν έχω κάτι να υποσχεθώ. Αν μπορούμε να κάνουμε υπομονή θα συνεχίσουμε να την κάνουμε.

Ελπίζω να έχουμε θετικές εξελίξεις. Είναι πολύ δύσκολο και πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βούρο για την επιτυχία του και χάρης σε αυτόν έχουμε ένα εφόδιο να βρούμε το κάτι παραπάνω. Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ανοιχτό, όποιος θέλει να βοηθήσει, έχει ιδέες και μπορεί να βοηθήσει οικονομικά ας έρθει. Ζητώ ενότητα και όχι πίστωση. Ακόμα και εγώ κρέμομαι από άλλους. Αυτές τις ημέρες θα ενημερωθώ και ίσως την επόμενη εβδομάδα να πούμε περισσότερα. Μόλις προχθές το βράδυ μου έγινε η πρόταση. Δεν έχω μιλήσει με κανένα μέτοχο. Είμαι αλεξιπτωτιστής. Προτάθηκε από τον κ. Αδαμίδη ο οποίος παραιτήθηκε και με ενέκριναν οι πληρεξούσιοι των μετόχων. Αύριο ίσως να μην είμαι εδώ. Από εσάς τους δημοσιογράφους μαθαίνω τα πάντα για την ΑΕΚ κι ελπίζω πολλά από την κίνηση του Ντέμη".

Τέλος, ο νέος πρόεδρος μίλησε και για τον Σταύρο Αδαμίδη: "Ο κ. Αδαμίδης δεν συνεχίζει από κανένα πόστο και θα είναι μόνο στο «Θεμέλιο 21». Λόγω προσωπικότητας δεν επιτρέπω σε κανέναν να με λέει γλάστρα. Εγώ μόνο συνεργασίες θα έχω. Θα πάω να μιλήσω στους παίκτες και να τους γνωρίσω. Θα ξεκαθαρίσω τη θέση μου και τους λόγους που ήρθα εδώ. Ξέρω τι γίνεται αλλά πρέπει να ζητήσω πίστωση. Είναι τετριμμένο πια. Ελπίζω τα ΜΜΕ να είναι υπέρ της ΑΕΚ και όχι υπέρ εμού. Ελπίζω η βόμβα να μην σκάσει στα χέρια μου και να έχω προλάβει".

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

"Σήμερα, την 03/02/2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. συνεδρίασε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ και έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω εκκρεμή θέματα αρμοδιότητάς της:

1. Αποφασίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την καταβολή μετρητών και η ανώτατη τιμή μετοχής ορίστηκε στο 1,20 ευρώ από 6,40 ευρώ που οριζόταν μέχρι σήμερα. Η προθεσμία καταβολής του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ορίσθηκε εντός ενός (1) μήνα, ήτοι μέχρι την 02/03/ 2012. Σημειώνεται ότι στην επόμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα εξαγγελθεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

2. Περαιτέρω, αποφασίστηκε, σε περίπτωση μερικής κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, να προβλεφθεί η δυνατότητα αύξησής του μέχρι του ποσού της κάλυψης.

3. Επίσης αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθεί η ανωτέρω απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

4. Αποφασίστηκε να αποκλεισθεί το δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων για τη συγκεκριμένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

5. Αποφασίστηκε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου με θητεία μέχρι την 30/06/2012, το οποίο απαρτίζεται από τα κάτωθι μέλη:

Α. Ανδρέας Δημητρέλος του Χαραλάμπους, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Β. Νοτιάς Νικόλαος του Χαραλάμπους, Αντιπρόεδρος.

Γ. Σίμος Βασίλειος του Γεωργίου, Μέλος.

Δ. Κασνακίδης Αβραάμ του Σάββα, Μέλος.

Ε. Γρυσμπολάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ, Μέλος.

ΣΤ.Μπρουσιανός Ηλίας του Νικολάου, Μέλος.

Ζ. Μπόβαλης Ηλίας Λουκά, Μέλος.

Η. Τόγελος Βασίλειος του Αποστόλου, Μέλος.

Θ. Σεραφείδης Στυλιανός του Θεοδώρου, Μέλος.

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο."

Live η Γ.Σ. της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK