Λυμπερόπουλος : "Ήμασταν αποτελεσματικοί"

Στην αποτελεσματικότητα και την αποφασιστικότητα που παρουσίασε η ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος ενώ αναφέρθηκε στο πρώτο γκολ αλλά και τα 150 τέρματα που έφτασε στην Α΄Εθνική.

Λυμπερόπουλος : "Ήμασταν αποτελεσματικοί"
INTIME SPORTS

Για δίκαιη νίκη μίλησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Άρη. Ο διεθνής φορ τόνισε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε πόσα γκολ έχει πετύχει ενώ δεν έκρυψε πως θα περίμενε να δει τη φάση του πρώτου γκολ στην τηλεόραση για να διαπιστώσει πως κατέληξε στα δίχτυα του Βελλίδη

" Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι έγινε. Κάτι βρήκα. Βρήκα την μπάλα; Βρήκα το κεφάλι του Λαζαρίδη; Κάτι αισθάνθηκα... Θα φανεί στην τηλεόραση”. 

Για τα 150 γκολ στην Α΄Εθνική είπε: “ Ποτέ δεν το σκέφτηκα. Ποτέ δεν έβαλα τέτοιο στόχο. Στόχος μου κάθε φορά ήταν να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ. Μόνο αυτό σκεφτόμουν. Προσπαθούσα μέρα με τη μέρα. Όταν σταματήσω, θα δω τι έχω πετύχει”. 



Τέλος για την συνολική εικόνα της ΑΕΚ: “ Ήταν πολύ σημαντικό που προηγηθήκαμε νωρίς. Έφυγε το άγχος. Και στα προηγούμενα παιχνίδια αν είχαμε σκοράρει νωρίς θα ήταν πιο εύκολα για μας. Δυστυχώς μετά από μεμονωμένα λάθη το πληρώναμε. Σήμερα δεν έγινε αυτό. Ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Μπήκαμε πιο αποφασιστικοί, αν εξαιρέσουμε 1-2 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως από μπερδέματα. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK