"Λύνει" τα... χέρια του Κετσπάγια ο Μάνταλος

Τι σημαίνει η παρουσία του αρχηγού της ΑΕΚ στην προπόνηση της Τετάρτης. Ποιο είναι το ευχάριστο για τον Γεωργιανό τεχνικό πριν από τη "μάχη" στο "Γ. Καραϊσκάκης". Τι περιμένει ο προπονητής της Ένωσης από τον Ούγκο Αλμέιδα και ποιες οι εξελίξεις όσον αφορά στην περίπτωση του Βάργκας;

Ένα από τα θέματα που... καίνε τον Κετσπάγια ενόψει του ντέρμπι στο Φάληρο, είναι και η συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος μετά το κάταγμα στη μύτη θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί φορώντας προστατευτική μάσκα.

Ο αρχηγός της Ένωσης προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη και η παρουσία του στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, προμηνύει την παρουσία του και στο κυριακάτικο ντέρμπι. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία που έχει στη... φαρέτρα του να του δίνει το δικαίωμα να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το δυσκολότερο ματς της χρονιάς.

Ο Ούγκο Αλμέιδα ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, κάτι που σημαίνει ότι συμπληρώνει δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων και ως εκ τούτου οι πιθανότητες συμμετοχής του περιορίζονται σημαντικά. Τέλος, ο Ρόναλντ Βάργκας έκανε θεραπεία και αργότερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για την κάκωση στον προσαγωγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι ισχύει με τους τραυματίες ενόψει Καραϊσκάκη
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα